354

Анонимен

преди 12 години

В момента в който САЩ "фалират" вероятно няма да имаш щастието да се насладиш на гледката . Толкова ли си *** че не разбираш че това е игра и ти си от страната на плащащите.Даже това че злобееш и това е предвидено и ти е подсказано да го правиш.

353

Анонимен

преди 12 години

Безработните Българи - повече слушкат май !!!

352

до 333

преди 12 години

аман от вас,тиквопоклонници!за вас е най добре българите да ги няма,за да няма кой да ви критикува,и да си крадете на воля!

351

Анонимен

преди 12 години

Безработицата в България е правилна - Бойко Борисов

350

ентъртейнър

преди 12 години

А само да добавим, че сегашната ситуация се реализира преди 2 г. , ама по-простичките хора не го осъзнаха тогава и трябва чак сега да скачат и реват когато последиците са напреднали. Преди 2 г. държавата отписа 100 млн. лв. държавни пари от Кремиковци, като доведе до фалит предприятие, което можеше да бъде спасено от ЧАСТНИ инвеститори. Това води до много по-малки поръчки към БДЖ и сегашни уволнения поради по-малко приходи. И НЕК беше ударен от закриването. Ама кой да мисли - По-добре простички думички от една мутра отколкото сложни мислички.

349

Анонимен

преди 12 години

Искате ли да има евтин транспорт или искате да има скъп частен транспорт, който на всичкото отгоре пак виси на шията на държавата?

348

terry

преди 12 години

предполагам че и за тях ще има някоя многомилионна евро програма за възстановяването им, и отсега нягой ГЕРБери точат лиги за кеша и най вече *** дет постоянно разправя че не е комунист

347

18

преди 12 години

Всичко на ГЕРБ е правилно бре - даже и разтящата безработица е правилна , май вече нема нормални хора в България щом това е правилно да сме безработни !!!

346

до 335

преди 12 години

Много уместен въпрос. Предполагам, че това е така, защото навремето направихме "нежна революция" , за разлика от Румъния. Сега и да се дървим, и оплакваме- късно е чада, мандалото лопна.

345

Анонимен

преди 12 години

Значи ...бачкам аз , плащам си данъците и от моите пари някои раздава на рани *** в смешни униформи , които дори нямат елементарно отношение към пътниците .Познавам поне 2 души които работят в системата - ами и двамата карат дизелови коли...познаите защо /Краде се всичко което може да бъде откраднато и после ние данъколатците сме им виновни -така ли ?Време е със смешните си чукчета да излязат в истинския живот ...да ги питам как ще се оправят

344

някой

преди 12 години

Защо ли ми се чини че всички трябва да ги подкрепим!Просто този транспорт е най-евтиният и най-сигурният!В цял свят железниците се дотират от държавата!Не искам да се спират влаковете!Не искам да се взимат картите на пенсионираните железничари!Как може военни и полицаи пожизнено да ползуват преференции а железничарите не?!

343

Напуснал България

преди 12 години

Мирише ми на предсрочни парламентарни избори. ГЕРБ си отива. Това е началото на края на мутрафоните.

342

пътуващ

преди 12 години

и защо никой от тях не говори ,какво се превозва от братският ромски народ в тези влакове ,как продават вътре *** сякаш е битак ,а от тях се вземат стотинки за пътуване на доста прилични разстояния 50 100 км.май да си кондуктор и началник влак е по доходно и от пътен полицай

341

за 339

преди 12 години

Недей на сравняваш България със САЩ, защото нямат почти нищо общо. Там влаковете и до ден днешен си превозват товари и пътници. А развитието на автомобилния транспорт е заради евтиния бензин. Там след поскъпването на бензина цената стана долар за литър. В САЩ никой никога не е тръгвал нещо да разрушава без ясна идея какво да прави после. Железопътните им линии са си били, частни и са претърпели загуби от развитието на автомобилния транспорт, това е различно от ситуацията тук.

340

18

преди 12 години

Бойко Борисов прави реформа--- СТАНИ ДА СЕДНА !

339

Анонимен

преди 12 години

Приватизация на БДЖ означава частниците да ликвидират БДЖ за скрап както направиха с Кремиковци, за да пуснат частни автобуси и таксита на кожодерски цени.

338

Анонимен

преди 12 години

САЩ са пред фалит , а ние се равняваме с тях, ало

337

Анонимен

преди 12 години

гробарите тафнаха вагоните,ся не могат да продадат бдж,щот сименс си искат парите....и сеч по българите-е това е българското пра....вителство

336

Анонимен

преди 12 години

Да се закрие БДЖ-то веднага и да се дадат линиите на концесия на частни фирми - това е единственото икономически правилно решения. Какви са тея полувинчати мерки. До кога ще храним 13000 души без никакъв смисъл?

335

18

преди 12 години

Кое е правилно управлявано от ГЕРБ вече 2 годинки, освен че комунисти се заменят с ГЕРБЕРИ , реформата е стани да седна...