70

БСП ибрикчии

преди 12 години

БСП видяха, че изостават от ГЕРБ и хванаха избрика :))) Браво другари, браво. За кокала и майка си на турската *** ще продадете.

69

агент Сава

преди 12 години

- ДПС не иска нещо за подкрепата за Калфин. Никога не сме искали. Ще искаме една хубава целувка от партийният им вожд. И аз вече я получих. Явно нощта е бременна с нови тенденции, самооценки, оценки. Ето, сега дойде и оценката на гинеколога, който каза, че любовта между мен и Серж даде резултати. Ще си имаме дете.

68

Анонимен

преди 12 години

И сега, когато турската партия открито заяви подкрепата си за комунистите, не е ли време повечеБЪЛГАРИ да застанем пред урните в неделя.

67

sofeto

преди 12 години

Евала ЧЕСТЕН..... още не сме се научили на политическа толерантност и диалог!!!

66

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Ако турците гласуват за БСП на втори тур - лично аз ще целувам *** Доги!...... и по двете глави!;)

65

Анонимен

преди 12 години

Е па аз си се чудя дали Доган в момента си мие дупето, че Станишев ще го целува или вече му го е целунал.

64

Коментар

преди 12 години

Верният съюзник на БСП в кражбите на обществени блага от времето на Тройната коалиция Доган вече подаде оферта: Искам само една целувка ... и още нещо! Поне половината от гласувалите за Кунева ако се обърнат и подкрепят Калфин, положението става неудържимо. А царедворците и социалистите крадяха допреди 3 години заедно.

63

Анонимен

преди 12 години

Ei tui bylgarina e basi typoto jivotno... po nai ocheviden nachin si praiat gavra s naroda i na nikoi iavno ne mu puka...

62

Честен

преди 12 години

Хайде да сме честни , не е имало до сега по-честни и коректни избори !!! - а всички са ревнали и защо ? Всички са спечелили - на пресконфернциите , не чух ,не видях изгубил . А сега реват по вестници ,телевизии ,радиа !Нещо ми се губи - а да , преяли или ще преядат с власт управляващите - дали ? - нали всеки е спечелил или се връща политическото Лицемерие в най-грозната и уродлива форма - пак Доган ни поучава , пак Станишев ни плаши , А кунева сега е в ролята на нравоучителка / писна ми от ДС /

61

sofeto

преди 12 години

Немога да се въздържа и да не заявя че с този си ход Доган предреши "вторият тур" и утепа БСПто за светлинни години напред!!!

60

tarikatcki

преди 12 години

Който се чувства българин, към урните! Тая смрад трябва да изчезне

59

rumen221

преди 12 години

ЗА "МЪЖКАТА" ОБИЧ...ЦИТИРАМ...:- "ДПС не иска нещо за подкрепата за Калфин. Никога не сме искали. Ще искаме ЕДНА ХУБАВА ЦЕЛУВКА", ( НЕ СЕ ) пошегува се Доган..."СЕГА ДА УТОЧНИ И КЪДЕ ТОЧНО...?!?!?!

58

Манолски

преди 12 години

ей тези двамата турци Доган и Местан много ме дразнят...... супер противняри

57

Анонимен

преди 12 години

"Няма да платим цената на Доган". Държавен глава на България ще бъде избран на втори тур, но кой ще бъде той зависи от българите, които не отидоха да гласуват на първия. ДПС отново иска да е брокер. На 23 октомври привържениците на Доган целенасочено и организирано бойкотираха президентския вот - в смесените райони активността на местните избори беше с 10-20% по-голяма. Така Доган обяви цената си. Но тя ще бъде незначителна, ако до урните отидат онези 50% от избирателите, които тази неделя се въздържаха. Важното е на 30 октомври да покажат, че бъдещето на България вече не зависи от политически брокери, които държат в подчинение привържениците си.

56

победител

преди 12 години

На изборите имаше победител - за съжаление Доган.

55

ъх

преди 12 години

Тоя Доган започна да ме кефи. Изкарва милиони от консултации, а онея с шалварите под строй като опиянени гласуват за него. И докато еректират под мислите, че техен човек е я кмет, я депутат, нагъват чесъна и лука, докато Доган се въргаля с безброй ханъми :). Даже и БСП-то не въртят така червените бабички.

54

Смехуран

преди 12 години

За пред хората Доган иска само една целувка, но турците са известни като ***, така че ако само с целувката мине, Станишев би трябавло да скача от кеф. Само че бит и е... не си признават. А и в БСП няма хубави млади жени да го заместят, завалийката... Ами той ще е !

53

Елена

преди 12 години

Не гласувах нито за Калфин,нити за Пливнелиев,нито за Кунева.Но сега е ясно,гласуваш за Калфин-получаваш Доган и в бонус-Първанов.

52

Анонимен

преди 12 години

Между редовете чета: "Искаме само 1 милярд от БСП, за да пуснем нашите избиратели да гласуват за Калфин. Не 10 милярда като в предходни избори. Този път по-евтино ще минат, само с джобни."

51

Анонимен

преди 12 години

Хайде сънародници всички да гласуваме на 30.10. само и само да изритаме това малко и самозабравило се човече от властта, което от 3 години когато и да се покаже от дупката си ме дразни страшно много. Обичам мюсюлманите, имам много приятели сред тях, но този човек е срам за християни и мюсюлмани. За цяла България е срам.