329

пепо до емигранта

преди 12 години

Нахрани чорбаджиите с 20 часа труд ,но после може да ти анулират кредитната карта,че не си работил как трябва РОБЕ,ха лека ,пък след месец да не захванеш работа по Сибир и там има нужда от работна ръка.

328

Иван - до Емигрантче

преди 12 години

Нямало криза, казваш...А всичките тези хора, които тази седмица излязоха на протести по улиците на уредените си западни градове?

327

ЕМИГРАНТ

преди 12 години

СЕГА ВИ КАЗВАМ ЛЕКА НОЩ...Е ПОНЕ ЗА НЯКОЙ ЩЕ Е ЛЕКА..КАЗАХ ВИ ИСТИНАТА ДИРЕКТНО,МАКАР И ДА ВИ БОЛИ ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.СЛЕД НЯКОЙ ДРУГ ДЕН ПАК МОГА ДА ВИ НАХРАНЯ,ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ ;)

326

Охранител

преди 12 години

*** си ти, защото това че се пиша охранител не означава, че не получавам доходи по-големи от твоите там, където си, и това доказва, че кадърните могат да живеят и работят качествено и в България и точно затова ме дразнят комплексирани и високомерни *** като теб, които не стига, че не са тук и не се борят за да се оправи България, а си позволяват и акъл да дават...то не може само да се яде и акъл трябва...разбра ли или ти е много трудно...??? Щом си там едва ли пращиш от УМ!!!???

325

до емигрант

преди 12 години

Не в какво вярвам,а какво виждам+логика и история,ти казвам.Голямата рецесия какво е !!!Няма да споря повече.Целта е монопол и зависимост на народите по света.За бъдещето разпределение на богатствата.Защо са воинитв -ами същото е...простомисли Емигрант,недеи само да бърбориш,къде е добре и къде е зле.Защото мислиме и за децата си,не само за нас.

324

ДО 335 ОТ ЕМИГР.

преди 12 години

С 1 ЧАС СЪМ НАЗАД ***....ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО С КОЕТО СМЕ ПО НАЗАД ОТ ВАС..ТАКА ЧЕ ИМАМ ОЩЕ ВРЕМЕ ДА ТИ СЕ НАДСМЕЯ НАД ПРОСТОТИЯТА И ТЕСНОГРЪДИЕТО.ЖАЛКАТА ВИ ЗЛОБА И ЗАВИСТ СА ВИ РАЗБОЛЕЛИ.А ТИ КАТО ОХРАНИТЕЛ ЩЕ УМРЕШ ОТ ГЛАД И ЗА ТОВА НЯМА ДА МОЖЕ ДА СТАВАШ ДО МЕСЕЦ-ДВА. :) *** С 300 ЛВ ЗАПЛАТА

323

най-силния гаф

преди 12 години

Като пожарникар по образование градоначалникът Бойко Борисов е наясно, че с огъня не се играе. В политиката обаче е новак и отвори ли поразяващата си уста", често бълва жупел. Лесно запалим материал се оказа раздумката му с български емигранти в Чикаго. Материалът, който се явява на избори и можем да избираме кадри, никак не е голям... Няма как! Един милион ***, 700-800 хиляди турци, два милиона и половина пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ!", оплака се Генерала отвъд Океана. Този вопъл е тъжното самопризнание на бате Бойко, че все пак не е Бог. Защото Господ е създал Адам от кал, без да се оплаква от лепкавия материал. Утехата на нашенския демиург е, че никой не може да му отнеме етикета специалист по всичко" - огнеборец, бодигард, топченге, каратист, футболист от Витоша Бистрица" или кмет. А ако някой ден изкара съкратен курс по човешки ресурси, може да реши и проблема си с Материала".

322

датски,

преди 12 години

както изглежда Волен няма шанс скоро да стане президент или премиер в Българияако случайно в Дания си търсят политик като него, да му пратиш еднопосочен билет (само да не е на Луфтханза), така хем ще те управлява директно там, хем няма да емигрираш повече по света

321

Анонимен

преди 12 години

Дмокрация или Бойкокрация - изберете сами!

320

Охранител

преди 12 години

Хей емигранта, нямаш право да плюеш и да се изказваш, щом толкова ти харесва да ближеш западните ***, си стой там и си лягай навреме, че утре те чака най-малко 16 часов работен ден в тоалетната и ще си много изморен...и без това си се отказал от България и народа и тотално, защо пишеш...скрий се...пък ние тука революцията ще си я направим по-успешно откъдето и да било и без теб като му дойде времето...и без теб...и не се връщай ***!!!

319

ДО 333 ОТ ЕМИГРАНТ

преди 12 години

КАКВИ ИЛЮМИНАТИ БЕ МОМЧЕ :)))) И ТИ ЛИ ВЯРВАШ В ПРИКАЗКИТЕ ЗА ПАДНАЛИТЕ АНГЕЛИ КОИТО СА ЧУКАЛИ ЧОВЕШКИ ЖЕНИ И ТЯХНИТЕ ДЕЦА КОМАНДВАТ ДНЕШНИТЕ БАНКИ И ЦЕЛИЯ СВЯТ-НАРЕЧЕНИ ИЛЮМИНАТИ...МАЛЕЕЕ МЕГА ЗЛЕ СТЕ ***..В ЧАЛГАРИЯ НЯМА ПСИХОЛОЗИ И ТОВА Е ДОВЕЛО ДО ТОВА ВАШЕ МЕНТАЛНО СЪСТОЯНИЕПП: КРИЗА ИМА САМО В ЧАЛГАРИЯ...НИКЪДЕ ДРУГАДЕ

318

без думи

преди 12 години

Без думи емигрант мислех че си голям човек,България се разграби в началото на 90 -те години,от перестроиката,тези които я направиха.А относно кризата-има я и всички си измиват ръцете с нея по света...Направиха я банките и илюминатите в СЪЮЗ. Това не е първата икономическа криза.Прочети малко история.

317

ЕМИГРАНТ

преди 12 години

ПРИКАЗВАЙТЕ СИ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ ***,МЕН ПОНЕ НЕ МИ ГОВОРЯТ НА ТУРСКИ И НЕ МЕ КОМАНДВА ТУРЧИН ТЕРОРИСТ ИЛИ ПЪК МУТРА ОТ ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ.ЖИВЕЯ В УРЕДЕНА И СПОКОЙНА ДЪРЖАВА.ТУКА СПОКОЙСТВИЕТО И СИГУРНОСТА СА НАД ВСИЧКИ,А ИКОНОМИЧЕСКИЯ И МАТЕРИАЛНИЯ ПРОСПИРИТЕТ СА НЕЩО НОРМАЛНО.ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ МАЗОХИСТИ,ТВА Е,САМО ЗАВИЖДАТЕ ЧЕ СТЕ НА ДЪНОТО НА МАРИАНСКАТА ПАДИНА,ПАЛЯЧОВЦИ

316

Анонимен

преди 12 години

Дъртото *** БСПне само целувка ще дадено и *** на Доган ще яде!Само до власт да се добере!И да продължи да краде, да краде, да краде!До кога зависи само от нас!Гласувайте за ГЕРБ,гласувайте за България!Гласувайте за добрите, за да ви са сигурни старините! Децата ни да растат засмяниА не да стават калпазаниДа имат бъдеше и щастлив животГЕРБ е нашия Кивот (закодиран е в бюлетина 2)

315

Иван

преди 12 години

Видях му ги точките на Волен: 1. Да уредя сина си в Европарламента. 2. Да продам на един виконт място в същия. 3. Да държа изкъсо депутатите си със записи за едни 150 хиляди евро. Както виждаш, започнал е да изпълнява точките от програмата си. Върни се и му помогни да изпълни и останалите 17 - кой знае, може една от тях и теб да касае.

314

До 297

преди 12 години

Добре бе, псувате комунистите но в същото време подкрепяте ББ и ЦЦ? Не мога да разбера логиката, защото по-голяма номенклатура от тези двамата няма в България. И не само автобиографиите им го доказва, но те самите го доказват всеки ден. Жалко, че очите и ушите са ви в г.за.

313

АНОНИМЕН

преди 12 години

Типичен пожарникаски хумор, а и неговите храненици от клипчето как угоднически го гледат с овча възхита. Боже и тези ни управляват.

312

До 305

преди 12 години

Незнам дали си усмихната личност, но със сигурност си един голям комплексар! Не е нормално по този начин да обиждаш родината и сънародниците си! Ако България за теб е ***, то значи ти си просто парче факалии изпълзяло на тоалетната чиния, което се е помислило за кюлче злато! Още преди повече от 3 века Хилендарски е казал всичко за хора като теб.

311

Анонимен

преди 12 години

След като Станишко даде Гоооляма целувка на Доган ага, *** от БСП ще бъдат ощастливени с пълна програма (подкрепа) от *** *** от ДПС. Ще има и специално направени клипчета от най-горещите сцени от подкрепата! Дерзайте другари, Доганците яко ви подпират изотзадзе. Срами позор за 100 годишната палава червена баба БСП намери си най-после баш майстора.

310

ДО 319 ОТ ЕМИГР.

преди 12 години

АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ? ВЕРНО ЛИ ВЯРВАШ НА ПРИКАЗКАТА НА ЧИЧО САМ ЗА СВЕТОВНАТА КРИЗА? :) МАЛЕЕЕ ЧОВЕК,НЕДЕЙ ТАКА БЕ,ИЗЛЕЗ МАЛКО ИЗВЪН ЧАЛГАРИЯ ДА ВИДИШ ЧЕ НИКОЙ ДАЖЕ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА НЯКВА СИ КРИЗА.НА ЗАПАД ЗАПЛАТИТЕ И ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА РАСТАТ,КАКТО И ТЯХНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ..ЕДИНСТВЕНО В ЧАЛГАРИЯ САМО ГОВОРИТЕ ЗА ПРИКАЗКАТА ''СВЕТОВНАТА КРИЗА'' ПО ЗЛЕ Е ОТ КОЛКОТО СИ МИСЛЕХА ПОСЛЕ РАЗПРАВЯЛИ ЧЕ ЖИВКОВ НА ВРЕМЕТО Е ПРАВИЛ ЗАТЪМНЕНИЕ НАД НАРОДА