148

gruh

преди 12 години

Русия е по-далеч от критериите за ЕС дори от Турция. Демокрация там няма, свобода на словото няма, свободна е само консумацията на всякакви спиртни напитки.

147

Анонимен

преди 12 години

Рачко за аристократите си прав, но съм чел едни спомени на руснак, в които пишеше за недоволството сред руските войници, когато са видяли благосъстоянието на българите. Освободителите са били по бедни и мизерни от робите :)

146

Рачко Пръдлето

преди 12 години

Гледам и не вервам на ушите си! Тук некакви джуруляци се пеняват, че Русия не била европейска държава. Сега се сещам, че български писатели, композитори и художници са в основата на световната култура! Ти да видиш! Когато руската войска преминава Дунава, за да ни свали фесовете и да ни вкара в Европа, повечето полководци са руски благородници и можете да се сетите как е изглеждала в техните очи родната ни "архитектура"... :lol: Има снимки на София, сравнявайте с Петербург и после пишете... :)

145

Василев

преди 12 години

Някой да ги е канил???

144

до 137

преди 12 години

Малии, тия глупости не съм му ги чел. Определено прави много смели прогнози и изводи. През последните години основно САЩ гледат със страх на растящата китайска мощ, а на руснаците не им пука и им продават оръжие и суровини. Логиката на международните отношения налага съюзяване на всички срещу най - силния. Това е и предпоставката за добрите руско-китайски отношения, поне до детронирането на америка.

143

Анонимен

преди 12 години

как си представяш "хващането" на 256 малки обекта със стелт характеристики които могат да пускат флеърс могат да си променят курса и имат радарни заглушители.Гърмят с мошноста на милиарди тонове тротил.Тези бройки може да ги изстреля една скапана подводница за около 5-10 минути.----------------- А ти ка си представяш, дали от другата страна няма такива подводници и обекти със стелт характеристики? Дали руснаците са навити първи да посегнат?

142

Анонимен

преди 12 години

Искам да си фана Рускиня , да пия водка и да ям борш .. нека ми е зле

141

бивш даскал

преди 12 години

Та заради гръцкия цинизъм тук аз се отклоних от нещо важно Докато не се направи "Набуко",ЕС ще е зависим от руския газ. Той ще стигне за около 30 години, вероятно заедно с казахскияДокато не се направи "Набуко", "Газпром" може да врътне кранчето винаги по най-дребен поводАко пък останап само на "Набуко" нищо чудно до Айфеловата кула джамия да се появи. Та на ЕС им трябват два източника. За баланс. Сега имат само руски

140

Човеко

преди 12 години

Ами да не са луди да плащат "европейските пенсии и заплати" на гърците и да спасяват европейските банки!

139

ДО 137

преди 12 години

негова е прогнозата,че с най голяма вероятност,клоняща към неизбежност, атомна война ще има между пакистан и индия/ не световна, а като локална война/ той е автор на доктрината да се направи силен китай чрез големи инвестиции в него/ и се видя какво чудо стана с тази страна, бореща се за шепа ориз на ден преди това/, като този "ход на коня "превръща китай и русия във врагове завинаги, освобождавайки риска за сащ ...и т.н.

138

Анонимен

преди 12 години

ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ КЪМ РУСКАТА МЕЧКА ! НАЩЕ БРАТУШКИ !

137

бивш даскал

преди 12 години

На Никос Лакис ще кажа. Да не говори глурости. Българите ви робуват там, защото сте мързеливци и некадърнициА ако стане гадост с наши хора, нека знае, че в тази държаа има 4 "терористични" групировкиТова на запалянковците на ЦСКА, Левски, ЛокоПд и БотевПд. Доста работа ще има МВР докато опази тръцки магазинчета и ресторантчета.В Пловдив има и един смешен паметник на Филип Македонски. Да не стане на парчета, лесна работа за луди фенове

136

до 136

преди 12 години

Разбирам твоето неразбиране. Просто трябва да знаеш, че тия неща с освобожденията не стават така лесно:)

135

до 132

преди 12 години

Може. Трябва да видя и книгате дето я препоръча. Предполагам, че на президентите им дава друг акъл , а за масите пише книги с лек фантастичен привкус.

134

тиквето

преди 12 години

131, не схващаш,вероятно ти се спи. защо русия не ни освободи ПО-РАНО АМИ НИ ДЪРЖА 500 ГОДИНИ ПОД РОБСТВО? ЗАТОВА Я МРАЗЯ, ЯСНО ЛИ ТИ Е?

133

До Нико Лакис

преди 12 години

Ти си само ***, елементарен провокатор! СРАМ МЕ Е, ЧЕ ИМА И ТАКИВА БЪРГАРИ! Просто ние, българите сме достатъчно интелигентни, за да се хващаме на толкова плоски пинизи!

132

бивш даскал

преди 12 години

Едно нещо, което в гръцките учебници се дава като ужас, ние го мълчим. Хората са си прави,но са виновни гърците, нашето е отговорГодината е 1906. Гръцки военни части, преоблечени като четници, нахлуват в Южна Македония и трепят наред и издевателстват. Това те мълчат. Отговорът на ВМОРО е гнусен, но аз го обичам. Поморие е с почти 100% гърци тогава. Градът е подпален от всички страни и гърците стават на пепел. Ще ни трепят българите в Македония??? Хак да им е :))

131

до Путакис

преди 12 години

ГЪРЦИЯ ЩЕ СМАЗЕ И УБИЕ ВСИЧКИ ВУЛГАРИ САМО ЗА ЕДИН ЧАС,АКО ПОИСКА..ДА ВА *** В РОБИТЕ..*** ЗА ВСИЧКИ ВУЛГАРО *** АВе Путакис ако я няма България как руснаците ще си разиграват коня на Балканите , Сърбия и т.н. Южно изложение тц тц тц ходи в Крит за дървакис

130

ДО 128

преди 12 години

тенкс, разбрах. но уточнявам- този автор ръководи институт ,прогнозите на който са като компас за всеки пореден американски президент вече повече от 50 години. а не обратното.

129

до 130

преди 12 години

А да ти е хрумвало в тиквето, че ако не беше Русия, можехме да бъдем на мястото на арменците или кюрдите?