96

Анонимен

преди 12 години

97, познавам един арменец, дето е стругар :)

95

искам искам

преди 12 години

пари ми дайде пари , на зрелища се нагледахме 20 години :) пари ни трябват не музиканти !!! :) мъзиката нито храни нито топли зимата :)

94

Анонимен

преди 12 години

Момчето е много позитивно, само дето не може да пее.

93

ехх Мила Родино

преди 12 години

ама защо не виден един арменец да работи бе... все лесното търсят...

92

Анонимен

преди 12 години

Много позитивно момче. Желая му щастие и успехи!

91

Пешо

преди 12 години

Пешо бил само 160 см. и бил седнал на бара а до него страхотна пичка с невероятно дълги крака...той я поканил на танц и когато тя станала, се оказала една глава по-висока от него...той се почувствал неудобно, но нямало как и я заговорил:- Скъпа, но вие сте толкова чаровна - а колко сте висока?- 196 сантиметра.- А бе, и аз съм толкова, ама днес какво ми стана...

90

Анонимен

преди 12 години

Кое ли дошло от Бургас не е хубаво?!Град на бохемата и най-готините хора в България!

89

Маестрото

преди 12 години

Рафи е абсолютно заслужения победител, ако го хване някой международен продуцент може да стане голяма звезда. Второто място е за Сани, категорично, разликата м/у двамата е минимална, само че той има накъде да се развива, а тя - не. Трета трябваше да е Маги, която има убийствен глас и визия и също като Рафи би могла да има страхотно бъдеще. 4-ти е Боги, който има най-голям потенциал от всичките, но засега това му е мястото. 5-ти са симпатягите - Ангел и Мойсей. Мисля че това е реалната класация

88

ZORO

преди 12 години

ahhahah ТИ СИ ***

87

Нерез

преди 12 години

Абе не знам за вас, но мен това налудничево гейче - Васко Василев, изключително много ме дразни. Това е от хората, които ме вбесяват без да са ми направили нищо. Просто ръката ми сама се задейства и получават един удар в *** си мутри. На всичко отгоре подозирам, че е чист педелвайс и си избира момченца със същите наклонности. За онова недоразумения Джейсън <не знам какъв си> съм абсолютно сигурен, за Богомилчо съм 90% сигурен, че е неосъзнат гей, за този Рафи също съм почти сигурен.

86

Анонимен

преди 12 години

тоя хич и не го знам кой е.дали съм пропуснал нещо?......май по скоро не:)

85

успех

преди 12 години

Най-хубавото е, че последно време има доста формати и поле за изява на млади таланти.Разбира се, едни ще го харесват (Рафи), други не.Пожелавам му все напред на него и другите, това са хубави новини и позитивни, наистина хубаво е 2-3 хейтърчета, дето сипят помия къде ли не, малко да се поспрете.България дава ясен сигнал-кадърен ли си и работи ли ти се, добре си дошъл без значение възраста и от етноса ти.Пък в крайна сметка той си е едно българче,едно арменско българче.И да кажа, етнически българ

84

Не се учудвам

преди 12 години

Първият победител в X Factor все още си няма гадже. Не се учудвам. При това лошо пеене!

83

Гюнтер

преди 12 години

Не бях за него, но не съм разочарован, кадърно е хлапето. За тези със злобичката - що не емигрирате, та да поразчистим наоколо?

82

az

преди 12 години

Бъдещето е на Боги!

81

do 78

преди 12 години

""Х ФАКТОР Е СЪВКУПНОСТ ОТ МНОГО НЕЩА -КОИТО СА НЕОБХОДИМИ ЗА ДА ИЗРАСНЕШ КАТО ГОЛЯМ ПЕВЕЦ."" ....................................................................................... :)))Не ме разсмивай ... x-фактор е една продукция, правена на конвейр с цел телевизиите да си запълват времето между рекламите ... В Англия или Америка - да - там има индустрия, която може да поеме таланта и да го издигне ... в БГ си е просто един нон-сенс, но важното е, че подайбите на прах за пране се увеличават.

80

KKK

преди 12 години

на бас че до 3 месеца никой няма да се сети за това типче .... ако все пак нчкой знае кой е :)

79

Райна

преди 12 години

Този арменец на колко години е, а Богомил на колко е? Арменеца спечели с 50.6%. Не е победител, Богомилчо си е победител.

78

Анонимен

преди 12 години

това е поредната глупост, с която ви разсейват от важните неща...

77

Анонимен

преди 12 години

Добре де, не разбрах, само Фреди Меркюри как така е станал световна звезда без да спечели дори един подобен конкурс? Дали пък именно това не му е помогнало?