61

Мим

преди 12 години

Ако можеше и заплатите ни да се увеличават с такива темпове, с каквито се увеличават горивата, електроенергията и всякакви други консумативи и данъци...

60

Анонимен

преди 12 години

Акъл море, Глава шамандура, ГЕРБ върху шамандурата.

59

Анонимен

преди 12 години

Глоби и вдигане на данъци и акцизи не пълнят бюджет. Производство и реализация се иска, ама де толкова акъл да се организира.

58

Фен на Дянков !

преди 12 години

Абе хора, какво да направи Дянков ?! Цветанов го притиска за още и още пари за ушевите прасета. Борисов пък харчи като невидял - пръска пари за асфалт , само и само да може лентички да реже. Сега и хеликоптери си купи за да му е по бързо. По 40 милиона лева парчето.Е от къде Дянков да намери пари за капризите на тези ? Имате ли представа колко пари трябват за да се купят *** гласове за изборите ?!

57

Анонимен

преди 12 години

Акциз за картофи и тикви искаме !!!!

56

Метана ...

преди 12 години

Егати прецакването дето направиха тези на хората. Значи, народеца, обосял и оскотял от безпаричие, извади последните се парички за да слага метанови уредби. Скъпи, скапващи колата, но даващи му шанс да си закара родителите или детето до болницата ако се наложи.И какво ?! Шибаняците герберасти - видяха един залък в гладния - и решиха да му го вземат.Ами я си дайте сметка, че сега всичко скача ! Масовия превоз е нафта и метан.

55

Анонимен

преди 12 години

Дянков е една голяма дупка , както и бюджета който е направил и сега се оправдава е ЕС.

54

Щастлив

преди 12 години

Благодаря ви Герб. Благодаря ви силно. На вас, на майките ви, на лелите ви, и въобще на цялата ви женска рода благодаря.

53

някой

преди 12 години

Ако щете и осем милиона минусчета ми сложете, аз пак ще си карам на бензин. А като поевтинее дизела ще мина пак на дизел.Идете вижте бензиностанциите - да не мислите че си нямат клиенти?Някой от вас да е чувал за пазарна икономика? Не, май всички сте закърмени с плановото социалистическо стопанство и петилетките. Обаче бензина го вдигаха още по Татово време - да ви припомня ако някой случайно е забравил!

52

Анонимен

преди 12 години

На предложение на министерски съвет за вдигане на данаци, акцизи, цени, глоби министър прецедателя отговорил отвъртиделно. На плах глас от алдитория попитал да ли да не вдигнат малко и доходите ББ отговорил:"Е стига с това вдигане стига с тези овеличения"

51

някой

преди 12 години

До: номер 37Е, и какво предлагаш да направя???Виж - във Велико Търново показаха една англичанка която се кандидатира за общински съветник. Според нея, така по-лесно ще помага за интересите на другите англичани живеещи в града. Така правят и във родната си Англия. Организират се. А ние българите какви сме? Една сбирщина от кол и въже. Но аз съм малко по-голям оптимист от теб. Надявам се, че 50 години са достатъчни, 500 са много. Поне от 1944 г. до 1989 са толкова - 45 години.

50

Анонимен

преди 12 години

Дрянков пак няма да скърпи бюджета. Това да не му е банка т.е събиране и изваждане. Това е икономика без производство, пазар и търговия не може. И 4 пъти да дигне акциза 5 пъти ще намалеят приходите от него в бюджета. Ама нали е в топ 100 за източна европа, само не разбрах за *** или *** беше класацията.

49

Анонимен

преди 12 години

Ееее, ууу бе!

48

Анонимен

преди 12 години

Мамицата им мръснааааааааа! Стига сте вдигали бе.

47

Анонимен

преди 12 години

Оборотът през август 2011 г. спрямо същия месец на 2010 г. бележи ръст в търговията на дребно с фармацевтични и медицински стоки - с 6.8%. Спад е регистриран в търговията на дребно с текстил, облекло, обувки и кожени изделия - с 9.0%, в търговията на дребно с битова техника, мебели и други стоки за бита - с 5.9%, в търговията на дребно с автомобилни горива и смазочни материали - с 5.1%, и в търговията на дребно с компютърна и комуникационна техника - с 3.5%.

46

А?

преди 12 години

Що, вие не вдигате ли цените?? Едно пребоядисване на кола беше 500-700 лева, сега е над 1000! Ама тогава не ревете, а???

45

Иван

преди 12 години

Ще се подновяват протестите црещу скъпите горива...

44

Анонимен

преди 12 години

Дянков - Нобелов лауерат по икономика. Така ще мине и на по-предни позиции на цитираните икономисти.... :-) Б*х ти некадърника. Световната банка го уволни, ние го взехме. Гласувайте за светлото бъдеще, което камоградячите от герб ни гарантират вече две години.

43

Анонимен

преди 12 години

То маи стана по-добре Доган-хидроинженер ,отколкото аз -умрял от глад щото слушам ВОЖДА.

42

ГУНЬО

преди 12 години

а на ТИКВИТЕ ще сложат ли акциз