153

ККККК

преди 12 години

Кадафи са го убили, за да не каже каже неудобни неща за Запада.

152

До 156 от 144

преди 12 години

Че кой е казал, че за тях няма кръговрат на живота. Просто още е рано да кажем какъв ще бъде техния :)Абе айде не ми го хвалете тоя *** Кадафи бе, вие не сте в ред. Че тея са долни племена там ни е ясно на всички, но тоя е олицетворение на безскрупулността, ароганотността и безчовечието. Тоя може да ти тегли куршума не само без да се замисли, ами ще му е досадно, докато го прави.Самозабравил се мастадонт, на който парите му бликат от земята.Грам нямам жал за него.

151

do 150

преди 12 години

Само половината....съмнявам се..кой не иска 4 работещи члена в семейството, парно от 4,70лв на месец...или месо на 2,40лв....или сирене на 1,20лв...хахаха...да де,плюване сега , че били крали...сякаш днешните не пипат изобщо....но разликата,че тия не дават на никой....

150

RE 144

преди 12 години

Ре 144Че Обама и Сарко да би да спят на пода и да ядат сух хляб?И те са своего рода диктаори щото на своя глава правят неща неудобрени от обществото. и те позволяват на корпорациите да мародерстват със собственото населениеКакво по-различно са от Кадафито?

149

до 144

преди 12 години

Ти имаш ли идея как се е държал с народа си? Знаеш ли, че в Либия бедняци нямаше? Че всички имаха, коли, дом, пари, здравеопазване? Аз лично познавам смесено семейство от Либия - и вярно не можеш да си позволиш да псуваш като каруцар срещу управлението, но на практика нямаш и за какво да го псуваш - къщата ти къща, колата ти кола, не мислиш за сметки - изобщо живееш си, семейството ти посигурено, че дори и да умреш, жената и децата ти няма да гладуват и да просят.

148

Анонимен

преди 12 години

Няма никакви проблеми, сега отива при 400-те девственици на небето, които сам предлагаше на кой ли не. Цял живот учи децата да спят с калашници, днес убит от дете. Кръговрата на живота..

147

Анонимен

преди 12 години

Нали ви казах,че в дупката не е бил Кадафито и не е викал "не ме убивайте".

146

до 147

преди 12 години

питай нашите сестри и вземи един учебник по география май за 6 клас ли там не знам и прочети

145

Анонимен

преди 12 години

Оле , ужас ... сега либиците ще трябва с ум и работа да си вадят парите... Ужас направо , свърши муфтата :(((( *** , сега ако излезе от гроба Тато полвината от вас ще гласуват от него

144

Кирпичев

преди 12 години

Бедна им е фантазията на либийците какво ги чака. Муамар Кадафи беше диктатор, но диктатурата, която ще последва след неговата ще бъде много по- страшна и жестока. Новата диктатура ще бъде на една цивилизация, култура и бит, спрямо друга такава. Ние българите вече 22 г. се нагаждаме по западните стандарти и се учим да живеем по други правила, но резултатът е плачевен защото не можеш машинално и наготово да наложиш успешно един модел върху друг без да има сътресения и подводни камъни.

143

ДО 143

преди 12 години

Не захващай темата за сестрите, защото много хора могат да ти затворят устата с факти. Сестрите са били предупредени, да се изнесат от Либия, много от тях се върнаха знам го от семейство което се върна точно преди ареста на нашите сестри, работили са в една болница дори. Една от сестрите е била любовница(нещо нечувано за арабския свят и иима късмет, че не са я пребили с камъни) на един човек с власт, та тази сестра е колила и бесила във въпросната болница и още много други подробности.

142

до110

преди 12 години

защто в този рай на земята 400 деца умряха от спин от болнична инфекция

141

Анонимен

преди 12 години

Онея хамериканци кво казаха жив или мъртав кво се правят тея на 2 стинкиПНС заяви, че не е била издавана заповед Кадафи да бъде убит.

140

anonimen

преди 12 години

ZASTO usa NE SA SADENI ZA PRESTAPLENIA SRESTU CHOVECHESTVOTO - IZTREBILI SA POCHTI VSICHKI INDIANTSI , A OSTANALITE SA NABUTALI V REZERVATI!usa -KLOAKATA NA PLANETATA NI !

139

до 141

преди 12 години

че той е на по-ниско стъпало и от куче ! как би нарекъл човек,който така се е държал с народа си? или вярваш,че горкия е спал в палатката на пода,върху чергите и е ял сухо камилско? хайде,бе !!!

138

Анонимен

преди 12 години

не е застрелян със златен пистолет,а са го удавили на двора,в петролния му кладенец!........ама както и да се е случило,си има поговорка: ИМА СИ ГОСПОД ЗА ВСИЧКО,И ТОЙ НЕ ЗАБРАВЯ! канеше се на мед. ни сестри,получи си го той ! значи,и техния аллах си върши добре работата.

137

ha-ha-haaaaaaaa

преди 12 години

A NIE 6TE UBIEM STOLETNICATA I MAFIQTA V BG SAMO S BULETINI

136

Мен

преди 12 години

Убили са го като куче. С какво са по-различни от него ? Не че съжалявам.. все ми е тая за Кадафито. Но за хора, които претендират за демокрация и не знам си още какво. 18 годишен *** го е застрелял без никакво угризение и се хвали с това. Това е бъдещия мъчител на дисиденти. Да видим накъде ще тръгне сега държавата.

135

poaro

преди 12 години

Edin chivek ubit bez sad i prisada .Kakav primitivizam ! Ubit po zapoved na Hillary -vidiah reaktsiata i po televiziata -"waw... ".Radost za smartta na chovek -kakav primitivizam ot t.nar, "nai -goliama demokratsia ",ili po tochno svetovni politsai.

134

А честито!

преди 12 години

нещо цялата работа прилича като операция на спецчастите. Хванат замаян и хвърлен на 'случайни' бунтовници които 'непреднамерено' са го убили.Да им честита на демокрацията на либийците!Сега вече свободно може да псуват на воля когото си искат за това че ще са голи като дъски под слънцето, след като Сарко, Обаки и друдите разбойици ги одерат и им вземат и петрола и подземните води...