34

до 31

преди 12 години

С тия комунистически призиви се скрии някъде на тъмно място!"Рибата мирише от към гламата" - е казал народа! Затова не може всеки за себе си да променя ,а на високо да има само корупция и кражби! Казаното от теб е невероятна глупост!

33

Анонимен

преди 12 години

Кога средната заплата стана 350 евро. Та това си е напредък. Аз си мислех, че е още 150 евро. Трябва да си поискам увеличение :)

32

до 11

преди 12 години

Да то така излиза. Хем протести срещу геноцида на българите в полза на малцинствата , хем протести против корупцията ,а на изборите избираме точно тия срещу които протестираме. Мазохизъм във висша форма ,та чак до идиотизъм!

31

До 11

преди 12 години

Бедността и корупцията приятел са проблем на цялото ни ОБЩЕСТВО, а не само на политическата класа! Ако само политическата класа беше корумпирана, обикновенния човек ще е почти невъзможно да се сблъска с корупцията! Дали едно общество ще бъде бедно или богато не зависи само от политиците които по принцип трябва да създават правила и да насочват развитието на икономиката в правилната посока, но да не се намесват пряко в нея. Нека спрем да политизираме обществените проблем и се вгледаме в себе си.

30

ан

преди 12 години

ДО 14. ПОКАЖИМИ ЕДИН ОТ ГЛУТНИЦАТА КОЙТО ДА НЕЕ КОМУНИСТ.КАКТО ЗНАЕТЕ БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА. ВЧЕРА НЕЗНАМ ЗА КОИ ГЛАСУВАХТЕ. СИГУРНО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТИЯ СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ОНИЯ ЛИ? ДОКАТО ТАКА МИСЛИТЕ ЩЕ ВИЕ ВСЕ ВЪТРЕ. 22 ГОДИНИ ВИ ПРАВЯТ НА ***. И ПАК ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГИ КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ. ВЧЕРА ТРЯБВАШЕ ДА ИМА НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ СЪС НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ. ТРЯБВАШЕ ДА НАКАЖЕТЕ МУТРО-КОМУНИСТИТЕ ЗА 22 ГОДИШНИЯТ ГЕНОЦИД КОЙТО ПРОВЕЖДАТ НАД НАРОДА. ОБАЧЕ КАКТО Е КАЗАЛ СЛАВЕЙКОВ. НЕ НАРОД. А ***.

29

Анонимен

преди 12 години

Страната на ***...Там където е нормално 10 процента население тежест, тук 40 процента тежест за обществото. Страна, в която 60 процента могат да бъдат против работата на Парламанта, но 40 процента да подкрепят момчето с фанелката на този, който ръководи парламента. Средновековните крепостни селяни, без грам идея за допустимост в гражданско общество - без ненавист към насилие, подслушване, злоупотреба с граждански права. Единствено утешение, че тези 40 процента ще живеят зле... също и още.

28

aSo

преди 12 години

Стига сте плашели с Доган, всичко изговорено сре щу ДПС е балон на добре изпечените манипулатори от ГЕРБ начело с БъБъ и ЦъЦъ. Нека кажат, колко пари са дали на ръка на кандидат кметовете и общинските съветници. За 2 години - нищо ДПС, само едно барбекю и то ония си го събори сам... ГЕРБеразите само лъжат!!!

27

Анонимен

преди 12 години

На мен съвестта ми е чиста, не гласувах нито за кандидата на гербавите ***, нито за този на бесепарските *** (нито пък за Пръмовица). На балотажа тези двамата ще получат от мен по една дебела черта върху имената си на бюлетината и надпис "***". И нека всеки човек, предпочитащ ценностите на демокрацията пред 'облагите на комунизЪма' да постъпи така, ако желае да изрази протестния си вот срещу оялата се политическа каста, пълна с членове на БКП и агенти на ДС.

26

Discovery

преди 12 години

Толкова сме некадърни, че тази в корупцията сме втори..., имаше един виц:Една жена се карала на мъжа си и го упреквала какъв е некадърник и му рекла:- ако имаше състазание за некадърници щеше да си на второ място...мъжа попитал "Е защо на второ"- ми защото си некадърник за това!!!!

25

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 12 години

ГЛАСУВАШ за Плевнелиев получаваш Уорлик -- и България колония на САЩ.

24

Анонимен

преди 12 години

баба Яга и лилипутьо

23

orlin

преди 12 години

v sveta ima po-vajni *** ot izborite v bg...mrankaneto, marzela, spaneto, bavnoto razvitie na balgarite ne sa tema v novinite... ima zemetresenia, grajdanski voini...pari padat...

22

Анонимен

преди 12 години

Мене ме фана яд ! Па сме втори !!Е утешителна награда - поне сме първи по бедност.*** то едното върви с другото щом сме бедни значи върлува корупция или щом сме корумпирани значи настъпва тотална бедност....все тая.... но как така са се изхитрили тия най-корумпираните да не са най-бедни се вълнувам и чудя ? Коя е тая държава та нашите "управници" да вземат пример....

21

Анонимен

преди 12 години

И все пак. По-добре тикви за Хелуин, отколкото фесове за коледа.

20

До 8, Мими

преди 12 години

Не че нещо, но щом " с цялото си същество " желаеш да няма *** във властта, защо няма да гласуваш?! Сми нещо не се връзва изказването - и аз ги мразя и аз ще гласувам, който и да беше срещу Калфин щях да го подкрепя. Иначе съм съгласен с теб за червените драскачи по форумите, направо не ми се вЕрва като зачета, отде си намират толкова писачи на тяхна страна...

19

Уси

преди 12 години

Ай,ай...завалията Калфин.Ламбо от всеки километър само как се изцепи нощес.Ами артистът беше подпийнал малко,ама иначе нямаше да бъде откровен.А оная пипилянка Кунева,какви ги съска с "мило"изражение...да не повярва човек колко е безгръбначна и се е опряла на "гръбнака"на българското общество.Лъжеш ,Кунева,много ти здраве.Ти се пишеш дясна центриска,ама си сценаристка на червените завалии.НЕ вярвайте на Пръмовата снаха,ай колко малко дарения е изхарчила-само 300 000лева.В неделя-за Плевнелиев

18

много е просто!

преди 12 години

Ние трябва да избираме измежду това което ни се предлага,а то е Калфин и Плевнелиев.Ами тогава да изберем по-малкото зло,а то е Плевнелиев!

17

Анонимен

преди 12 години

Надявам се г-н Плевналиев да спечели!Той е по-подходящ за президент от другаря Ивайло Парванов.

16

Бай Хой

преди 12 години

Ае хора вие така и не вдянахте, че всичко което се пише по чуждите медии се базира на .... нашите естествено. Кво си мислите, че кореспонденти на Ройтерс и Индипендънт щъкат из Бг и следят събитията?!? Дръжки. Имат си международни редактори, които следят какво се пише и говори у нас и отразяват това което пишат и говорян нашите ***. А те ги знаем на какъв хал са. П.п. Мими, заради ей такива като тебе душицо комунистите още ги има. Стой, навеждай се, а после мрънкай във форумите. Типично!

15

Честито!

преди 12 години

Поздравявам плевела с How Sweet to Be an *** от Neil Innes! Честито!