99

НС

преди 12 години

Не знам колко са сравнително умните хора, на които направи впечатление отношението на Запада към вълненията в България. Всички -- от официалните медии до "Амнести Интернешънъл" са на страната на *** произвол, подкрепян от твърдата ръка на репресивния апарат. Задайте си въпроса кой създаде "ромския проблем" и кай го поддържа. Тъй като политическата върхушка у нас няма свободна воля, а се дирижира от вън, остава да направите една съвсем проста логическа операция...

98

глупава нация

преди 12 години

Отново и на едните и на другите пак им вдигат нагло цените на тока, водата и парното, а те отново само един срещу друг продължават да скачат. Разберете, протестите са СОЦИАЛНИ, СОЦИАЛНИ а не етнически.Партиите ги яхват с цел да запазят статуквото на командваното гласуване. Утре и ромите и българите отново ще дозатегнат колана, а шефовете на газпром, топлофикация, електро, и пр. банди ще кротнат в гаражите си в чужбина по още един нов суперавтомобил. Срещу тях тръгнете,не с/у вам равнобедните.

97

КУР ЗА ПАРТИИТЕ

преди 12 години

сто пъти ви се каза, че протеста ще е мирен и БЕЗПАРТИЕН! Вие с вашите смешни предизборни трикове дадохте възможност на властта и медиите да кажат "ето, видяхте ли, протестите са партийни"Организацията в София, за разлика от Пловдив, е кръгла 0.

96

Анонимен

преди 12 години

проблема не е в *** ,проблема е на по високо ниво от тях

95

mrawka

преди 12 години

Сега е момента да се отървем от престъпниците дето ни управляват 22г.От говедата в парламента и от всички ненужни партй дето ни обещават светло бъдеще.Ние искаме сега да живем добре.Напред народе,ние сме силата ,а не полиция и жандармерия.Да се освободим от преступници и феодали като Валентин Златев и подобни.

94

до 94

преди 12 години

мисля че само Чък Норис е достатъчен хехехехехеех

93

изумление

преди 12 години

Велико европейско двуличие!!! Ден на ромската гордост??? Кой го измисли това? Може би Саркози или белгийците или холандците които не ни искат в Шенген точно заради *** ?

92

ЧЕНГЕ

преди 12 години

ЕЙ *** Я СИ ЗАТВАРЯЙ УСТАТА БЕ ***.ДА НЕ ТИ НАМЕРА Е СЯ ОТ КЪДЕ СИ ПИСАЛ И ДА ДОЙДА ДА ТЕ ИЗМЪКНА С БЕЛЕЗНИЦИ ДА ТЕ СМАЧКАМ ОТ БОЙ ПОСЛЕ.*** ЩЕ ТИ ДАМ АЗ ЕДНА МАНГАЛИЯ.*** ПРОКЛЕТ

91

до69

преди 12 години

нали вашия Съсел договаря цените с Русия в дългосрочен план кой знае колко милиона гушнаха за сметка на българските граждани..

90

Непобедимите-2

преди 12 години

За снимките на "Непобедимите-2" в България са пристигнали или пристигат Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Долф Лунгрен, Жан Клод ван Дам, Брус Уилис и може би Чък Норис!Що никой не се сети да ги покани на някое от мероприятията?

89

до 86

преди 12 години

Така се почва-с доброволните отряди.После започват злоупотреби-ненаказани и недоказани.Например някой от тия бащи има лична вражда с друг от квартала и го пребива.Сега още ли мислиш,че е добра идея.

88

Анонимен

преди 12 години

86Сигурно ще гарантираш, че тия доброволни отряди ще млатят само 'лошите' ?

87

егати и хората сме..

преди 12 години

Когато се постави въпросът ,"Кой е виновен за 22 г.--нехайство ---,и защо се стигна до крал Киро ",то ние българите в БГ се ....разцепихме на 258 партии ,и всеки си мисли ,че не се отнася за него ,.....и за това всичко друго отпада ....ей така по български !Сега питам :ЗАЩО НИЕ БГ НЕ СМЕ ЕДИННИ ----ТОВА Е ПРИЧИНАТА !

86

:)

преди 12 години

то тва с тея доброволни отряди ще е като с протеста ей сега - всички се събират да кажем утре за наряд ама на наряда идва само един който като разбира че другите са в кръчмата и той отива там - нема да се дели я...........,

85

mango - 6eker mahala

преди 12 години

KO STANA VA KADE SA HILIADITO BULGARI NALI IMA6E GOLIAAAAAM PROTEST OD VAS NI6TO NE STAVA TAS DARJAVA VE4E E NA6A TUK VE4E E MANGALISTAN

84

до 85

преди 12 години

Аз ще ти кажа с какво са горди бе. Не дават пари за солариум, не дават пари за път до морето за да придобият тен, както ние българите.

83

до 65

преди 12 години

ами...казах го ,без да се замисля. така както ме подсещаш- те целия колайдер ще разфасоват със скорост,по-голяма от тази на светлината,че и по-голяма от тази,на новите частици!

82

Расъл у Расник

преди 12 години

"От Атака искат ... закон за създаване на доброволни отряди".ДА !!! Това е разковничето на успеха. Ако във всеки квартал има по 20-30 бащи, на които не им трябва прокурор или съдя, за да млатят яко ***, крадците и нарко-дилърите, тогава ще разберат всички що е свобода, отнета ни от политическите рекетьори в Парламента.

81

Марк

преди 12 години

"Ромски парад на гордастта"!?!?!С какво са горди ***?????Може би с това, че 90% от *** не ходят на училище!Или може би с това, че построените специално за тях общински жилища след 1 месец са вече коптори с изкъртена дограма и паркет!А може би найголяма е гордастта им от тома, че във Факултето от 1956 г. не се плаща вода /и не само вода/!Напълно неадекватна реакция!Докато проблема се замита и замъглява, докато не суе формулира точно и ясно, решение не може да се намери!

80

до 79-т-я ГЕРБераст

преди 12 години

Лицето Кирил Рашков е бил информатор на ДС от 1973. Осъден, но после амнистиран след 1989. Покровителстван цели 22 години до днес.Кой е виновен През 2011-та от повече от 2 години на власт в България е ГЕРБ!