260

MURDOC

преди 12 години

Кой шъ го съдят бе та той е шампион на България алооо тва е голяяя работа шшш ей . Сега сериозно ,нека го осъдят там в Бразилия че нашия съд е много хуманен към престъпниците ще вземе тоя Боевски да си излезе с условна присъда .

259

маги

преди 12 години

Странно защо се срамувам от хорската алчност.Този човек си има всичко,за да живее прилично и достойно.Защо му беше нужно да срине името си,името на родината си и бъдещето на децата си? Или може би Бог му е обещал два живота,та се грижи да богатее,да има по много и за втория? Срам ме е от този груб материализъм.

258

complex highway

преди 12 години

Ще се построи в България,наркопазара е сериозен

257

сс

преди 12 години

абе ква правна помощ бе, най-много да пратят някой от тюфлеците в посолството да присъства на заседанията и евентуално преводач, оттам нататък ,ако няма пари да си плати е тотал щета, ще му назначат един служебен и айде по пътя, това да не е политически процес като със сестрите в Либия, тук става дума за най-обикновен наркотрафикант

256

Анонимен

преди 12 години

Кокаинът е бил поръчан от Плевнелиев!

255

Анонимен

преди 12 години

Кокаинът му е подхвърлен от племенника на втория братовчед на лелята на Борисов

254

до 254

преди 12 години

Престани да пишеш глупости! Съмнително е дали не е още в редиците на ГЕРБ и за кого е бил предназначен кокаина?

253

Анонимен

преди 12 години

Сега само приятелите му от БСП ще го подкрепят!!!

252

Анонимен

преди 12 години

Са му се отнеме българското гражданство, а не да му осигуряват правна помощ!!!!Срам ме е заради това животно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

251

Николай

преди 12 години

Сега ще види как всичките му приятели от ГЕРБ, с които са си пиели ракията до вчера изведнъж ще го забравят

250

Анонимен

преди 12 години

Тоя с оскубаните вежди ше му се радват у затвора там може да стане олимпийска шампионка !

249

ИСТИНАТА Е:

преди 12 години

След като го изгониха от ГЕРБ 2008 година, Гълъбинчо премина в редиците на БСП. А тази стока е от канала на Румен Петков и Галеви, за финансиране на предизборната кампания на Гоцевата марионетка - Калъфкин.

248

разяснение за чугуни

преди 12 години

"Това не е първият скандал около бившия спортист. През 2003 г. е наказан за употреба на допинг. Тогава Световната федерация го извади от състезания за осем години и на практика това прекрати кариерата му.През 2008 г. синът му Пол се самонарани със собствения си газов пистолет в училищния двор, докато играел на руска рулетка.Малко след инцидента Боевски подаде оставка като общински съветник на ГЕРБ в София.ПП ГЕРБ е прекратила членството на спортиста Гълъбин Боевски на 25 април 2008 г., съобщиха от партията междувременно."Седмица след инцидента със сина му членството му в партията беше прекратено заради несъответствие между допуснатите действия от страна на Боевски и морала и устава на ПП ГЕРБ. След подаването на оставката си като общински съветник, Гълъбин Боевски по никакъв начин не е участвал в работата на партията", добавиха оттам. "ГЕРБ гонят за най-малкото, при другарете от БСП обаче ако ще да откраднеш половин България все си "наш човек" и си в схемите, без да те гонят. Някой да помни изгонен от редиците на БСП?

247

Анонимен

преди 12 години

Хвала на родителя, който "придружава" детето си с цел наркотрафик! Каквито и да са били причините, поради което е предприел това, хм ... заслужаващо аплодисменти действие, не си ли зададе въпроса, какво ще стане, ако ме хванат и то пред очите на дъщеря ми? Родител съм и за себе си твърдя, че не бих си позволил подобна низост и жестокост спрямо децата си. Или пък крушката не пада по-далеч от дървото. С такъв светъл пример, какво да очакваме от отроците?

246

ДО 245

преди 12 години

Да бе............,И.Й.КОСТОВ,БСП ,ДПС и НДСВ,не се срамуваха и разграничаваха от такива ,затова ...народът им показа -----червен картон ,и вечна опозиция!

245

до 666

преди 12 години

за съжаление не са само спортните училища, една голяма част баш престъпниците в държавата едва ли са се събличали по екип дори по физическо

244

Възмутен

преди 12 години

От къде накъде държавата ще го защитава?Той е срам за България!Лош пример за детето си!Потресен съм!

243

ВНЕДРЕН АГЕНТ

преди 12 години

След, като го гонят от ГЕРБ Боевски сключва таен договор с КОМУНИСТИТЕ да ги финансира. Съгласно клауза от същия той се задължава да донесе на *** десетина кила преди балотажа за да има с кво да се плаща за гласовете на Электората . . . Панимаеш Уотсън ?

242

Анонимен

преди 12 години

Ало, 243, нали точно в Бургас имаше един посредствен рапър в листата на ГЕРБ и обществеността се разшумя и го махнаха.За какво изобщо говорим- за опростачването на властта, която купи глодния народ.Нека правната помощ я поеме лично министърът на правосъдието, не давам данъците за разбойници и *** телевизия!Апропо, Маргарита Попова и толкова жалка, просто не може да прикрие радостта си как ще фигурира като вице.Не, това не е моята страна!

241

Бабуно

преди 12 години

О МАЛЕ МАЛЕ при серГЕЙ беше уникално добре!!!, дай да гласуваме за Кадиев, Гоцев, Поцев , то не че Батката Бойко е различен ама, само да не е червената слуз