140

Misho

преди 12 години

Първо - темата е копирана 1:1, тъй като още вчера я четох.Второ - не мога да проумея защо имате толкова ниско мнение за себе си, за да лижете по толкова долен начин *** на премиера? Това е много евтин начин да си популяризирате сайта и силно се надявам популярноста на сайта ви да е много временна!

139

rument

преди 12 години

Защо гласувахте за него,а сега го плюете ааа

138

ВАКАНТНИ

преди 12 години

ИМА ОЩЕ ДОСТА ВАКАНТНИ КОНКУРСА , КОЙТО Г-НА МОЖЕ ДА ОГЛАВИ. -*** НА ГОДИНАТА -*** НА НАЦИЯТА -НАЙ ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ -ХВАЛИ ПРЪЦКО 1 -НАЙ ТЪПИЯ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ -ШМЕНТИ КАПЕЛИ В ЕВРОПА -МАРКУЧЛИЯ НА БАЛКАНИТЕ -МУТРА СРЕД МУТРИТЕ -ТИКВАТА НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА -ЛЮБИМЕЦА НА МЕДИИТЕ -ГРОБАР НА БЪЛГАРСКИ НАРОД ТОВА СА ВСЕ ОТЛИЧИЯ , КОИТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОСПОРИ НА НОВИЯ МЕСИЯ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ. ХАЛАЛ ДА ВИ Е НА ВСИЧКИ ДЕТО ГЛАСУВАХТЕ ЗА НЕГО-МУТРАТА-БАНДИТ

137

Анонимен

преди 12 години

Тая *** тлъста ако може да пробяга 100 метра ще ме остави доста учуден... но поне на акъл е баш за футболист... хахаха

136

Жител

преди 12 години

По-добре: "... хомосекшуъл, хомосекшуъл."

135

Хулигана

преди 12 години

Защото го сърби ***

134

DUMBEST ARTICLE EVER

преди 12 години

Abe avtorcheto ,ti Karsimir ili Krasimira si neznam,ama si ebati evtinata kurvetina! Aide pri Boiko tikvata,che te chaka s neturpenie za obednoto felatzio!! A to dnes srqda, ima i desert: "v zadnoto dvorche"!!! Ebati jurnalistikata!

133

ССС

преди 12 години

За *** номер 1 няма ли да го номинирате!

132

Анонимен

преди 12 години

Бойко Методиев Борисов - национално богатство, име което само да го чуят тъпите тикви получават сексуален оргазъм

131

Анонимен

преди 12 години

Асоциация на свободното слово "Анна Политковская" сезира главния прокурор Борис Велчев за показания по делото "Килърите", че премиерът Бойко Борисов има връзки с мафията. Той прикривал наркотрафик между България и Турция. На заседанието по делото в Шуменския окръжен съд миналата седмица подсъдимият Васил Костов-Кеца разказа за отношения на премиера с водещи фигури от групировката СИК. Кеца е споменал за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Милчо Бонев-Бай Миле. Бил на среща във Виенска градина в София между Бай Миле, Бойко Борисов, известният наркобос Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те обсъждали как да съберат пари, за да направят Борисов шеф в МВР и да му купят чин, предаде БНР. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата Ипон" на Борисов. След убийстото на Поли Пантев в СИК се скарали за разпределението на 80-100 милиона долара. Евгени Стефанов - Женята и братята Любен и Георги Пехливанови не давали повече от 10 милиона и тогава Кеца разбрал, че Борисов има група за натиск. Съдът предупреди Кеца, че обясненията нямат връзка с предмета на делото, но той продължи. Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той. По думите му, за Южната ни съседка пътувал хероин, а от там влизали каптагон и синтетична дрога. Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиенски", обясни Кеца. От асоциация "Анна Политковская" пишат в сигнала до Борис Велчев, че посочената схема на престъпно нарушаване на закона чрез подобен канал за хероин от Турция към България и за каптагон и синтетична дрога в обратна посока, е описана и от свидетелските показания на Ваньо Танов, бивш шеф на ГДБОП, пред Комисията по вътрешен ред на 40-то Народно събрание. От неправителствената организация съветват да се вземат предвид и показанията пред Белградски окръжен съд на Сретен Йосич-Йоца Амстердам на на 07.04.2009 г. Той заявява, че по времето, когато е бил в България, е закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов. Oсвен Сретен Йосич, година и половина по-късно, на 30 ноември 2010 г., защитен свидетел срещу него - Томислав Марянович, също казва пред съда в Белград, че Бойко Борисов, по времето, когато е главен секретар на полицията, е бил човекът на Сретен Йосич и на дясната му ръка Слободан Джурович в България. Цитиран и е секретен доклад от 05.09.2006 г. от Американското посолство в София до Държавния департамент на САЩ, публикуван в Уикилийс, в който се сочат обвинения в миналото за връзки на Бойко Борисов със сериозна контрабанда на метаамфетамини. От асоциацията настояват Прокуратурата да образува досъдебно наказателно производство с внасяне на обвинителен акт в съда срещу Бойко Борисов с привличане под углавна отговорност по 7 члена от Наказателния кодекс. Сигналът е изпратен и до председателя на Европейския парламент Йежи Бузек

130

от терминал 2

преди 12 години

Ще повърна...

129

Анонимен

преди 12 години

Олигофрения велика тресе България

128

Анонимен

преди 12 години

Абе 117, гледай какво става сега около Коледа с магистратите - 13 и 14 заплата ще олеперат наглеците защото както и миналата, така и тази година ще имат икономия на ФРЗ от незаети бройки !!! Нагли, алчни и безсрамни *** !Ти мислиш ли че са гласували за комунистите !

127

Анонимен

преди 12 години

Президентът на БФС Борислав Михайлов се изказа срещу присъствието на Бойко Борисов в номинациите за Футболист 1 на България. Премиерът е номиниран в допитването до запалянковците. "Явно той е голмайстор във "В" група, няма какво да кажа друго. Има достойни футболисти, които са дали много тази година и на националния отбор, независимо от слабите резултати, и на клубните тимове. И те все пак са футболисти, повечето от тях играят за България", коментира по-рано дне Михайлов. Същевременно новината, че министър-председателят фигурира в подобна класация, обиколи почти целия свят.

126

до 123

преди 12 години

щях да лапна "Макаров", да дръпна спусъка, като истински офицер..... Той не е офицер, той е генерал от пожарната.Достойнсвото им е различно!

125

Руси

преди 12 години

Според него с един курбан ще се оправи работата!Пълен безхаберник!

124

смрадд

преди 12 години

Срам и позор за България,представям си как ще ни се просмиват дори и най слабите в футбола държави,ако видят тази снимка на мутра-облечен в екип хххххл,защо си правите *** незнам,положението е критично за половината народ,а тука хората се забавляват и си отвличат вниманието с палача на народа..Лижетегоспода лижете,утре като дойдат и другите на власт и тях ще лижете,в тоя град софия така стават нещата,незасдлужили хиенки просперират за сметка на чесни хора който си плащат всичко до стотинка...

123

Анонимен

преди 12 години

има вина за това, че не се е отказал от тая класация, все едно обама да е баскетболист на годината ...

122

Ориент експрес

преди 12 години

Този започва да заприличва на Туркменбаши-да влиза в час,че става страшно!

121

Анонимен

преди 12 години

На журналистите задавам нова тема:"Управлението на Бойко Борисов или защо и как лекарите станаха убийци?"