67

Анонимен

преди 12 години

Ако тъпата ви кола се повреди вадите 1000 лева и заминавате към майстора нали?Ако ви се ражда дете и 500 са много... Докато старите ви бангии са ви по ценни от децата няма да се оправим.

66

Анонимен

преди 12 години

За такива неблагодарници като вас само система подобна в северно американските страни.Ако си плащаш си ок Ако не си плащаш може да ти изтече кръвта пред болницата и най-много някой да викне охраната да те разкара че разваляш хубавата гледка.Как може да ти се ражда дете и ти да се стиснеш за некви жалки пари за избор на екип?!Ами после ако това дете има нужда от лекарства? Пак ли икономии и икономии ми икономиите водят до нещастия това хората го откриха преди милион години.Кога ще сте нормални?

65

до 56

преди 12 години

и кво, вие ги убивате, щото не са си платили рушвет ли????? Боже, слез си прибери версиите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

64

ФАШИСТ

преди 12 години

БЯЛАТА СМЪРТ ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖИ !!!ГАДНО СЪСЛОВИЕ СА МЕДИЦИТЕ - алчни и бездушни убийци !

63

з 69

преди 12 години

добре бе защо мучиш тука, обади се публично

62

канна

преди 12 години

не би трябвало да се плаща и лев, но нещото, което трябва да се промени в системата е неадекватното заплащане труда на лекаря. те не са доброволци гинеколозите, заплащането им е престъпно ниско. в шейново не знам за "безплатни" раждания. каква безотговорност да да им кажеш високомерно, че е излишен разход да им платиш като знаеш ценоразписа им, той не е таен все пак. и въпреки всичко лекарите казват: майка без дете може, но дете без майка - не. жалко за сирачето.

61

Анонимен

преди 12 години

Алооо инвесторите, блокирайте тая гад. Свободата на словото не се простира до гнусотии. Да не ви намерим и вас!!!!!!!!!

60

за 65

преди 12 години

намери го тоя ***

59

до 58

преди 12 години

Да, всеки *** приготвя по 2 бона преди малолетната му жена да изходи поредното ***-хрантутник...За тях обаче лекарите се грижат...Когато обаче някоя българка реши да роди дете, почват едни уговорки за "избор на екип", "консумативи", "почерпки по 1000 лева" ... И ако не дай си Боже откажеш да платиш - умираш! Нищо чудно и ти да си лекар, каращ вечерната смяна. Виж дали няма някой умиращ пред спешният кабинет, после пиши "високоинтелектуални" коментари в нета!!!

58

за 61

преди 12 години

Дано даде Господ да даваш рушвети когато си болен от рак за да живееш.

57

Българин01224

преди 12 години

Една от стотиците причини да не се върна в БГ!Уви, много хора още халюцинират и не виждат в каква 'среда' живеят, докато не им опре ножа до кокала!

56

до 50

преди 12 години

Не! Не е нормално да даваш рушвет !!! НО когато с даването на този рушвет може да спасиш 2 БРОЯ живота и тези живота значат нещо за мен не ще давам рушвет ами ще чакам доктора пред тях да му дам рушвет.Няма да скимтя за здравната каса дето трябвало да плаща всичко.Защото това е МОЕ дете И МОЯ съпруга и аз ще искам всичко да е наред.И ако това ми струва допълнително пари аз няма да се колебая да ги изразходя.Както вече питах: Погребението по-евтино ли е сега?*** озлобени и алчни същества такива.

55

Анонимен

преди 12 години

За щастие живота не е по сайтовете. Трябва да се действа реално. А троловете нека си пишат тука. Те ще излязат наяве.

54

Анонимен

преди 12 години

Всъщност какво ли обяснявам.Вие не искате нещата да са нормални а искате да дерете някой.А аз се опитвам да кажа че е безумно да ти се ражда дете и да нямаш 2000 лева..... Какво правим ако има нужда от лекарства? Псуваме кой? Доктора дето не е спал от 20 часа? Кой министъра в мерцедеса ? Бойко Борисов в другия мерцедес? Комунистите царо и мутрите.Хора!!! бъдете умни. от това произтичат всичките ни нещастия.Първо мислите дали има келепир а никога със сърцата душите и разума си.Как ще сте добре?

53

канна

преди 12 години

за какво са осигуровките ли - за здравната каса, но не касата е затрила момичето. какво получава докторът реално. заплатата му трябва да е 2500лв., а той и половината от това не взема. тези момичета, които самонадеяно решават, че "ей сега ще ги подредят алчните доктори в АГ-то", забравят, че техният живот и този на неродените им деца е В РЪЦЕТЕ НА ЛЕКАРИТЕ, а не само на господ. почти всички, които си отидоха от варненските родилки особено, са отказвали да плащат.

52

за 52

преди 12 години

Ти гледай само да не те намерим

51

до 50

преди 12 години

Не мога да проумея, че има толкова прости хора в България като теб! Значи за теб най-нормалното и логично нещо на света е да дадеш рушвет?!?!Олдъс Хъксли добре го е казал:Истински пригодна тоталитарна държава ще бъде онази, в която всемогъщата изпълнителна власт ръководи население от роби, които не е необходимо да бъдат насилвани, за да се подчиняват, защото те ще обичат своето робство.

50

ДО 50

преди 12 години

Я ИЗЧЕЗВАЙ ОТ САЙТА ЧЕ ВЕЧЕ ФУНТОРИШ ,ЖАЛКО ЗА *** ДЕТО ТЕ Е РОДИЛА!!!

49

do 49 и 48

преди 12 години

Аз никога през живота си не съм взимал подкуп.Не съм нищожество а един от най-добрите хора които не познавате.Просто мисля с главата си.Вие продължавайте да мислите с портфейлите си.Личи си че никога не сте били и никога няма да бъдете добри родители.Щом поставяте на един кантар живота на малко дете, майка му и.... здравните осигуровки дето били рентабилни и достатъчни.ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?! КОЛКО СТРУВА ТОВА НЕЩАСТИЕ?! 2000 спестени лева лицемери долни.

48

за 50

преди 12 години

Добре бе, само се покажи. Да го обсъдим.