27

qwer

преди 12 години

Тук в Мадрид глобата е 450 евро и въпреки големите глоби пак има недобросъвестни собственици на кучета.

26

Стефан

преди 12 години

"Татко каза, че ще ми купи колело... ама друг път!"

25

Бонка

преди 12 години

Ама стига с тия деца бе, децата та децата! Не разбрахте ли, че децата ви няма да живеят по-добре от вас, а дори тъкмо обратното, защото в сурови времена като днешните ги глезите като, че не живеем в България, а в Канада. Като настъпи малката Евичка кучешко ***, няма да стане по-малко ку*ва от това, което ще е на 15... Глупости на 13... И да настъпва ла*на и да не настъпва, ако ще само по мрамора в мола да ходи пак ще си е ла*но, след като и родителите й са ла*на.

24

Анонимен

преди 12 години

Някой беше написал, че в една нормална държава приоритет са децата. Сори мъжки, ама много грешиш. В една нормална държава приоритет са децата, юношите, младежите, хората на средна възраст, възрастните и животните. Никой не би си позволил в Австралия, където съм живял 4 години, да каже, че децата са по-важни от кучетата, или пък че младите са по-важни от старите. Австралийците са наследници на бивши затворници, а само как живеят, какви ЧОВЕЦИ СА! Представете си ние на какво сме наследници след като водим такава дискусия изобщо

23

Анонимен

преди 12 години

Oбщината само лъже хората и прибира пари, които са дадени за бездомните животни-за кастрация и обеззаразяване.Да знаете това е страхотен бизнес за една група мошеници.

22

до 18

преди 12 години

и на майките, и на кучкарите им е чистичко в къщи - това е нашият манталитетА по улиците ние трябва да летим /включвайки и културата на паркиралите шофьори със свидетелство за правоуправленние в джоба/

21

!

преди 12 години

В една нормална държава място си има за всички- пътуваме- знаеме! Тъй че- ако общината си гледа работата, кучкарите се грижат за чистота и тишината, а хората са толерантни, всичко си върви по мед и масло, но в Бг това няма какда стане, просто защото нищо не е като хората.

20

Анонимен

преди 12 години

Малко са, поне 500... в Европа глобяват 1000 евро за хвърляне на фас, за куче *** трябва поне 4-5 бона

19

до удивителната

преди 12 години

В една нормална държава приоритет са децата, не кучетата. А места има. Или човек се съобразява с мястото, където живее. В един огромен блок до нас живее на посл. етаж с асансьор жена, която гледа 3 дога и се чувства онеправдана. Дразни се, че в асансьора децата пищят от кучетата, които за нея са мили същества. И майките ги влачат по етажите пеша.

18

!

преди 12 години

И не на последно място ще спомена и майките, които си водят дечицата в храстите, а после други деца се омазват хубавичко, да не говорим на какво приличат пейките след тези майки- фасовете, улюпените семки, упаковки от снаксове и сокчета, тъй че- хайде да не говорим за ниската култура на бита на кучкарите- много моля, че ме е страх да помисля, какво им е вкъщи на тези майки!

17

....

преди 12 години

То това си върви с простотията, която е повсеместна. Измислен елит със съмнителни доходи, скъпи жилища, коли и кучета, дамички с прически и маникюр, които оставят след себе си вечер ухание на марков парфюм и купчини ла*на. За съжаление, това е действителността ни. Иначе ходят на шопинг в Европа и на курорт в екзотични места.

16

! до 15

преди 12 години

Сори-но ние си чистим, друг е въпроса, че имаме си само задължения, но нямаме никакви права- нямаме места,определени за разходките на кучетата,където те могат да тичат,та било то и малки полянки; за сметка на това сме задължени да поставяме имунизациите,да плащаме данъка, да водим песовете си на каишка, да влачим един куп документи със себе си,да почистваме-което е нормално, а общината вече коя година не желае да се справи с бездомните животни,като само се заяжда с редовните и прибира парите.

15

до 11

преди 12 години

Извинете, но и една голяма купчинка /обезпаразитена/ по тротоара, с която всяка сутрин започва денят ми, не е мечтата ми./а те са много, страшно много, познавам стопаните на изкъпаните виновници, живеят в новите кооперации до нас/. За мен това е най-малкото ниска култура на бита, тези хора не трябва да живеят в града.

14

Анонимен

преди 12 години

А така,браво,нека се научат да чистят,омръзна ми постоянно да стъпвам в кучешки ***.

13

Анонимен

преди 12 години

А така,браво,нека се научат да чистят,омръзна ми постоянно да стъпвам в кучешки ***.

12

Анонимен

преди 12 години

Не се ли мисли малко късно по този въпрос? Направо си е безобразие това. А и преди време не ни ли съобщиха предизборно, че има солени глоби и се поставиха табели. И всичко свърши дотам. После изчезнаха и табелите.Само на морето тази година в Равда ги видях /табелките/. И чистотата. Браво - много хубаво и чисто място, значи има и хора, които си гледат работата по места.

11

!

преди 12 години

Извинете-ама как разпознавате кои фекалии са на домашни,а кои са на бездомните животни?!Домашните животни редовно се обезпаразитяват вътрешно и външно, по простата причина, че са ни по домовете, а заразените с глистите и тениите изпражнения са на бездомните животни и точно от тях се заразяватдецата ви.Вместо да скачате по домашните кучета,да бяхте скочили срещу общината,която пак 4 години ще *** парите от прибирането на бездомните животни-и вашите пари също,без да си помръдне пръстта,ама хайде!

10

DO 6 TI

преди 12 години

Ami ti sigurno si po svirkite v naykoy bar za tova ti e 14500 zaplatata ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

9

do Viena

преди 12 години

A kakvo raboti6 ?

8

анонимен

преди 12 години

Искаме ефективни мерки за да ни отърват от ужасните купчини навън, които по тъмно произвеждат хората /силно казано/, които денем се возят само в коли