15

до Калина

преди 12 години

В Англия също може да се влезе в затвора и правилно много е опасно за децата вече.

14

Калина

преди 12 години

Този закон дори закъсня при нас. В Канада дори може и да влезетв в затвора за такова нещо. Така че преди да пишете поредните си простотии тук, информирайте се малко! И ако това ви спира да раждате деца, по-добре вървете да си прегледате главите!

13

of

преди 12 години

За едно глоба, за друго молба.....dnes.bg/obshtestvo/2011/11/14/ignatov-kym-romite-pusnete-si-decata-na-uchilishte.133909жалка картинка!

12

хайде,стига,бе !

преди 12 години

От 300 до 500 лв. ще плащат родители, чиито деца до 14 г. са на обществени места след 20 часа без пълнолетен придружител...........е,тук вече и българчетата се вместват успешно из дискотеките................че така хазната ще се напълни за 6 месеца!

11

мнение

преди 12 години

Пишат хора,които нямат деца......когато имате друго ще мислите.

10

Анонимен

преди 12 години

Аз когато бях на 8 спокойно си играех в градинката и нямаше причина да се притеснявам от нищо. Нямаше наркодилъри, нямаше психопати, нямаше ненормалници каращи със 120 по уличките.

9

хайде ,стига,бе!

преди 12 години

смешни,мноооого смешни закони? От 200 до 1000 лв. глоба очаква родителите, които не осигуряват редовно посещение на детето си в училище,........... че кой *** го праща на у-ще?сексуално насилие върху дете ще се смята принудата или склоняването за встъпване в брак или съпружеско съжителство преди навършване на16 години......че кой магал не ражда на 11 - 12 ?До 8 000 лв. ще е санкцията за търговци, които продават на деца цигари и алкохол.....кой ли пък търговец не им продава?

8

Бучков

преди 12 години

Не е ли малко късно вече.

7

Анонимен

преди 12 години

И какво да му кажа да детето?Ти утре ставаш на 9 години, вече мога да те оставям без надзор. Вече не съм длъжен да ти осигурявам надзор!Отвратително!

6

ввв

преди 12 години

Е браааво бе,с тия глоби ли намерихте да си пълните липсите в бюджета...Ми направете майчинството 8 години или подсигурете място,на което да оставя детето си докато съм на работа.Ако не сте наясно,господа управляващи,ние,обикновените хора трябва да ходим на работа,за да можем да плащаме сметки,да се храним и т.н...Ааа,май схванах,просто ни намеквате да не раждаме деца...

5

Анонимен

преди 12 години

Пак почнаха да се пишат глупости за ***. Мислете бе хора, вие също имате деца.

4

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Тези прекалиха вече,ако детето ми играе на двора както правех аз преди време да ме глобяват?????????? Наистина прекалиха.Мамка ви Герберска.

3

Сиганин от Брусарци

преди 12 години

Шта глобяват млогоооо,Айшетоооо

2

АЙШЕ

преди 12 години

А ставим сичките 9 деца без назор, колко ша *** глобат, че не мога да счислявам тикиви числа?

1

Анонимен

преди 12 години

Пълни глупости, кой си оставя детето?Направили са го за да ни санкционират и за това, че имаме деца.