257

Анонимен

преди 12 години

260 - Остави го да се развива малкото ***! Мисли, че войната се изчерпва с водното му пистолетче:)

256

Анонимен

преди 12 години

Баси каква ***! На първата снимка на мъртвия Кадафи главата му е незасегната, а на всяка следваща е все по-обезобразена. Тая *** се е гаврила с труп. Ще повърна от погнуса!

255

251

преди 12 години

Време е и на Башар Ассад!!! Свобода и демокрация за Сирия!!!

254

Анонимен

преди 12 години

Евала на Сърбия,за разлика от тях ние винаги сме в неподходящия съюз и този път е така и пак ще страдат поколения наред.След тоя съюз със НАТО може и вече изобщо да няма България.

253

до 252

преди 12 години

При каква война бе, ***? Ти си оня НАТО ли? ИЛи си друг ***, който мечтае Нато да разбие руснаците??? Вие сте болни *** бе! Марш да играете на плейстейшън!

252

Anonimen

преди 12 години

Като чета повечето коментари тук стигам до извода че вие наистина не сте с всикия си , как можете да заставате зад един диктатор свален от собствения си народ и при това човек . който беше пряко отговорен за фарса който се разигра с нашите сестри вие сте или *** или мазохости

251

НАТО

преди 12 години

Русия никога не се противопоставя на НАТО, защото се страхува и то съвсем оправдано да е така!

250

Анонимен

преди 12 години

И на наш Боко така след 40 години на власт, ще му строшим тъпата тиква.

249

СЛАВА НА КАДАФИ!

преди 12 години

ВЕЧНА МУ ПАМЕТ И ПОКЛОН !!!НЕ СЕ ПРЕДАДЕ КАТО МИЖИТУРКА И НЕ СКЛОНИ ГЛАВА ПРЕД ПАЛАЧИТЕ СИ, КОИТО ВЪПРЕКИ БОМБАСТИЧНОТО ПРЕИМУЩЕСТВО НЕ МОЖАХА ДА СЛОМЯТ СЪПРОТИВАТА МУ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОЛОВИН ГОДИНА !!!С ГЕРОИЧНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ (УМИРАЙКИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ!) ЗАВИНАГИ СЕ ЗАПЕЧАТА В СЪЗНАНИЕТО НА ЧЕСТНИТЕ, СПРАВЕДЛИВИ И СВОБОДОЛЮБИВИ ЛИЧНОСТИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ - ТЕЗИ, УСПЕЛИ ДА УДЪРЖАТ АГРЕСИВНАТА ОФАНЗИВА НА ЧАЛГИЗАЦИЯТА И МАСМЕДИЙНИТЕ УРОДЛИВИ ***!ОЩЕ ВЕДНЪЖ - ПОКЛОН!

248

Анонимен

преди 12 години

Лелеее! Сега едно благоденствие като започне по тези земи, като в Ирак и Афганистан:) Плачът на либийците сега започва!

247

До 249

преди 12 години

Българските комунисти включително и новата им формация наречена ГЕРБ най-много от всички са известни с генетично-паническата си реакция когато чуят думата Америка. Кухината в техните мозъци към Америка е огромна и тя не може да се запълни само с отворени граници или частно-собственическа икономика. Десетки години сталинска пропагандна бомбардировка на мозъците им е създала не само огромен вакуум, но и съответния рефлекс: за да живеят под надзора на Русия те е трябвало да пълзят, да се кланят и да слушкат, а ако не слушкат да премигват виновно. Това за тях отдавна е станало втора природа. При комунистите това е мазохистична практика. Затова най-хубаво си им е с руснаците с тях те плюскат водка, прегръщат се и се целуват непременно в устата и както големия пес надува перки когато види малкия да му се умилква, така и на малкия му става драго когато големия му каже: Курица не птица Болгария не за граница.Това съвсем не значи, че Русия ги обича. Напротив, напротив, те самите знаят че не ги обича, че Русия е студенокръвен сметкаджия и обирач, но въпреки това й се умилкват , защото ги е страх да се изправят пред света на двата си крака. И ето че пак стигнахме до там страх ги е, защото свободата и истината никога не са били част от речника им. От тия думи българските комунисти се плашат и затова предпочитат да правят нещата заднешки, потайно и страхливо. На това ги е научила безропотната им любов към Русия. На нея те са отдадени доброволно и за нея са готови да робуват доброволно. Затова и Америка ги плаши, защото не знаят как да гледат на свободата й. Плаши ги и факта, че не я познават, но от Русия са се научили да я мразят още преди да са я опознали. Кога например сте чули да кажат нещо за американската революция? Или чули ли сте за поне едно публично обсъждане на американската политика, отбелязване на дата или философстване за американския феномен, за идеологията и принципите му, за постиженията и недостатъците му?

246

Кирил

преди 12 години

Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.~ А.Х

245

Анонимен

преди 12 години

241При война надувки, като тебе лижат кубинките обикновено, ако не и по- лошо! Аман от ***.

244

Митьо Пищова

преди 12 години

Дa е жив и здрав, и другия път да му е за урок. Да си взема милиардите и да ходи да си живее живота някъде с маникенки покрай жакузитата, да ги *** като агнИта-магнита, а не да се крие по дупките и да го раняват по краката-мраката

243

Анонимен

преди 12 години

Хайде честито на демократите-убийци! Сега искаме да визим дали Либия и кога ще стане изобщо държава! :))))

242

Държавен служител

преди 12 години

След Осама и Саддам, дойде ред и на Кадафи.Перфектна работа на американската машина, която в точния момент ги елиминира тези "злодеи" :)))Страхотен театър разиграват американците на целия свят, но не са виновни те , че има балъци, които се връзват на това шоу!

241

До 243

преди 12 години

Наистина няма да напусне почвата на родната си страна ,освен ако не го изгорят!

240

Анонимен

преди 12 години

Все едно Боко Тиквата да каже "ще ви управлявам на инат, докато съм жив".

239

Анонимен

преди 12 години

Приятеля на Гоце, Кадафи отиде при батето...... комунизите са в траур......а в неделя предстой още по-тъжен ден за *** много ще плачат..... ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

238

Анонимен

преди 12 години

Либия трябва да измине пътя на прехода към демокрация и пазарна икономика. Като България.