14

Е да де

преди 12 години

Е така де, 4-ти, и аз това питам, как така се обявяват балотажи и спечелени кметове на първи тур, като само в София са преброени под 25%! А Фандъкова била кмет!?!?!?! Значи тези бюлетини в стотиците чували, дето хората чакат да ги предадат, та те нямат значение, така ли?!? Как се обявява Фандъкова за кмет само с 3% над 50-те. а остават да се преброят 75% от бюлеините?1 Медите луди ли сте? КАкви ги говорите и пишете? Или наистина реалните бюлетини няма никакво значение?

13

една от СИК

преди 12 години

Браво! машаласамо така, хубава работа, ама българска. Това е щото изборите трябва да почват в 7 (а не в 6) и да приключват в 6 вечерта, кой гласувал гласувал, и списъците да са такива, че да е практически възможно хората да гласуват без опашки

12

Споко

преди 12 години

Няма нужда да висят. Нека си ходят. Те вече обявиха резултатите до процент и се черпят. Това ,че не са преброени бюлетините няма значение...

11

13

преди 12 години

Нека живеещите близо до зала Универсиада опитат да занесат вода и кафе - не знам дали ще ги пуснат полицаите, но могат да кажат, че е за най-нуждаещите се - да го дадат на полицаите!!!

10

хххххх

преди 12 години

Като пуснеш телевизора уж всичко е наред. Къде са журналистите?

9

?

преди 12 години

За пръв път журналисти не бяха допуснати до зала "Универсиада" - честни и прозрачни избори а ? :)

8

Избирател

преди 12 години

Как беше се изказал преди 2 години премиера:Б.Б: Аз ще въведа ред !!!!ХахахахахахахаДруг е въпроса каква е точно е причината за хаоса и дали той не прави в действителност вота недействителен. Просто е недопустимо. Това не бяха демократични избори.

7

Анонимен

преди 12 години

Току-виж се окаже, че Росен печели още на първи тур! :)

6

ew

преди 12 години

Идва ми да кажа, българска работа...

5

galin

преди 12 години

ei tova se kazva diktatura.boikovata diktatura ,i zakvo sa zakrili spirki za gradskiqt transport ,stoto horta da ne vidqt kak mamqt s buletinite.

4

София

преди 12 години

ето на какво попаднах, относно президентския вот (писано е преди 30 минути):,,От преди няколко минути ...Ето какво чета в момента като бележка до мен от приятелка, която е в комисиите.......Все още вси4ки са там!Моля ви, помогнете по ня...какъв начин на членовете на изборните комисии, които вече осми час са заклещение в зала Универсиада и където ЦИК тотално е блокирала. Има записани за отчитане на резултатите 1400 изборни комисии по 4 човека всяка, което значи, че над 4 000 човека сме заклещени тук, а на час извикват по максимум 50 комисии и то от последния 1 час. Преди това близо 3 часа отчиатаха не повече от общо 50 комисии. Тук хората спят по земята и по коридорите, не са спали, яли и почивали над 24 часа. Не могат да отидат на работа, защото не са отчели изборния ден, вече тече 26 час от както сме на крак. Тук дезорганизацията е пълна, никой нищо не ни казва!!!! Едва ли ще можем да се отчетем преди 6-7 часа вечерта всички, а резултатите вече се знаят -= как питаме, като бюлетините са във ръцетре ни опаковани и ги влачим в чували като луди!!! Тук хората буйстват, недоволстват, има и 4 припаднали жени вече, на които викаха бъраз помощ. Хаоса е пълен, хората скапани и уморени, лежим по седалките, залата ще се пръсне и отвън и отвътре и никой нищичко не прави!!!!Само на вас разчитаме!"

3

Анонимен

преди 12 години

Нормално!Не е лесно, когато изборите са 2 в 1!И когато има комунистически злобни провокатори

2

абе

преди 12 години

а при 100% избирателна активност цяла седмица ли ще броят и предават?

1

Бай Първан

преди 12 години

!