136

до гари купър:)

преди 12 години

умнико, запетайката изпусна ама това е друг въпрос:))Бюджета на МВР сигурно идва от КАТ-аджиите:)) ,а? 20 брутни заплатки при ниска пенсионна възраст е равносилно на БАНКРУТ!постоянно вдигат осигурителните прагове на всички професии а наще милиционери ИСКАТ ДА лапат както винаги;))

135

до 165

преди 12 години

Това е номера - че държавата не ги дава! Това са грубо 400 милиона годишно от полицаи, военни и държавни служители! (40% от бюджета ви)

134

до 161

преди 12 години

Именно тъпанарино, заплатите идват от данъците които плащат НАРОДА и бизнеса! Парите за болнични, отпуски, униформи, бензин, компютри на които цъкате пасианс, 20 заплати при пенсия - идват от всички останали за да има за вас! Е осигуровките си ги дайте от себе си! Получавате достатъчно че да си ги позволите!

133

до 159

преди 12 години

Нормално да са за сметка на държавата,нали са държавни служители.Ако такива като теб си мислят,че като полицаите започнат да си плащат осигуровките сами НОИ ще цъфне,та даже ще върже ви казвам ,че сте в грешка.Нали тези пари пак държавата /бюджета/ ще ги даде?Освен това когато ставаха държавни служители им намалиха заплатите точно заради плащането на осигуровките.

132

гари

преди 12 години

Абе тука имаше един, който произвеждаше софтуер за чужбина. Я да каже, това софтуер яде ли се, пие ли се? На чичо на село за какво му е този софтуер и дали както е живял досега, няма да може и занапред да мине и без неговия софтуер. Ей, много си тъпо българско ***.

131

Пацата

преди 12 години

До сега не съм видял полицай след пенсия да остане без работа ! Работят какво ли не -шофьори , пазачи ,портиери , шефове по сигурността на утвърдени фирми , има дори и учители ! Което означава , че нито са мързеливи , нито некъдърни ! Разбрахте ли бе , папуаси такива ? Ще ми накривите капелата ! Стойте гладни и злобейте , това няма да ви нахрани ! Айде елате да ми вземете 20-те заплати , пенсията и заплатата !

130

гари

преди 12 години

До 160Що, ти с много книжки на Адам Смит и Кейнс ли си се "назобил"? И им вярваш? Много си *** тогава.

129

гари

преди 12 години

Абе ***, а заплатите от къде идват? ***! И пак ти казвам. Не съм полицай. Но ти си толкова ***, че и за полицай не ставаш. Виж полицаите какво пишат, много по-умни от тебе са.

128

Анонимен

преди 12 години

"Такова животно "свободен пазар" има само на "Женския пазар"Я пробвай пак да налучкаш. :)

127

до 154

преди 12 години

Опазил господ от "умни" полицаи като тебе, рогач! Осигуровките ви са за сметка на Държавата - така пише в закона, които трябва да знаеш, защото трябва да го прилагаш! Сега да те питам, полицаиченце - държавата от къде ги взема тези пари? И защо шефа на НОИ каза че държавата не ги внася тези пари в НОИ и НЗОК?

126

гари

преди 12 години

156, думата е "обясняваш", не "обесняваш". Вземи научи елементарен правопис първо. Че самият ти си елементарен е съвсем ясно.

125

до полицай

преди 12 години

Колега ,на всички ни писна като дойде нова партия на власт да сменя "вождовете".Лошото е ,че гробаджиите издигнаха най-некадърните кадри.Но за сметка на това са най-послушните.

124

50524

преди 12 години

на тъпите ушевци какво им обесняваш как се внасят осигуровки ???? те винетки не си купуват за колите и не спазват законите в БГ ти да дават пари??:))) съкращения в МВР с 50 на сто и тестове за ЛОЯЛНОСТ И ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА ВЕДНЪЖ ГОДИШНО! който остане може и по висока заплатка!

123

Анонимен

преди 12 години

До сега полицай подкуп не ми е искал, все аз си предлагам сам и се кефя , че приемат. Нашите полицаи са човечни, съобразяват се с народа.

122

гари

преди 12 години

До 147Ако някой продължава да твърди, че полицаите не си внасят осигуровките, то тоя човек не знам как е взел диплома за средно образование. Заплатите, както и осигуровките им се плащат от бюджета на МВР и се внасят в НОИ от същия бюджет. Ако полицай излезе в бонични, тогава МВР не му плаща заплата, а се изплащат болнични от НОИ. Елементарно счетоводство бе, *** българи!

121

Анонимен

преди 12 години

ще им пратим армията :D

120

someone

преди 12 години

Тях поне няма кой да ги бие и арестува по време на стачката...

119

До 134

преди 12 години

Мака ти и баща ти не са те възпитали добре мойто момче ! Малко повече шамари ,като малък са щели да ти дойдат добре ! Но и сега не е късно ! Подозирам , че трудно произвеждаш дори и *** , защото и в тоалетната да отидеш се иска малко напън !

118

1

преди 12 години

Тука са се изказали много компетентни хора , но колко са наясно със структурата на МВР /колко служби са под шапката на същото/ ? Погледнете сайта на министерството и изкажете мнение , кои дирекции трябва да се съкратят ? Информацията , че в България има най - много полицаи на глава от населението е най - малко некоректна . Аз също съм служител на МВР , но съм пожарникар и не изпълнявам "полицейски функции" , защо и мен ме причисляват в тази бройка , аз се занимавам с пожарогасене ?

117

Спокоен

преди 12 години

Всъщност 137 ви казва това, което по голямата част от хората си мислят ...