89

do 77

преди 12 години

NA RQZANATA KARABINA NA ORELA!

88

norm

преди 12 години

"Няколко банки отказаха заем срещу гаранция държавна субсидия. Това показва до какъв абсурд са докарани нещата. В България банките не вярват на това правителство, каза Станишев.Дори и червените бабички вече знаят,че банките искат гаранции срещу кредит,и то сериозна.ТОВА ПОКАЗВА,ЧЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА НА БСП,ДОРИ И ЧАСТНИТЕ БАНКИ.Но както обикновено,Станишев отново се изказва глупаво неподготвен.

87

Анонимен

преди 12 години

Столетницата загива!3 ПЪТИ-ХИП ХИП УРА!!!Станишка,плъх съветски,както е тръгнало ще трябва да се запиташ:що е то трудова книжка и има ли почва у нас...пардон:у вас? Крадец най-долен:след изборите,като те ритне с боц гоце,ще ходиш в титан да се молиш за работа,обратен.Ама нека ти е,нали все знаеш да плюеш,сега като дари любовницата ти доганка със всичко окрадено,ще ти се наложи и да чистиш май!!!А Дано!

86

до 81

преди 12 години

Много си ***, Сашеее! Не му дават заем, защото държавата не вярва на самата себе си... обезпечаването на заема зависи от държавната субсидия, която се плаща на партията. Ако си пробвал да теглиш заем по проект с държавно финансиране, ще видиш че няма банка която да си ти даде пари. И това е защото държавата не плаща ... още по-малко редовно. По този начин и Бойко строи магистрали с чужди пари. Не плаща на бизнеса, поради което десетки хора остават на улицата, а Борисов ги съветва да сеят картофи

85

Анонимен

преди 12 години

Станишка , да не теглиш милионити от банката на Цветелина , щото сте изгорели брат ! Стакива лихви и неустойки ще та натвари , че ще фалираш Столетницата от секъде ! Ако искаш може да заложите Чинията на Бузлуджа при Хидро - консултанта , да пеят маанета от звездата и да друсат кючеци на " Камъните падат " !

84

DO 82

преди 12 години

DRUGARQT TI SEREGEI4O KATO PREMIER NABUTA STOTICI MILIONI NA KRAVATA S TELETATA I POSLE SI Q VZE ZA SAPRUGA--GOOOLQMA BIZNESMENKA BILA,A TOI 4ESTEN...POD MI6NICITE

83

Анонимен

преди 12 години

*** NI UBIVATKOMUNISTITE NI OBIRATOSRANATA SADEBNA SISTEMA 6TE NI IZKARA PRESTAPNICI,AKO I SE OPLA4EMCIGANO CIGANISTI4ESKA PROKLETA DARjAVA

82

666

преди 12 години

Само Станишев има най-малко 27 млн.долара,които баща му,Димитър Станишев е откраднал от нас!Ама нали е стиснат,една стотинка няма да даде за каузата!Те,другарите,не са научени да дават!Те могат само да вземат,и то с големия черпак!*** нещастни!

81

Нагъл тип

преди 12 години

Понеже банките нямали доверие на правителството, за това не дали на Станишев заем!!!!!!!

80

геро

преди 12 години

Браво БСП ФАЛИРА

79

Анонимен

преди 12 години

Без повече коментари и притеснения моля ще изпратим куфарче в централата на партията майка.

78

жалки тикви

преди 12 години

Е поне не правят пирове като ГЕРБ по време на погребения.. Пеят и танцуват с Веско Потния, а в същото време Бойко пита - за какво протестират тия хора? Или "кой се нарушава да ми нарушава спокойствието?"

77

AHMET

преди 12 години

ПРЕДИ КАРАшЕ ТРАМВАЙ БЕЗ КНИшКА СЕГА НА КАКВО щЕ СЕ КАчИш.

76

Иван

преди 12 години

На този от снимката ако му сложат една лента на очите и произнесе думичките " И със маслооооо, И с кашкавааал" Супер е за рекламата на пръчици с тез заешки зъбки.

75

Анонимен

преди 12 години

Доган печели 2 000 000,от една консултация на язовир,да им даде на заем

74

АК74

преди 12 години

Така е като си сменихте името.Трябваше да си създадете нова партия БСП а не да преименувате партията БКП на БСП Много хора се отказаха от вас само заради това. Дори и в САЩ има комунистическа партия.

73

Анонимен

преди 12 години

BRATQ I SESTRI,NE PRE4ETE NA *** DA KRADAT,4E 6TE NI IZBIQT Do kRAk,A KATO NI NQMA NAS 6TE PO4NAT DA KRADAT OT KOMUNISTITE

72

Анонимен

преди 12 години

Партията бедна, а партийците - милионери. Бръкнете си малко по-дълбоко в личните джобове, другари, и ще изкарате пари за сто кампании.

71

До 55

преди 12 години

Голям си тарикат!!! Гласувай тикво недопечена, ама следващия мандат може да не доживееш да му видиш края. Такъв рахат ще ти докарат твоите любимци ако спечелят, че сигурно ще обърнеш петалата преди БСП

70

Shvester

преди 12 години

Ах на батьо цуцката! Как ше те люлям!