81

Анонимен

преди 12 години

Тия Меркел и Саркози да си вземат спасителния план,да си вземат еврото и цялата си скапана демокрация и да се махат по-далече.

80

Анонимен

преди 12 години

:))) ***!

79

до 75

преди 12 години

Така ли ?Ами ти си бил гений бе !!! А да си чувал за украинска армия по същото това време ? А знаеш ли гръцката армия колко харчи на година ?

78

Таласъмчо

преди 12 години

ЕС е несъстоятелен щом като няма сигурни и надеждни механизми, с които да се защити от разпада. Членството на българите в тази общност е с отрицателно салдо, дали сме много повече отколкото сме получили, за разлика от гърците, но попарата, която те надробиха ще я сърбат солидарно всички страни членки. Няма логика в тази несправедливост, както няма логика в това да затягаш коланите цели 22 години и да ставаш все по- беден и нещастен.

77

до 69

преди 12 години

Нямам ***.Но на теб ти трябва такъв или патерици-за мозъка.Като не можеш да спориш и вкарваш лъжи в спора чукай с бастуна главата си.

76

Анонимен

преди 12 години

Вместо да коментирате гърците,вслушайте се в това,което Станишев реди без да мисли.А то е точно това,което правиха гърците 20 години,искания да харчим повече,от колкото произвеждаме.За себе си може би е прав,осигурил е бъдещето на дъщеря си,но какво би станало с нашите деца и внуци.Примерът е Гърция.Добре,че по-голямата част от българите проявяват здрав разум.

75

ЕС=робство

преди 12 години

Гърците не са виновни.Членство в ЕС, приемане на еврото.Все едно УССР (Украйна когато беше в СССР - Украинска съветска социалистическа република) да фалира и да кажат, че тя е виновна.Ми, че то в СССР украйна нямаше думата.

74

Анонимен

преди 12 години

Народа на България не е видял нищо хубаво от ЕС.Освем повече забрани и лишавания на права.Да не говориме че Бг е на опашката на ЕС с Румъния.И какво ще загубиме-европарите,ми да се стегаме и да бачкаме за нас си,и сега го правиме.В България има природа.Средства кои колкото може от него си.Може и да станеме по обедиинени,да не повярваш...

73

yeremis

преди 12 години

ае ей ТОМАС скрий се с тия глупави елементарни и най-вече-ограничени коментари!

72

жаго

преди 12 години

Гърците са намислили гениален ход . Искат опрощаване на целия дълг от 310 милиарда , и още траншчета по 10 милиарда оттук нататък безвъзмездно когато поискат , за да раздават заплати . Мисля, че ще успеят . Запада е влязъл в капана . Не е трябвало да им дават заеми още от началото . Вече е късно . Германия , Франция и Еврото ще пият студена вода . На лентяи пари не се дават , но късно разбраха . Жаговци от висока класа , извозиха всички .За Германия , малаки безплатно

71

Анонимен

преди 12 години

Във света всичко се променя и еволюира.Нама застои на едно място.ЕС GOODBYE

70

DARK

преди 12 години

И докато целият капиталистически свят се разпада и кредитните балони гърмят един след друг то една социалистическа държава продължава да си трупа резерви в трилиони и да си се грижи за населението.Но проблема на запад не е в политическите системи всички те са били тук Монархий , републики , капитализъм , демокрация , съветски социализъм , социализъм , фашизъм , национализъм.но всички фейлнаха защото на никой не му пука за хората а само за личните му интереси.

69

До алото!

преди 12 години

Официална статистика, която ако гледаше повече телевизия и четеше, а не лъскаше бастуна пред лаптопа, щеще добре да знаеш!!!

68

Анонимен

преди 12 години

Изкуствено създаден ЕС отива към крах.И за мен е нормално,така си отисе и СИВ И ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР.Същото е дами и господа.Откакто святсветува се разпадат съюзите и се създават нови.Има ли вечност - НЕТогава се замислете ,тези които са за ЕС -дали вечно ще карат старатаси кола например ?

67

Мюра

преди 12 години

Пичове , а ние какво ще правим , ако ЕС се разпадне ? Унищожихме си всичко и сега сме в позицията на просяк от еврофондовете. Ще останем сирачета.

66

до 61

преди 12 години

От къде го измисли това 7000?Получават 2500-3000 евро с добавките.Във Виена с 500 евро повече.Лекар не получава 7000 евро,ало!

65

муспи

преди 12 години

Преди края всеки народ си придобива естествената физиономия. Гърците през цялата си история са биле крадци и подледци, сега вече нищо не е скришно. Тяхният бит е като преди войната, - крайна мизерия, идвали са в България да работят както по късно в ГФР. Ние пък се изперчихме с нашия робски дух. Смятахме го за невъзможен при комунизма, защото комунизъм, но като се освободиме ще покажем какво можем. Показахмего, и гърците го показаха, а евреите вече не се пишат хитри приятели, а направо мачкат.

64

до 59

преди 12 години

Комплименти!

63

Анонимен

преди 12 години

Както всичко фалшиво ,лъжливо и безмислено създадено с мръсни корестни цели така и циониското недоносче ес отива към своя логичен завършек-крах,смърт,или разпад в този случай третото

62

до 52

преди 12 години

тук не съм съгласен....те самите не осъзнават,че труда им е по-високо оценен отколкото трябва. А политиците им за разлика от нашите,са им давали и раздавали и в днешно време мозъка на обикновения грък е така увреден,че шанс след време да стиснат зъби и да заработят малко повече и поживеят по скромно имат само тези гърци,които са на 10 г вмомента.Другите не могат,просто са свикнали да работят малко и получават много.Затова и постоянно стачкуват.Кажи ми колко стачки си видял в Швеция или ФРГ ?