461

Анонимен

преди 12 години

От къде ги вадят тези числа?!?Сякаш се отнася за някоя друга страна и за други хора?!?Може би който плаща, той поръчва музиката?

460

Анонимен

преди 12 години

в България трябва да се раждат само герберасти, за другите е голЕма мъка и срам.

459

МладЕж

преди 12 години

Борисов можеше наистина да е много успешен премиер, ако около него имаше по-малко ласкатели. Много са му смотани PR - те, бие на очи, че му говорят каквото той иска да чуе. Ама на нас това ни е в нрава - "преклонена главица сабя не я сече". Не ни стига акълът, че като печелим, не знаем какво губим и обратното.

458

Виц на деня

преди 12 години

Отишъл Бойко Борисов на лекар и той му открил, че няма ***..... Излизан му бил от Николай Бареков и медиите. :)))))))))))

457

Анонимен

преди 12 години

Хя хя хя хя хя хя хя х ууууууу бряяяяяя .... ъйс тпррруууууу....тиди коня в ряката.....Аве Боко, не си арчи парите за глупости

456

Анонимен

преди 12 години

""""""ПРОУЧВАНЕТО"""""" ПРЕДИ ОСВИРКВАНЕТО ЛИЕ В СОФИЯ /ЗАЛА АРМЕЕЦ/ИЛИ СЛЕД ТОВА?

455

Анонимен

преди 12 години

МБМД Мирослава РадеваЕ как да Ви вярваме бе госпожо. То бива - бива, но като ни горят колите - не ядем доматите с колците де . . . .

454

Анонимен

преди 12 години

оТ ЛЮБОВ НАПРАВО.... НАРОДА ЩЕ МУ СКЪСА.....ПРЕМИЕРСКИТЕ *** И ТОВА В ТЯХ

453

Анонимен

преди 12 години

Иван Костов е единствения истински премиер който България е имала.

452

Предсрочни избори!

преди 12 години

Веднага!Иначе този ще ни докара голяма беля!

451

toi

преди 12 години

haide stiga gluposti ve4e,4e mi pisna nali se vidq v zala arena armeec

450

Анонимен

преди 12 години

герберите ще трябва да дават обяснения на децата си. За другите и себе си не им пука.и червените кхмери също го допуснаха това, а уж и пука за народа.

449

Traiko

преди 12 години

Г-н Борисов отиди си с Цв.Цв. с мир докато все още има живи българи.След 5 вековно робство народа оцеля но след вас може би не.А и след Вас даже и Станишев ще ни се вижда приемлив,ако това ви е била целта почти я изпълнихте.А парите от резерва си ги усвоихте с асфалта така че на добър път оставете ни и дано бог да е с нас.

448

...

преди 12 години

герберастите вече издишват усеща се вече се защитават отчаяно и плахо.хахахаха

447

Анонимен

преди 12 години

герберите също имат деца.

446

до 455 - Паразитче

преди 12 години

На Премиера - Слънчице му се натиска само селската чалгария и то най-обеднялата и долнопробна.

445

455

преди 12 години

Знам един пожарникар, който нищо не може, но много говори.За него ли става въпрос??? В момента всички много го обичат и него , и цялата му рода от женски род!!!

444

До 449

преди 12 години

Ей от такива объркани като теб сме на дъното на всички видове дъна. По този повод браво не на премиера, а на всички вас дето все такива избирате, че да му се прище на човек да се пресели през девет морета! Това близо 1млн българи вече го сториха. Само *** се връщат, шото от такива като теб държавата стана ***. Това са и основния електорат на ГЕРБ- граби и еВи робите българи....

443

ЗА 455...

преди 12 години

ТАКА Е...ТО СЕ ВИДЯ НА ИЗБОРИТЕ -КОЙ , КОГО ОБИЧА......ХА,ХА,ХАААА.......И КЛИЗМАТА НА ДОГАН НЕ ПОМОГНА НА "ЛЮБИМАТА"--ЧЕРВЕНАТ МАФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!А ,ТИ ...МАЙ ИСКАШ ОЩЕ ...А...???!

442

ДО 449 - 4

преди 12 години

Галерия Credo Bonum, открита в края на 2003 г. от Цветелина Бориславова като председател на на Надзорния съвет на Стопанска и инвестиционна банка, е днес част от фондацията. До 2008 г. галерията съществува под името СИБАНК като единствен пример за СИМБИОЗА МЕЖДУ БАНКА И КУЛТУРНА ИНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ.КУЛТУРНИТЕ БОЙКОВИ ВИНЕТКИ, ОБЩИНСКИ СОФИЙСКИ КУЛТУРНИ КОНКУРСИ И Т.Н., И Т.Н.