62

Student до 63

преди 12 години

И що си пребивавал там? Нека позная - е било по-евтинко да си на общежитийци, вместо да си наемеш квартира като мен.

61

анонимен

преди 12 години

"Ми те студентите от Студентски какви са, ако не ***? Щото само *** би живяла на такова огрухано общежитие, само *** ще предпочете български университет пред Американския, щото по-евтинко, скъсаняците само евтиното гледат." А когато човек няма финансовата възможност да си наеме квартира извън Студ.град или да си купи апартамент в Голямото село въпреки, че желанието му да се образова е огромно и умствения му багаж му позволява да направи това - какво трябва да направи тогава???

60

Коко

преди 12 години

Жалко за момчето, мир на праха му! Питам се обаче, къде е изчезнал приятеля му, поне да се беше върнал да види какво е станало. Пази ме Боже от приятели!

59

асд

преди 12 години

Пак ли се започнахте на тема селяни и граждани? Нямате ли капка свян, момчето е убито като куче, а е щяло да даде на родината си много за разлика от *** дето са го убили. И той ли е бил селянин, всички които не са от София ли са селяни. Жалки сте Вие, дето плюете по сънародниците си, жалки се, че се имате за някаква класа, но всичкото Ви самочувствие се базира само на това, че сте софиянци. Не забравяйте, че ако не бяха селяните, София щеше да е по-малка от Пловдив и Варна.

58

хфхфхф

преди 12 години

Пребивавал съм в Студентски град няколко години и наистина е тъжна картинка това, което се случва там всяка вечер.

57

до ,, от мен

преди 12 години

верно ли ходят там мангизлии да ч***т студентки??

56

Vladu

преди 12 години

И това дело ще до протакват докато му изтече давността...

55

до 57

преди 12 години

За студентка бих се оженил, стига да е от заможно семейство и да има класа и престиж.

54

въпрос

преди 12 години

Вярно ли е, че който иска да се отърве от девственосттта си, най-лесно е да го направи в Студентски град?

53

Student

преди 12 години

Не си вземайте бедна студентка за жена. Само за едното ч-не стават, ако се ожените ше ви изпият кръвчицата!

52

Pena Marie до MaNNiE

преди 12 години

Чи как ша я оправят родината си - с пиене, ходене по ***/баровци, танцуване на кючеци под съпровода на Преслава ли?

51

от мен

преди 12 години

Тайна ли е , че всички мастити политици и "бизнесмени" ходят там да е..т студентки - бедни селянки , готови за едно питие да им дадът кифла .

50

MaNNiE

преди 12 години

Друго нещо, което е възмутително. В студентски град се предполага, че младежите отиват, ако не да се научат да оправят родината си, то поне собственото си битие да освободят от излишни тегови и да обоготят мирогледа си. А те се бият и вършат, всякакви други работи, но не и това, което трябва да вършат.Не знам, но май наистина, който му се учи отива в чужбина. Като, че ли в България образованието и то, по примера на политиката се превръща в атракцион и едва ли не в циркова постановка.

49

Student

преди 12 години

Много са жалки курвенцата, дето ходят да търсят баровци по дискотеките. Човек трябва да е луд да се хване с такава, да му яде парите. Аз лично дойдох в София да си търся момиче от добро, богато семейство за жена, понеже в моето село ние сме най-богатата фамилия и не искам да падам ниско, като си взема някоя скъсанячка, дето ще ми изпие кръвчицата.

48

до студента

преди 12 години

алооо,абе ти нормален ли си,,,...

47

до студента

преди 12 години

алооо,абе ти нормален ли си,,,...

46

Анонимен

преди 12 години

Като нямаш пари, никой не те задължава да учиш висше. Така е, висшето не е задължително. Ето, колко от преуспелите българи имат висше - нито Бойко има, нито Стоичков.

45

42

преди 12 години

"окопиран" да се чете "окупиран". Така е като копираш;)

44

Филибе

преди 12 години

Наистина в този Студентски град има много селяни и скъсаняци от незнайни селца по Балкана и Родопите. Аз, като истински пловдивчанин си наех квартира, с мои пари, от работа изкарани, а не от продадени ниви на село! Студентски град е пълна с ***, долна ***, слязла от селата по Балкана, Делиормана и Родопите, какво очаквате?

43

......?

преди 12 години

Не само в студентски град ,а в цяла България .................,побоите ,далаверата ,търгаша са,....нормално явление !