51

Анонимен

преди 12 години

Какво се чудите, че няма да отзоват посланиците-агенти? Та нали цялото настоящо управление е именно от хора, свързани с БКП и ДС /Б.Борисов, Цв.Цветанов, Ц.Цачева, Р.Плевнелиев, Н.Младенов и т.н./ Е, ако бъде приет подобен закон, утре той може да бъде обърнат срещу тях. Управляващите просто си приказваха, че ще махнат посланиците-агенти, за да подлъжат хората да гласуват за техния кандидат-президент. Иначе са били съвсем наясно, че КС няма да позволи това действие, защото е антиконституционно.

50

Анонимен

преди 12 години

49, я кажи какво казва тоя закон, щом го знаеш по-добре от юристите? Или важното е да се правиш на интересен?

49

Детектифф

преди 12 години

Сега вече можем да видим и лилаво-червена от гняв и безсилие Тиква. Е, каквото търсило, това и намерило. След януари, освобождаването на дипломати имали отношение със службите ще си е чиста проба политрическа репресия.

48

Анонимен

преди 12 години

За бойковите номера, 41, всички го знаем... Е, поне онези, които си използваме мозъка за мислене, а не за подпора срещу хлътване на темето...А кой държи Конституционния съд няма как да знаеш, можеш само да вЕрваш на *** и Пульо, които не познават елементарни правни норми и все съдът им е виновен. Това решение се очакваше именно в тоя вид от юристите - обратното би било дискриминация. Интересното тук е особеното мнение на тримата, които се наричат юристи, че и с голям стаж.

47

Анонимен

преди 12 години

Съдиите от КС доказаха че не знаят закона

46

Анонимен

преди 12 години

Може ли фашисти да имаме за дипломати?

45

boqn4o

преди 12 години

Кой нов президент се е издънил бе? Я виж от кога влиза в длъжност официално! Отново Гоце покровителства мафията.

44

дядо гого

преди 12 години

докато се плюнчите за агентите ще ви кажа че в някои държави разпространители на демокрацията не един президент е бивш шеф на службитекато не уважавате собствените си служби и армия няма да имате ама те на територията бългория не и трябват тя и без това се напълни с подлогарчета дето за никакъв х.. не ставата инак на това министърче/външното/баща му да не е бил от ДС или някоя друга служба май се е разхождало по чужбина когато ние ходехме по бригади - дерзайте ***

43

ДЖОРДАНО БРУНО

преди 12 години

НАЛИ ВИ КАЗАХ-КОМУНИЗМА Е КАТО РАК,ОТ НЕГО НЕ СЕ ЛЕКУВАШ,САМО АГОНИЗИРАШ И НАКРАЯ УМИРАШ.А ОТ КС/КОМУНИСТИЧЕСКИ СЪД/НАЗНАЧЕН ОТ АГЕНТ-КОМУНИСТ ГОЦЕ,КАКВО ДА ЧАКАШ.ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ...

42

Анонимен

преди 12 години

"Две трети от конституционните съдии са бивши сътрудници на ДС..."Да, видяхме... а делото за касиране на президентските избори се води от съдия, чиито син е депутат от ГЕРБ, ама за това нищо не казваш, а? :)

41

Анонимен

преди 12 години

Хахахах. Конституцията сложи Боко в малкият си джоб :) Пожарникар, какво да го правиш...

40

wiktor

преди 12 години

Колкото повече тъкан бива заразявана от комунизма, толкова повече трябва да се реже. Веднагически, без упойка!

39

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

преди 12 години

ХАХА, Е ЗНАЧИ НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ВЕЧЕ СЕ ИЗДЪНИ , КАЗА ХОП ПРЕДИ ДА СКОЧИ ;) ОБЯВИ ЧЕ ЩЕ ОТЗОВЕ ВСИЧКИ АГЕНТИ, ТО СЕ ОКАЗА ЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ. БОЙКОВИ НОМЕРА, ОБЕЩА ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С ДОГАН А СЕГА МУ НОСИ КАФЕ В САРАИТЕ. СМЕШНИЦИ ... А КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД СЕ ДЪРЖИ ОТ ГОЦЕ ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ

38

Анонимен

преди 12 години

Абе не знам за агентите на ДС, ама както вървят нещата, след някоя и друга година, може да се забрани на бивши сътрудници на ГЕРБ да заемат държавни длъжности.

37

Анонимен

преди 12 години

само Георги Жеков ще оправи тая побъркана България-поне за 4 години

36

TPE3BEH

преди 12 години

Eйй, тия комунисти и нещастници са се впили като кърлежи във всяка една прослойка на държавата. Съдебна система, болници, синдикати, университети...Най-богатите хора в българия са синове и внуци на отявлени комунисти...Нема отърване братко...Не Бойко, а Пиночет ни трябва за да се оправи държавата...

35

Демократ

преди 12 години

Мяфията я създадоха демократите след 1989-та година по много *** начин - разбиха МВР/правоохранителната система/ и съда/правораздавателната система/ и ги замениха с удобни ня тях демократи, които да прикриват грабежа, който учудващо, че още продължава - все още има за грабене. Конституционният съд е може би един от малкото, които най-малко са заегнати от мафиотизацията на държавата. Това се дължи на подбора там - избират се заслужили \ристи, хора с качества, които не биха се срамили там.

34

Анонимен

преди 12 години

Е най-сетне Николайчо ще духа супата!Вкараха му го три ката,а той се напъва да пръдне/мислеше се за по-голям и от Президента/!Интересно ми е Плевнята,който също голям го вадеше какво ще каже сега?

33

???

преди 12 години

Интересно, ако някой член на КС или на нещо друго е бил примерно някакъв вид сътрудник на ДС или "съдържател на явочна квартира", това какво му пречи да взима правилни решения? Даже бих казал, че такъв човек би внимавал да не сбърка много повече от другите.

32

истината

преди 12 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД Е ОТ БГ.МАФИЯТА РЪКОВОДЕНА ОТ ГОЦЕ....ТОВА Е ИСТИНАТА И ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ.