10

ваш Вас. Бож.

преди 12 години

Има един турски сериал "Сбогом, Румелия". Действието се разива през първото десетилетие на 20 век в Македония и периода след Балканската война. Важното за нас е че турците си наричат "македонските ***" с истинското им етническо име - "булгарлар". Та мисълта ми е че в момента се пише сценария за последните серии от сериала " Сбогом, България".

9

ВСЕЗНАЙКО

преди 12 години

E на Божков ще е , фирмата на дядо ми ли ще запорира БДЖ-то.. тези новини ги знам вече, знам че Боко е рязал лента днес, знам че очилатия *** ще даде по 20 лева на изкуфелите пенсионери да се радват на Коледа, а младите които крепят все още и хранят тази държава им се ръгат още по-големи данъци, знам че Доган няма да го осъдят никога за нищо, онази туркиня Емел Етем тя източи от 'Бедствия и Аварий' МИЛИАРДИ и нея даже не я споменават вече ;) Всичко знам, дайте нещо което не знам напоследък ?!

8

ставка за хазарта

преди 12 години

ВАСИЛ ПЛАТИЛИ СИ ДАНЪЦИТЕ ?

7

жепеец

преди 12 години

Бойко и мулти-мафиота Божков в братска юдина целувка...срещу държавата в лицето на БДЖ. Но до не забравят, че Господ гледа...и разплатата му ще няма да закъснее.

6

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ще платят много висока цена за фалита на БДЖ след като 2 години точно частни фирми на ГЕРБ доизточиха и ликвидираха БДЖ по схемата с умишления фалит на Кремиковци. Сега ГЕРБ ще трябва да обясняват на избирателите си защо спират влаковете и София и цялата страна е блокирана и без жп транспорт.

5

Да!

преди 12 години

Началото на края!!!

4

Анонимен

преди 12 години

както върви всичките 13000 бедежейци ще останат без работа а не само 2000 от тях. И сигурно пак правителството ще им е виновно....

3

за 3

преди 12 години

Не това е влака бг! В който ти се возиш.

2

САС

преди 12 години

ТОВА НА СНИМКАТА БЪРЗ ВЛАК ЛИ Е?

1

Анонимен

преди 12 години

Те продадоха България!