182

Анонимен

преди 12 години

Пръц...

181

Ицето

преди 12 години

Ей тоя тъпан да се откаже от заплатката дето му я дава народа - после нека ми плаща квото там плащал, ама той не плаща ми се пъчи с минали работи , ама то и тва ще секне , щото измикяра сега е налапал всичко и нема бегане след 2 години , ако не плаща заплати на хорицата...

180

Ицето

преди 12 години

По форумите пишем тия дето не са корумпирани, за разлика от хрантутниците ГЕРБЕРИ и самия Бойко Борисов ПЛАЩАЧА - с парите на хората !!!

179

Анонимен

преди 12 години

Червената *** от БСП не издържа вече психически

178

Ицето

преди 12 години

Ей ти България за твоя май я имаш *** Борисов - той плащал отде си изкара парите че взе да плащаш ве ненормалник

177

Анонимен

преди 12 години

Боко,моко но какво ще кажете за резултатите от изборите?Неадекватната оценка по форумите говори само едно-"недоволните" са ПЛАТЕНИ КЛАКЪОРИ.Къде остана вашето "недоволство" по време на изборите?Къде остана протестния вот?Няма ги!Останаха само вашите плямпания по форумите,на които вече никой не вярва.Е,престанете със словоблудствата си!

176

17

преди 12 години

От неговия джоб сугурно ги вади , ми като ти плащаш , откажи се от депутатската заплата ве благодетелю на Българите

175

17

преди 12 години

Той плащал , с на кой парите плащаш ве мутро

174

Боби

преди 12 години

Защо само се оправдавате гербери бодри? Нали и вас ви чака същото! Некадърни сте, лъжете и плащате с парите ни!

173

17

преди 12 години

абе ГЕРБ да не са частна фирма че се бият в гърдите че те плащат , ало я да се съвзема тоя *** с парите все едно народа му е длъжен...

172

Анонимен

преди 12 години

Да бе Боко, то и цените на тока, газа, акцизите, осигуровките - все предишните ги вдигнаха.... Впрочем ако Цветелинка вземе та зачене - сигурно пак предишното правителство ще е виновно, нали? Впрочем Тиквон-чо - договора за Дунавмост 2 го подписа правителството на Царя, а ти беше част от управляващите тогава, ясно ли ти е бе, тиквар ***!

171

17

преди 12 години

кое е твое бе хрантутник мръсен

170

хохо

преди 12 години

Херпес,странно е да говориш за лентяй,при положение че ти също пишеш у форума.А херпеса предполагам си го лепнал от странджата.Лошо ще е ,ако си го предал на жена ти,тогава инфекцията ще е масова.

169

17

преди 12 години

Ей тоя *** все едно от неговия джоб ги вади парите, ей *** тея пари са на Българина да не са ти лични бе ***, кой е наглия само че ?????

168

Анонимен

преди 12 години

Абе Тикво, защо не обясниш кое налага смяната на едните пилони с други? Или обичаш така да си се изцепваш, за да трупаш точки. Аз лично на твоите кухи фрази вече не вярвам. И сто години да управляваш, все други ще са ти виновни.

167

Анонимен

преди 12 години

нали беше горд,че Люлин ще струва само 16 млн. на километър, по телевизията се похвали ***.що тогава не каза,че тая тая сума е надута от предишното правителство, а го казваш сега когато ги пратихме тия пари от резерва и никога няма да ги видим от европа?

166

До 162

преди 12 години

Ти си търси съпругче на кастинг; аз съм за жена ти.

165

krasos

преди 12 години

"че проектът за втори мост над Дунав се оскъпява с около 27 милиона евро заради смяната на пилоните на моста от стоманени със стоманобетонни." А защо трябва да се подменят пилоните ??? Има ли някаква обоснована причина или просто така ??? Ако има някакво нарушение от министри, архитекти или други отговорни лица да се сезира прокуратурата !!! Не само да се похвърля като партенка някаква идея или мисъл и да се търси извинение за безразборни харчове !!!

164

Анонимен

преди 12 години

еми нали затова се натискахте да вземете кесията

163

Анонимен

преди 12 години

Платените драскачи на Серго са 3-4 човека.Просто не и обръщайте внимание,не и поставяйте +или