186

Руския вън. министър

преди 12 години

...ДГД...!Много яко ....защото не пее в Европа!В Сибир -да ...но, в Европа -не!...ПОНЯТНА....???!!!

185

istorik

преди 12 години

211 ти си нещо повече от ***! Кажи какво значи думата славянин, през 1 век сл. Христа според Плиний Стари щом като го сочиш него? Ще кажеш, ама друг път, напасването на изворите е глупава позиция. Къде са славянските селища по нашите земи?

184

Няма такъв народ...

преди 12 години

... или етнос--СЛАВЯНИ!ТОВА Е , ПОНЯТИЕ ИЗМИСЛЕНО ОТ РУСКАТ ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА --ЗА ОПРАВДАВАНЕ НА ЗАВОЕВАТЕЛНИТЕ СТРЕМЕЖИ НА РУСИЯ И СССР!ЦЕЛТА Е --ДА СЕ СЪЗДАДЕ МНОГОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА, КЪДЕТО РУСИЯ ДА Е ВОДЕЩА!"ОБЕДИНЕНИЕТО НА СЛАВЯНСТВОТО ".....Е СТАРА РУСКА ИМПЕРСКА МЕЧТА!!!!!НАШИТЕ РУСКИ ДУПЕДАВЦИ ---Я ПОВТАРЯТ ,КАТО ПАПАГАЛИ.....!!!!ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!!!!

183

историк езиковед

преди 12 години

до 209 . Идеята за славяните като общо название е от времето на Екатерина Велика. А иначе означава -словени(словестни) които говорят/разбират езика и немци (неми, нями) които не говорят/разбират езика,нямат слово. В старите извори всъщност дума "славяни "няма, в български извори е словени и е в смисъла който ти написах,в гръцки извори е склавени ,склави и т.н. без да е 100 на 100 сигурно че става дума точно или поне винаги за славяните.

182

На 198

преди 12 години

Ало, обективният, когато виждаш до чорбата, която сърбаш, толкова ти е обективността!За да пишеш така, значе имаш нула познения.Обективност значи да се опираш на известни и неоспорими факти.

181

до 211

преди 12 години

Не се ядосвайте!Правилно сте го определили като ***,но сте използували много мек израз!Това е полуграмотна протоплазма,която може само да плюска ,да се размножава,а в случая -и да вони!Не се ядосвайте с тези мутанти,не си заслужава!То не разбира,не чете,не знае,но като папагал повтаря нещо,което между две пюскания е чуло!!не се ядосвайте-за него Плиний и Тацит са марки телефони или порносайтове!!!

180

до историк

преди 12 години

А избитите през 1920 год.военнопленици от червената армия???Те са виновни,нали??И са десет пъти повече,но Сталин е диктатор,а поляците са демократи по произход и призвание!А изселените немци от Силезия и отнетото им имущество след Втората световна?Да ти напомня 1913 и тракийските бежанци??Я по-полека с изводите!!

179

до идиота 206

преди 12 години

Извори за славяните1. П линий Стари век Естествена история кратка информация за славяните2. Публий Тацит - век Римска история За произхода и нравите на германците,отразява някои характерни особености на славяните като техния бит, сравнява ги сгерманците, отразява и съществуването на славянска родово племенна аристокрация.3. Клавдий Птолемей География дава данни за славянската прародина.4. Земите обитавани от славяните съчинението на готския историк от 6 век Йорданес римската история и за произхода и делата на гетите дава данни за поселенията наславяни и прабългари, споменава, че славяните са многолюден народ, а българитеспоменава като бич божий, дава данни за съществуването на аристокрация приславяните, както и информация за българо-славянски нападения по времето наЮстиниян5. История на войните на византийския историк от 6 в. Прокопий Кесарийски(500-563г.)- Вярвания, начин на живот и нрави на славяните- Славяни плячкосват западните Блакански земи през549г.- Славянски нападения южно от р.Дунав през 549-550г.- Славяно-византийски сблъсаци към средата на 6 век

178

for207

преди 12 години

И аз това искам,ама елементите на ПРО ще са именно в Европа!

177

Анонимен

преди 12 години

"Няма етнос славяни, самата идея и прилагането и е дело на руската имперска канцелария от края на 18 век. "Нещо по-глупаво не можа ли да измислиш? Напъни се, може и да се получи, със сигурност имаш заложби!

176

обективен до 205

преди 12 години

техен си проблем, да правят каквото си искат ***, но да не си завират гагата в Европа!

175

istorik

преди 12 години

do 202Няма етнос славяни, самата идея и прилагането и е дело на руската имперска канцелария от края на 18 век. Убийството на полските военопленници е чудовищно престъпление, без аналог в Първата и Втората световна война, въпреки че по време на руското владичество в Полша, руснаците са извършвали не едно и две зверства срещу въставащото за свободата си полско население!

174

for 198

преди 12 години

Ти май не прочете началото на статията под която коментираш-"Генералния щаб на..." Точно в това е проблема, ще вземат някакви мерки можеш да си сигурен,но се съмнявам че ще е точно "щит". Изглежда Студената война ти липсва. Не е ли по-лесно вместо да правиш ограда до оградата на съседа,ако ти пречи просто да я бутнеш? "Когато конете се ритат,магаретата страдат"-народна поговорка.

173

Анонимен

преди 12 години

201, преди Катин Русия и Полша също са имали отношения помежду си . Да знаеш нещо за тях? Или просто ти е платено да плюеш? Катин е малкото ресто на това което са направили поляците на Русия.

172

СССР

преди 12 години

Братя руси,не се ослушвайте вече ,западните ционисти са ви вдигнали и на вас мерника! Направате съюз със Китай,Индия,Иран,Бразилия,ЮАР ,Венецуела и Северна Корея и смажете още докато е възможно развихрилия се западен империализъм.Иначе човечеството ще бъде обречено!!!

171

СЛАВЯНИН

преди 12 години

***,защо убихте депутатът Илюхин?Защото има доказателства.че всичко е фалшифицирано и *** са убити от нацистите!***,мечтата ви е да затриете руската нация от земята!Това е и мечтата на вашингтонските "гълъби" на мира!За Кадафи *** не деий да плачеш,за него ще плаче цеелият либийски народ!Кадафи,когото *** предадохте за доза хероин!***,ти смемеш ли да се наречеш руснак?Ако се храчиш на победата във Отечеатвената война даже и *** НЕ СИ !

170

обективен

преди 12 години

не НАТО, а руската *** Кадафи изби 30 000 либийци, като се беше впил във властта като кърлеж. Обаче либийците му дадоха заслуженото!Колкото до Полша, показателно е ЕДНО- русия лъжеше, криеше и мажеше за избитите полски ПЛЕННИЦИ в Катин, а сега говорят за правата на ЕДИН пленник.. смешници!

169

Хихи

преди 12 години

2000 в Полша преди 50 години, а НАТО изтрепаха току що 30000 в Либия и екзекутираха лидерите им. Кое е по голямо престъпление?

168

К.

преди 12 години

До 193 и 194. Обикновените руснаци ми харесват, драги, не ми харесва имперският манталитет на техните управляващи, заради който на времето на границата на т.н. Варшавски договор щяхме да станем курбан, а сега ни имат за троянския кон в ЕС. Хората от СВОБОДНИЯ СВЯТ не вярват на руските управници, не вярват и на нашите продажници, руски мекерета.

167

обективен

преди 12 години

Няма дефанзивно оръжие, има стратегическо,защото ако САЩ станат недосегаеми за руски ракетен контраудар, какво освен добра воля ще ги спре ако им хрумне да изтумбат Русия? Точно за това са против ПРО руснаците. това е болката на руските пияници и тукашните им ***, ами да си правят щит и те бе, ама за това трябват пари и технологии, които руснаците нямат! Тяхната позиция е смешна и жалка, ние като нямаме щит, хайде и вие да нямате, за да имало "стратегически баланс".нема вече баланци ахахах