315

Будител до 6001

преди 12 години

Това, че ти нямаш никакво образование, не е повод да завиждаш и да оплюваш хората, които не ги е домързяло да учат.

314

М-р Х

преди 12 години

искам да ми кажете какво наприв тази полиция в тази държва, че да заслужи най-високите привилегии сред държавните служители. Хвана ли убиеца на премиера Луканов, откри ли кой уби И. павлов или В. и Г. илеви, показно убити насред много хора, откри ли хотителите на бизнесмена Ангел Бончев и жена му, кои са убийците на Белнекенски, спря ли иманярството или вече не сем номер едно проституцията и автокражбите в Европа?нима Вальо Топлото се окза едниствен виновник за скъпите сметки.

313

полицай

преди 12 години

До 292. Ти си или много млад и неопитен, или безнадеждно несхватлив. До 293. Това е истинския проблем- интелигентни и образовани хора са оставени да вегетират в тая смешна държава ограбвани от мутри- политици. И са принудени да приемат обидни предложения за работа. На този фон наистина изглеждаме богоизбрани. И някои наистина са. Повечето обаче не са.

312

6001

преди 12 години

Това че си се писал там будител за мен е само едно-буди си кокошките където и когато искаш.А по отношение на моя коментар не прави заключение какъв съм аз.Защото две висши образования означават поне десет години-държавна издръжка,стипендии,общежития на символични цени и пр.Та като ти се изчисли друга песен ще запееш и за финал още нещо - който не може да храни собственна армия и полиция храни чужда...

311

Само така

преди 12 години

Господата МИЛИЦИОНЕРИ, какво искат ? Не стига, че не им удържат никакви осигуровки, а изцяло ги плаща държавата искат и 20 заплати при пенсиониране. Нека да си плащат осигуровките, както си ги плащаме всички други трудещи се. Не стига, че са корумпирани, мародерстват ни по пътищата, неграмотни са, а и само знаят да искат! Господа МИЛИЦОНЕРЧЕТА напуснете МВР и идета на пазара на труда....

310

Анонимен

преди 12 години

Когато да е част от сложен съюз, запетая се пише пред целия съюз за да, преди да, без да

309

Полицай до просветен

преди 12 години

Принципно, ако си толкова "просветен" за какъвто се представяш, би следвало да имаш доходна професия и да живееш нормално. Полицаите не са виновни, че нямаш умствен потенциал и не си се реализирал в живота.

308

барри

преди 12 години

До просветенКакво ревеш, бе? Нали ви виждам от частните фирми как сте задръстили движението в София точно 17.30. Никой служител в частна фирма не отива преди 9 и не си тръгва след 17.30 от работа? Работели били под стрес. Поработи малко като полицай или пожарникар да видиш какво е стрес. *** нещастен!

307

до милиционера Ганя

преди 12 години

По плюсовете и минусите виждам, че българската полиция работи. Или поне тези от тях, които си служат със СРС-та. Пишат коментари, а като им отговориш ти пляскат минуси за да ти докажат колко грешиш.

306

до 302

преди 12 години

Много си учил,а тогава защо слагаш запетая пред" за да "Ето,че всеки греши,колкото и да знае

305

до 298

преди 12 години

Вие сте твърдо убеден, че съм полицай. Не. Аз съм жена а съпругът ми е пожарникар. Сега ще кажете, че спят по 24 часа или че ходят на пожари без вода. Омръзнало ми е от клишета. Знаете ли, че те отиват да помагат там, където всички "мъже" като Вас бягат като мишки. Пожари, наводнения, катастрофи... Просто не можете да си една малка част от ада в който влизат те. Не можете да коментирате една професия след като не я упражнявате.

304

pederast

преди 12 години

ne sa ni problema policaite , problema si e v naroda - nie vsi4ki zaedno trjabwa da se borim za pravata si na edin plo6tad no pri bulgarina e drugo , malko edin da stane po dobre zabravja i ne go intersuvat do v4era i negovite problemi taka 4e obijdaite kato vsi4ki sme takiva -upravljava6tite go znajat i go izpolzvat v tjahna polza

303

danakoplatec

преди 12 години

Gospoda Policai ako sa vi malki zaplatite napusnete.

302

Краля

преди 12 години

до 305Ти не си просветен, а си поредния психично болен, който се разхожда на свобода. За втори път пускаш един и същ коментар, което означава, че си интелектуално импотентен психар.

301

просветен

преди 12 години

до 297 полицай :Да не мислиш че не искам да си купя нещо или на децата ми ?ако спра да плащам даньци нали ще се разправям с даньчните, които глозгат живи трупове !

300

Будител до 6001

преди 12 години

Ти наистина ли си толкова глупав или просто се правиш на интересен? Явно нямаш дори килийно образование, ако се съди от тъпите въпроси, които задаваш.

299

....

преди 12 години

По принцип не пиша често коментари, но темата е провокативна.Много от пристрастните тук сравняват полицията/полицаите в другите държави и тук. И наистина - там са ценени много повече и хората имат респект към тях. Но защо това е така? Там полицаите не се крият из храсталаците по пътищата. Не спират избирателно, а превантивно и безкомпромисно при нарушение. Могат да пишат и четат грамотно, и познават закона. Няма да изброявам какво могат нашите.. и на какво са способни.

298

просветен

преди 12 години

ние не работим ли под стрес бе *** ???????? не е реално по 20г трудов стаж да получиш подарьк 50 000 лв + пенсия на 40 годишна възраст ! Ние им плащаме заплатите и осигуровките и пенсиите за да ни мачкат и рекетират по улиците. СТИГАААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!! изобщо практиката сьс запплатите подарък при пенсия(10 или 20 = 20 000-50 000 лв) трябва веднага да спре още с този бюджет не само за военни и полицаи ,а за всички държавни служители ! сьщо и парите за субсидиране на партиите= 300 милиона ,а бюджета на МВР да е най много 300-400 млн . Тези пари идват от нашите данъци и ние така искаме, ако не ще окупираме улиците ! СТИГАААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!! ОКУПИРАЙ СОФИЯ !

297

6001

преди 12 години

До 293.Докато завършиш тия две образованя кой те е издържал човече?А сега върни си паричките на държавата и тогав се включвай в коментарите...

296

Анонимен

преди 12 години

Вие наясно ли сте с труда на един пожарникар? Повечето от вас, които пишат тук ще на пълнят гащите, ако работят там.