119

Бачо

преди 12 години

Еи големи фантазиори тези от ГЕРБ - какви работи им се привиждат...

118

Иво до 116

преди 12 години

За разлика от другите анкети по поръчковите медии, според тази, "политиците" в България ще получат това на 23-ти, което си сложил за име - ффууууууу.....по ***,

117

Анонимен

преди 12 години

117Кадиев идва от там (психодиспансера) - доста отпочинал и почти нормален. Готов за нови подвизи. Така ли да го разбираме ?

116

Иво

преди 12 години

Мили хора, да пратим тази уморена ( видимо от снимката ) жена да си почива в психодиспансера. Там, където е мястото на всички ГЕРБери.

115

ууууфффф

преди 12 години

А,бре...Тук само 12 годишни ли пишат и понякога четат? Анкетата в дясно е мммнннооооого любопитна - ъолен бидероф 45%! смеееххххх смееееееххх!

114

1

преди 12 години

Пъдпъдъкова, колко си подмолна твойта *** ***...!! Когато и да ти дойде и на теб времето все ще е късно.

113

До жените на Д-р

преди 12 години

Десислава от терапевтичния във вВрна е лека жена, все се задянва с лекарите

112

цъъъсс

преди 12 години

навика си е навик/ как държи микрофона

111

поля

преди 12 години

Толкова ми дреме за заменките, колкото за рождения ден на Путин.Изобщо не ме интересуват тъпотиите, нека си правят квото си искат политиците, само аз да живея нормално.Кво ме касатя некви заменки, аз имам само 1 пежо.

110

КЪДЕ

преди 12 години

Аз не знаех, че като се разчертае "синя зона" се получават повече места за паркиране. Не знам само, след градът се превърна в платен паркинг, КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ СИНЯТА ЗОНА????????

109

Анонимен

преди 12 години

Изберете Кадиев, за да довърши работата на БСП - нека не остане незаменена част от София !!

108

iwan

преди 12 години

Само Фандъкова е в състояние да управлява София като хората. Ако дойде някой смотан седесар веднага ще започне заменките, ще вдигне цените на тока, водата и парното. Фандъкова промени София ще промени и хората. Само се пазете от Костов и неговият пудел Прошко, които ще развалят всичко.

107

поля до 105

преди 12 години

Кво, никой няма достаъчно гтопки да се справи с Бриджит Бардо и производните й содомити, които лапат яки пари от горките животни, които аз така неистово намразих последните години. И не е щото е Бойко, а щото никой няма да посмее, камо ли Станишев..хахахха..топки...няма начин

106

Анонимен

преди 12 години

...По-малко селяни....

105

Анонимен

преди 12 години

Кметът на Бургас как се справи с кучетата?Разходете се в Бургас и да видим дали има и едно бездомно куче.По-важното е, че бургазлии не използват детските площадки за тоалетни на кучетата си.Принудиха ги.

104

до 104

преди 12 години

Боко обеща да се справи с кучетато още като кмет. И ся кво?

103

поля

преди 12 години

Не гласувам за никой, който не обещае София без кучета до декември 2012. Не искам да живея във виетнамски курник. Никви други обещания не ме интересуват. Мърсотия и простотия ще има докато не се промени манталитета на българина, който всичкия почти е в София. Това не го очаквам от политиците и е друга тема на разговор.

102

Гюро Михайлов

преди 12 години

"Разширяваме синята зона в центъра, а където няма синя зона, ще има възможност да се разчертае и да се контролира паркирането, за да има повече места." кЪДЕ ШЕ РАЗЧЕРТАЕШ, БЕ, ДУША! По тратоарите, та да ходим по улиците!? По улиците, та да стават задръствания!? Хем задръствания, хем- къде да ходим- ни долу, ни горе!?!? Ти не беше ли учителка? Сега пък и чертожник ли си? Аман от такива вишисти!

101

1

преди 12 години

става...

100

leonsio

преди 12 години

тОЗИ ПОГЛЕД КАЗВА: ОБЕЩАВАМ, АМА И САМА НЕ СИ ВЯРВАМ!