171

До бай Иван

преди 12 години

Ами то щото сега народа ояден и тъне в лукс,европейските фондове валят и не спират,работни места бол,бизнеса цъфти и вързва...Знаеш ли колко ми пука кой е там горе ? Аз искам достойно заплащане за труда си,искам да ходя на доктор без да ми предлагат екип,искам срещу осигуровките си да получа полагащата ми се пенсия,а не парите от данъците ми да отиват за субсидии на политическите партии...Много ли искам?

170

@ 170

преди 12 години

Ami kato ne podkrepqsh nikakvi protesti , sluguvai , qj bokluci , mruzni zimata i umirai maloumen bulgaristanski neshtastnik

169

bg

преди 12 години

Uorlik oshte li ne vi e natisnal da smenite imeto na ulica "Hristo Botev"na "Ben Gurion"?

168

до 170

преди 12 години

Дянков, защо се криеш, Дянков?

167

ИВАН СОФИЯ

преди 12 години

ГЕРБ АКО СЕ ОСВОБОДИ ОТ МУТРАТА ПРЕМИЕР И ЧЕНГЕТАТА ОКОЛО НЕГО НАИСТИНА НЯМА ДА ИМА АЛТЕРНАТИВА,ЗАЩОТО ОХРАНИТЕЛЯ- ПОЖАРНИКАР СТРАШНО ДРАЗНИ С ПРОСТОТИЯТА СИ!

166

Анонимен

преди 12 години

Не подкрепям никакви протести нито на мизерната фалирала БДЖ нито на крадливите Зърнопроизводители нито на комунистическите синдикати. Нали 20 години ги чакаме тия реформи време е да се промени нещо в тая държава!

165

до 162

преди 12 години

Пропускаш само че освен за пенсия от социалните осигуровки се плащат болничните му, получава помощи ако е безработен. От здравните му осигуровки се покриват и прегледи и лечени на децата му. Но както и да го смятаме - пак би му останало повче ако не се поболее тои или член на семейството!

164

до 156

преди 12 години

Като гледам как пишеш и размишляваш , заради такива като теб сме на това дередже.... спокойнички , с агнешки душички , тъпкани от всеки който дойде на власт... я виж в другите страни какво правят хората ! вдигат се , недоволстват а не като тук да си мълчат ... когато се изчисти това мислене като твоето и българина придобие малко самочувствие и увереност тогава ще можем да променим нещо тук , но до тогава трябва да се изчисти такова мислене като твоето

163

wiktor

преди 12 години

Не, не! :))) Днес тук е изключително забавно. Цитирам: хората умирали от глад, имало бунтове и стачки в цялата страна, ГЕРБ щели да падат от власт хаха! Абе БСП-ари, не се ли усещате, че сте несериозни и се излагате? :)

162

до 154

преди 12 години

Стига го превъзнасяхте този ***, и какво ще стане с БГ ащо той се махне?Ще ни избият ли, ще ни закрият ли? На Луната ли ще ни пратят, да ядем ли няма да ни дават, ай кажи какво ще стане? Какво плашите хората - този си тръгва идват други и така няма незаменими хора особено пък неграмотници незаменими няма - имаме си ги на килограм направо колкото си щеш. Всички знаем, че няма пари, те са там да кажат защо няма, кой е осъден, кого са обвинили,какво направиха за 2.5г. - нищо за народа?

161

Анонимен

преди 12 години

Виждам много герберасти има тук. Вервайте на Боко Тиквата, той е разтривал ушите наПравешкия *** и затова е много мъдър!

160

Боко

преди 12 години

за 152Ейййй - "вхатевер", бре бре бре! "Вхатевер", абе кои са тия "вхатевер" - не съм ги чувал нещо тия вхатевер, сигурно са някоя нова партия която сега ще ме свали от власт, ох много се притесних, разстроих се направо!

159

кангал

преди 12 години

още не са пристигнали всички протестиращи,а жандармерията е вече там?ех това как ме вбесява направо ще кача колелото за софия,еййй еййй,ейййййййййй :(

158

Анонимен

преди 12 години

Оказа се, че ако човек сам заделя това, което му удържат за пенсия, то един ден пенсията му би била 2/3 от заплатата му, когато е работил. Нъаправете си извода колко се краде, щом пенсиите не стигат и са малки.

157

do 145

преди 12 години

И защо си мислиш че само Доган и СерГейчо са алтернатива на Борисов? И с какво Борисов е по добър от Сава и Гейчо? - Спрял далаверите на техни фирми и ги прехвърлил на свои - от това какво печелим?

156

bobi

преди 12 години

Синдикатите за момента дават най-разумните предложения за приходи в бюджета. И ДА ИМА СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ.

155

Анонимен

преди 12 години

Пазят ги от народната любов.

154

Анонимен

преди 12 години

Гръцката инвазия в градовете на Южна България се активизира, твърдят ваблюдатели. Съседите идват да си налеят бензин, да си купят храна, дрехи и обувки. Засилва се и търсенето на имоти от страна на възрастни гърци, които имат намерение да живеят по-спокойно у нас с изтънелите си пенсии. Находчиви нашенци пък са намерили в ситуацията ниша за себе си: микробусчета с различни стоки минават сутрин границата и търгуват по селата на принципа от врата на врата.

153

ИВАН СОФИЯ

преди 12 години

АЗ НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВА 'СИК'-ПАРТИЯТА НА БОКО ТИКВАТА И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ ЧЕНГЕТА!

152

споко бе

преди 12 години

Другари, виждам че нещо сте превъзбудени, но само ще ви кажа: Стачките ще минат и заминат и вие пак ще му гризнете тиквичката, а ГЕРБ ще продължат да си управляват :))) По-спокойно го давайте, съзряхте малък шанс да се върнете на власт и пощръкляхте, предвкусвайки сладките кражби...ха-ха-ха :)))