35

филмолюбител

преди 12 години

*** якото. Що не съм бил там да гледам сеир - как мре матриала. Ех, язък!!!

34

Анонимен

преди 12 години

фешънаОсвен това в малко по-грамотните сайтове пише, че на трамвая са му отказали спирачките!

33

Тими

преди 12 години

И таз добра!!! Нямам вече сили и думи да говоря! Просто съм занемяла!! Дано се оправят хората, само това мога да кажа и да с епомоля за тях!!!

32

муню

преди 12 години

маршрутките са най големите *** на пътя-това го знае всяко дете

31

до 28

преди 12 години

аман от алоумници честно, да те гази трамвай дето минава на червено, ще те питам после!

30

Анонимен

преди 12 години

Човек може да напише докторат по патологична психология и отклонения в поведението само като проследи коментарите на този сайт

29

Кайзера

преди 12 години

тежко ранените са пешеходци...селяните от долу дето за всяко нещо от този род пишат Бойко, Костов,Гейчо и т.н. ще им кажа, че Бойко от всички ***, които е казал има едно което обаче е точната причина да е такова положението и това е ЛОШИЯТ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ...

28

косморог

преди 12 години

Абе това трамваите се е.ати напастта на пътя, не стига, че са наслагали някакви релси да инават те по тях,та да и ограничават движението, ама и самите трамваи са много лощи участници в движението - изпреварват неправилно, престрояват се много рисковано от едно платно в друго, правят манелни без мигач, карат с превишена скорост - средно с 80-90 км в час, а пък как ръмжи двигателят им като се наточи трамвая, направо дасъбереш мацките отквартала!

27

до 25

преди 12 години

много си зле!

26

Анонимен

преди 12 години

ами сега, горките хора не са богати , щом се возеят на маршрутка. Хайде Бойко, помагай на бедните , че ако оздравеят ще гласуват за теб......което ми се струва нереално, защото опика здравната система . И всички способни лекари са от комунистическо време... които не знаят да изнудват. Сегашната ви система е "боже пази сляпо да прогледа"...шщом не ми даваш ти ще си искам от болния, че на него не му трябват нали ще умира.

25

Дали

преди 12 години

До ФешънаА по второначални данни кой е виновен?Според ме са виновни и двамата,защото има ли някъде забъркан маршруткаджия,то той е поне 50 % виновен...

24

Анонимен

преди 12 години

Тежка верижна катастрофа на трамвай, маршрутка и лек автомобил стана в центъра на столицата на ул. "Граф Игнатиев" и бул. "Васил Левски", предаде репортер на Агенция Фокус. Освен пътници, е имало и пострадали пешеходци. Инцидентът се е случил като трамвай номер 10 се движил по ул. Граф Игнатиев в посока бул. Евлоги Георгиев. Трамваят е минал на червено като се предполага, че е възможно да е имал и технически проблем със спирачката, но това все още не е изяснено. Ватманът е бил жена. Маршрутка номер 35, по линията Люлин Кривина, се е движила по бул. Васил Левски от НДК в посока Софийския университет. От сблъсъка маршрутката се е завъртяла няколко пъти на 360 градуса, като през това време ударила и пешеходци. Най-тежко пострадала е млада жена на видима възраст около 20 25 години, която е била буквално премазана от маршрутката. Според свидетели - жената е била толкова зле ранена, че е пищяла от болки докато пристигне линейката. На асфалта и в момента има много кръв. При сблъсъка на трамвая с маршрутката е засегнат и друг лек автомобил. След като трамваят удря маршрутката, той продължава да се движи по ул. Граф Игнатиев още около 50 метра, след което спира. По асфалта има много натрошени стъкла.На място има много полиция и разследващи. Участъкът от трамвайната линия е затворен за трамвай. Преминаването на леките автомобили по бул. Васил Левски е безпроблемно.

23

до фешън-а

преди 12 години

*** си като баща си...

22

vlady

преди 12 години

По Графа трамваите не се движат бързо - има много пресичащи улици и трасето не е в особено добро състояние също така разписанието не е затегнато. По 10 се движат едни от най-хубавите трамваи T6A2 с надеждна спирачна система - обратно действаща механична спирачка, работещи МРС и електрическа спирачка с два независими контура.

21

Килъра

преди 12 години

Не е вярно, това е предизоборна провокация от БСП!!!

20

Анонимен

преди 12 години

Краино време е "градския транспорт" да започне да се движи според Правилника за движение по пътищата.А не да засичат всеки понеже ТЕ гонят разписание.

19

Анонимен

преди 12 години

Фешън, викаш трамвая е карал със 100, рязко е завил вдясно и е ударил маршрутката, а :))))

18

Анонимен

преди 12 години

Щом има маршрутка в мелето всичко написано става доста съмнително.

17

Азис

преди 12 години

Няколко изорда по - малко. Кеф

16

фешъна

преди 12 години

шшш, алоу, за всички нечетящи... по първоначални данни виновен за катастрофата е водачът на трамвая, не че маршруткаджиите карат нормално, ама малко четете и тогава коментирайте, писна ми от всезнайковци...