244

Сергей Станишев

преди 12 години

Другари и другарки, борци на мира и социалистическото бъдеще на планетата,Искрено на Вас, на Корейската Народно Демократическа Република и на всичко комунисти по света пожелавам търпение в тзои тежък момент, когато великият ни вожд се сля с вечността. Ваш Серьожа

243

кики

преди 12 години

понякога е по добре да не знаеш какво нямаш, отколкото да знаеш какво нямаш..

242

Анонимен

преди 12 години

242Че ти и да опреш до мен на смъртно легло няма кой да ти обърне внимание! С *** не се занимавам! Дреме ми за детето ти, щом и на теб не ти дреме за другите! Да мре, да живее! Каквото му дойде! Аре у лево! Моите деца са здрави! ти като си съсипал твоето не е моя вина!

241

Анонимен

преди 12 години

Искрено плачат! Щото ако не плачат ще им се стъжни....

240

Анонимен

преди 12 години

Искрено е, как да не е искрено!!! Смееш ли да не плачеш искрено

239

Анонимен

преди 12 години

До 241 нещо си в грешка , но няма значение , днес има по добри болници с по добро оборудване , има всякакви лекарства , а не само за богоизбраните от правителствена болница и има алтернативи по света , преди просто липсваха , а иначе кой както успее , в живота е така, не съм събирал от тебе слава богу имам приятели дотстъчно.

238

Анонимен

преди 12 години

238Опаааа! Сменил си си ника,а:)) Дообре Жоре! За алтернативата ти казах на кого да идеш да кажеш! На починалите родилки, на взривилия се в Сливенеско, заради спрените лекарства! На умиращите през ден деца! Това че ти си връзкар с ГЕРБ не значи, че при всички е така! Всеки ден събираме пари, заради утрпеки като теб, който се уреждате с предимство и крадете ли, крадете! Аре бегай у лево, че не мога де те дишам вече крадецо!

237

нона

преди 12 години

бях съвсем мъничка, когато умря сталин - майка ми /комунистка/ също плака, по радиото звучеше страшна музика - а баба ми - отявлена почитателка на царя - само се кръстеше и повтаряше "слава богу" - така че всичко е въпрос на мироглед и възпитание:)

236

Безпартиен

преди 12 години

Едва ли северо корейците с такава загриженост ни одумват.Оставете ги с техните проблеми,нека ние бъдем с нашите.Те са един трудолюбив и изстрадал народ.До колкото знам не са нападали нито Ирак,нито Афганистан,Сърбия,Виетнам ,Либия.Оставете ги ,те знаят какво да правят..

235

Анонимен

преди 12 години

До 236 разликата е *** че тука има алтернатива , сина ми се роди с проблеми и се наложи да му слагаме клапа , трябваше да се плати , операциите също и в германия го водихме , не ме питай как съм се оправял , но той имаше шанс , хирурга ми каза и е така че преди 10-ноември такива клапи са се поставяли само 20 в страната и познайте с какво висше благоволение на властеимащите , за другите деца не е имало никакъв шанс , да не мислиш че там е по различно , напротив ние поне бяхме в европа не Азиа

234

анонимен

преди 12 години

плачат защото поредния диктатор от семейство чен е на върха.точно като в българия -извървяха се деди бащи а сега и синове на алчни и гнусни фамилии само дето ние не плачем

233

Анонимен

преди 12 години

232Защото си го има и тук ***! Освен това аз уважавам рода и семейството, а не съм като теб:)))А тук като е платено здравеопазването *** кажи на роднините на починалите родилки колко е качествено! Избихте хората бе ***!

232

Шоп

преди 12 години

Казано е: Два свята, единият е излишен.Тия маймуни ми приличат на ацтеките, които оплакват Монтесума, съзнанието им е на ниво индианци от 16ти век.

231

Анонимен

преди 12 години

до 210 от къде ги извади тези данни като ги няма в световната банка Северна корея е бяло петно , а колкото до нашия БВП към 2010 е 51млрд , а 1987 когато му е бил соц. пика е бил 20 млрд после пада а 1990 се сгромолясва до 10 млрд. следва малко покачване за да падне до дъно 8 млрд ./Жан виденов/после три последователни правителства се вдига с китайски ръст до 50 и едва световната криза го свали с 3 и сега си ги е възстановил , но данни за сев.корея там няма , само няколко страни в света ги няма

230

Анонимен

преди 12 години

229Недей! Светльо се занимава с наука:) Сега сменя ника и пак ще се появи:))

229

Светльо

преди 12 години

Ами като си бил в Северна Корея, защо не остана там да живееш спокойно и да се радваш на безплатно образование и здравеопазване :)

228

Анонимен

преди 12 години

Алоооо! На Цветанов момчето! Един си! Стига сменя ника! Бегай гони пиромана некадърнико:)

227

жорестес

преди 12 години

като чета коментарите виждам че някой хора отказват да напуснат светът на МарлБоро..

226

Анонимен

преди 12 години

Светльооо, много си зашморцан бе братле:))В Мрежата има книги и "документи", според които Хитлер е велик и честен ариец. Ако се образоваш от Мрежата, ясен си...

225

Анонимен

преди 12 години

Това са сълзи от радост!