41

Аз

преди 12 години

Като се има пред вид че жената не мисли за с*кс, само когато я гони женско куче по телен мост, то и ако и откажеш с*кс - тя го има за насилие.

40

Diado vi Petko

преди 12 години

Момичета, а психологическото насилие на които вие подлагате мъжете? Колко ли са жертвите му, а? Впрочем, не са нужни шамари, за да вкараш в ред една жена. Преди години, кагато любимата ми съпруга си повярва прекалено много и взе да си разиграва коня, и казах че има три начина да се разберем - по човешки, по мъжки и по нейната методика. Тя показа, че от човешки начини не разбира, ако бях действал "като мъж", щях да стана побойник и ми остана единствено да я контрирам по нейният начин. Успях...

39

girl93

преди 12 години

Това са глупости.Мисля,че 27 000 е в пъти занижена цифра.В България 70-80 процента от мъжете смятат за нормално да упражняват насилие над жените си било то физическо или психическо.Според мен поне всяка трета жена е жертва на някакъв вид насилие.Дори не знам кой е виновен-народът е озверял от простотия и безпаричие,управляващите и полицията изобщо не ги е грижа.Никoй не се стреми да възпитава младите поколения-рядко се среща младеж,които не се налива при всеки удобен случай,чете книги е способен да разсъждава трезво и самостоятено(знам,защото и аз съм на тази възраст).

38

Анонимен

преди 12 години

Дойчев, имах връзка с богат мъж, с който се разделихме по моя вина - заминах да уча в Германия. изклчително културен и възпитан, както и цялото му семейство. Брат му също има пари, но обучава дечица по таекуондо, много внимателен и търпелив.Познавам и мъже, които редовно бият жените си. Всички до един са вечно без пари, до олямастепенжените им поддържат семейния бюджет, някои са ченгета и само един не позволява на жена си да работи. А тя би могла да си изкара пари, защото е с добра професия.

37

лайф

преди 12 години

няма жена - няма проблем

36

до 34

преди 12 години

Ти ли ще ми кажеш да се замислям бе Тиквопоклонник. Писна ми от пропаганда на Тиквата.

35

Анонимен

преди 12 години

Не вярвайте на подобни медии които ежедневно ви облъчват с нихилистични измислени статии колко сте зле, как вие сте все последни, все .....Това е една целенасочена политика и психологична война народе ! Бъдете силни духом и си помагайте, дори намоменти да се отчайвате, не падайте духом. Ежедневно ви поднасят подобни пасквили, за да убият самочувствието ви, националносто ви самосъзнание и т.н. Бъдете сплотени, и семейството и роднините на пиедестал. Обединението прави силата. Учете се от евреите.

34

Дойчев

преди 12 години

Когато видя че болшинството красиви жени в Бг се омъжват за нормални мъже, а не за малкото заможни и богати, тогава ще ми се вдигне мнението за тях. Дотогава "скъпи" жени си оставате стока и с**с-играчки за мен

33

Артур Партур

преди 12 години

Само с боя се оправят някои, а други с много бой. Той е лековито средство и после само като вдигнеш ръка и жената млъква, а иначе ... си прави кото иска и после като се окаже, че тя не е права вика,оо скъпи трябваше да ме спреш.

32

Аз

преди 12 години

Четете внимателно. НЕ СА ЗАЛЕТИ с киселина 27000 жени.А по принцип,жената трябва да се шамаросва от време на време. Полезно е за кожата и, а и сачмите и се наместват.

31

Анонимен

преди 12 години

Тези, дето пишете "Гарантирано от ГЕРБ" си отговорете на въпроса при кое правителство имаше най-много залети с киселина жени и престанете с популистките си глупости!

30

Анонимен

преди 12 години

Какво друго да се очаква от *** народ, още едно първенство!:))А, честито!;)

29

Анонимен

преди 12 години

Само с вестник... да не ви намрази ръката :)

28

до 28

преди 12 години

Ами ти си 3 в 1 :)))

27

брънчо

преди 12 години

Така ли било,брех а дали е вярно?Или просто си търсите тема от днес точка Йордан Цонев-ДПС МЕНТАТА.

26

анонимен

преди 12 години

Само жени са били залети с киселина!Досега не съм прочела мъж да е така нападнат.И какъв е изводът?В България мъжете са три вида:***, п*тьовци и п-*-д-а-л-и!

25

6ГУ ДС ВКР Политбюро

преди 12 години

90% от жените в България са продажни и са готови на всичко за пари - малко или много кеш!В Природата има закони - мъжът е мъж и е силния пол - жената е жена и трябва да мълчи и да изпълнява - да е послушна и да си отваря краката когато и се каже!Затова мъжете купуват подаръци жените трябва да си ги изработят!Жените трябва да си знаят мястото!За работа стават в шевните заводи, на червените фенери,чистачки и готвачки това да професиите за жените

24

Анонимен

преди 12 години

do 22- Даваш ли сметка, че това може да е твоята дъщеря? Как ще се чувстваш, когато гледаш как някой се гаври с детето ти? Или мислиш, че на ТЕБ това не може да се случи?

23

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Страната ни е лидер по брой на залети с киселина жени. Гарантирано от ГЕРБ

22

Анонимен

преди 12 години

Когато поредната куха лейка реши, че иска "лошо момче" ето това е резултата. На *** жени добрите и свестни мъже не са им интересни, те искат някой, дето да се прави на мутра, че да се кефят какъв "мъжкар" са си хванали. И после: " Ама защо ме наби?!". Ами ето затова.