344

leonsio

преди 12 години

Гласувайте за асфалта върху пясък. За кръвта в сополите! За улиците без шахти! За безбандеролните цегари! Напред, безбандеролни ментета! Росен- президент!

343

Аркан

преди 12 години

Ние, г-н Плевнелиев точно това правим, ама резултата не е добър, нито за вас самия, нито за Борисов,още по - малко за Цветанов и Дянков. И най - вече между това, което говорите вие от ГЕРБ и това, което правите има много сериозно разминаване. Веднага ви давам пример: за две години, като ви слуша човек, има чувството, че сте построили стотици км. магистрали, а те са само 18 км. Като ви слуша обикновения българин, остава с впечатление, че е средностатистически европеец, а всъщност далече не е!

342

Анонимен

преди 12 години

Трябваше на дебата да е и Светльо Витков та в него да припознаем новия Борисов. :-)

341

AHMET

преди 12 години

ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ (крадливи)срещуРОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ !!!пак питам:- КОЙ МОЖЕ ДА ИЗРИТА с един ШутМутрите на Прехода: БСП - ДПС - НДСВ - РЗС - ВМРО - СДС - ДСБ - АТАКА - ПЪРВАНОВ - Сер-Гей-ят ...... Доган ..единствения е росен плевнелиев..

340

Анонимен

преди 12 години

Според моята мярка на диспутите Плевнелиев е най-дребен!

339

Анонимен

преди 12 години

"Вече се движите по нея със скорост 120 км/ч, посочи кандидатът за държавен глава." 120 друг път! Ония със слънчогледите само това чакот!

338

777

преди 12 години

Добре свършена работа, браво!Е... деветина пъти по-скъпа от предвиденто, ама нейсе... нали и комисионните трябваше да се уредят. Пък и Партията-майка има нужда от пари... Избори са :)

337

до Ахмет

преди 12 години

Ти си образец на платен драскач. Колко ти плащат за всеки пост - по левче ако е ти изкара петдесетина лева за един час. Добра производителност на труда

336

Христо Ботев

преди 12 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!

335

До АНМЕТ

преди 12 години

Освен ,че си ограничена в мисленето,правиш и много правописни грешки.За това не ме изненадва твоят избор.

334

ДО 339

преди 12 години

ами ти да не искаш да се насърчи външното потребление - ние да продаваме благата си в чужбина а вътрешното потребление да остане толкова мизерно? Кои даржави са добре в кризата - Социалните като Швеция, Норвегия, Германия. А скоро като им опростят дългавете и Гърция. А ти си мизерствай на воля, щом гласуваш за десни. То даже БСП е ултрадясна, какво остава за останалите. Имаме нужда от истинска лява политика, не от плосък данък.

333

AHMET

преди 12 години

Дебатите са зрелище за масите. В случая Плевнелиев ще спечели изборите без съмнение.Калфин напълни гащите с лъжите си, а Кунева страливо подгласяше с тънко гласче.

332

Анонимен

преди 12 години

Ако изберете Плевнелиев ще получите нова дянкова арогантност. Ако изберете Калфин - усмивката на Съсела, Ако изберете Кунева получавате дедо ви Мони. Не разбирате ли че ви промиват акъла чрез медиите вижте по-достойни между кандидатите, които не са протежета на някой. За дисидента професор Николай Василев е моят глас. Долу БКП, ДКМС ОЛИГАРХИЯТА И ДС

331

2011

преди 12 години

Той Плевнелиев още на дебатите показа колко е лабилен и се разтрепера , а представям си как ще се противопостави на Б.Б и абсурдната и некомпетентна политика на герберите ! Не бил член на партията ... все едно не го видяха 2млн. българи как трепери и внимава какво ще каже , за да не сгафи нещо пред голямото шменти капели ! ЦИРКАДЖИИ !!!

330

AHMET

преди 12 години

По-лошо впечатление ми направи обаче Калфин, който на няколко пъти каза, че трябва да се НАСЪРЧИ ВЪТРЕШНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ, за да се развие икономиката. Освен разбира се, че на президента не му влиза много в работата развитието на икономиката, според мен, това е абсолютно погрешна теза, която вероятно се изповядва от хората около Калфин.

329

Aнонимен

преди 12 години

Брюксел иска политици,които нехаят на народа.Такива,на които не им пука как правителството ще се справи с надигащата се вълна на недовилство.Е по-добри от ГЕРБ в това отношение няма.Те газят закони както никой досега!Европа иска покорна България, защото Гърция им стига. За Европа ние балканските народи сме тъмни и непредсказуеми, тоест страх ги е.Какво ще правят ако и ние и Румъния възстанем срещу ниските доходи и двоен страндарт?Затова те искат ГЕРБ,затова се държат с нас като хора втора ръка.

328

AHMET

преди 12 години

Интересно става: Синовете и внуците на АБпФК се сдружиха с Доган и той им изглеждал , като българин.Пък и техния човек - др. Калфин каза, че който не обича Русия, не обича България.Вече са готови и лозунгите:- "Да живее Русия"- "Долу шистовия газ"- "Ворлик, вън от Територията"- "Да живее руският Нефт и Газ"- "Да живее здравословния Руски атом"

327

Анонимен

преди 12 години

Агенции и медии успяха да подменят вота на хората и сега всички като овце ще избираме между един от тия богопомазаните трима без да видим че гласуваме за едно и също нещо. За олигархията - тази олигархия, която живее извън България и ни заробва. Има ли бъдеще България?

326

AHMET

преди 12 години

до 332....колко полетици от прехода са канени в брюксел.колко пъти първанов е канен..отговори си сам

325

Анонимен

преди 12 години

Роската не става за диспути. Отвътре го тресе такъв страх от неудобни въпроси, че трепери още преди да са му ги задали. С една дума, лабилен е и то е повече от очебийно. На вас трябва ли ви лабилен президент? Ако ви трябва, моля...сега е момента!