66

Анонимен

преди 12 години

Срамувам се, че вярвах, че СДС(Съюз на Държавна Сигурност) ще помогне на България да тръгне по нов път!

65

wiktor

преди 12 години

Ооо да, през 2009 започна едно рождение и едно погребение. Рождението на модерна България и погребението на БСП, която съсипваше държавата 20 години! ГЕРБ!

64

до 54

преди 12 години

А моя президент се казва Обама въпреки недостатъците там все едно си в рая,а не в свинска милиционеро комунистическа *** на назначени червени капиталисти!

63

wiktor

преди 12 години

На тези, които ми слагат минуси или им се плаща, или не им стигат 20 години ан*** се** с червените грабители и престъпници.

62

Браво, Христов!

преди 12 години

В интервюто казваш нещо, което трябва да се повтаря непрекъснато, за да го проумеят дебелите глави, плитките умове и късопаметните. ПРЕЗ 1997 СИНИТЕ ВЛЯЗОХА В ПАРЛАМЕНТА С НАЙ-СТАБИЛНОТО МНОЗИНСТВО, КОЕТО Е ВИЖДАЛ БЪЛГАРИНЪТ ПРЕЗ ПЕРИОДА, В КОЙТО СЕ ПРОВЕЖДАТ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ !!! С *** гласове, купени с кебапчета, това не може да се постигне.

61

Анонимен

преди 12 години

АЗ СЕ СРАМУВАМ ЧЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ВАС-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ***.САМО ГЕРБ.

60

до Томас

преди 12 години

ДПС без Атака са гола вода.

59

иво

преди 12 години

52,не си разбрал правилно. Тогава ние бяхме мъже.Да застанеш пред Народното събрание и да викаш "Долу БКП' Та ти си пропуснал звездният миг на живота си , освен ако не си бил някое пичлеме, което е ходело под масата. Аз ви казах , че презирам много лидери на СДС , вкл. и Фори Светулката ,имаше много буклуци и служители на ДС и когатоЕ. Кушлуков и Ж. Желев от терасата на Студентския дом ни призовавахме да се разотидем , ние останахме, въпреки тях.Защото имахме своите убеждения. А вие- лидер

58

Протестен Вот

преди 12 години

Бих гласувал за всеки само не и за представителите на тройната мафия ограбила България и вкарала Доган във властта и дала му правото да разпределя финансирането в държавата. Това е най-големия враг на България, аз ще гласувам само срещу БСП ДПС и мадридския крадец дошъл да заграби български имоти !!!

57

Анонимен

преди 12 години

Как може човек да не е комунист и да вярва в Иван Костов едновременно???? Тъмносини... аахахахахаха!

56

до 51

преди 12 години

Забрави и Явор Дачков ,Костов,Г.Марков/ДС/ ,Коритаров/ДС/ ,Надетата ,Пепи Стоянов ,Христо Бисеров,Данчо Соколов-------от ДАЛАВЕРИ ,......ПОЧЕРВЕНЯХА !

55

Томас

преди 12 години

Сидеров печели - дпс пак ще са вън от властта. А за статистиките Сидеров точно го каза - агенция за фелацио

54

смешници

преди 12 години

Хаххахаха смешниците от днеса ще ни таксуват с SMS-и ,за да си правят статистиките вече . Хахаха. Това като оня виц за мутрите дето не плащали на служителите си с месеци , а накрая се чудели дали да не въведат и такса вход като ходят робите да бачкат.

53

лично мое мнение

преди 12 години

Моя президет се казва Пкевнелиев нов и неподкупен човек не на трети мандат на Гоце !Не на посланици агенти !Збогом Ламбо !

52

кои са комунисти ?

преди 12 години

а/Р.Овч.,и Р.Христовв/Р.Овч.,и Р.Петков с/Р.Петков и Р.Христов

51

Анонимен

преди 12 години

Ей ... без да искам прочетох *** .... , не го познавам човека , не знам какъв е , ама партията му е същата бозЪ като всички останали партийки.

50

тъмносин

преди 12 години

И аз се гордея че съм фен на седесарите!Ще гласувам твърдо за Румен Христов!

49

Анонимен

преди 12 години

КАЛФИН

48

От нашите са

преди 12 години

Първите неформали, първият митинг на демократичните отцепници от БКП, в София, пред "Кристал".... Ганчевци, Фори светулката... Все лъже демократи и лъже десни! А всъшност някои хора, не случайно, поеха друг курс, от този на ПБ на БКП. Да, ама не!

47

без майтап...!

преди 12 години

Ама ТОЙ така си мисли,иначе е съвсем друго ,....само лапане ,в политиката за друго не се ходи !