737

Анонимен

преди 12 години

775Всеки подкрепящ расистите е на практика расист. Няма обида в това а точна оцена.

736

@@@@@@@@@

преди 12 години

Ето го целия материал

735

До776

преди 12 години

Говориш за НАТО и САЩ дето избиха 30000 черни в Либия ли?

734

Сега е момента

преди 12 години

Сега е момента, американците да стиснат Бойко за гушата, да го принудят да скъса всички руски договори и да приеме американските ракети на българска земя. Ето това е играта. Следва война с Русия, след някой измислен повод. Какво по продуктивно, от изкуствено създадено етническо напрежение. Ползата е видна. Няма да има южен поток, няма да има АЕЦ, няма да има България до няколко години. Ще има няколко нови косовски американски щати. Американците си играят хи хи.

733

Анонимен

преди 12 години

След като вие се намирате в Европейския съюз,а не в СИВ и Варшавския договор,сте длъжни да се съобразявате с тая организация Амнести Интернешънъл,която е подкрепяна твърдо от западните правителства. Ако не желаете да се съобразявате с Амнести Интернешънъл,ще имате сериозен проблем със западните правителства и военната организация НАТО.

732

до 761 и 765

преди 12 години

За вас се отнасяше.

731

до 761 и 676

преди 12 години

Веднага се нахвърлихте с обидите. Нищо смислено не виждам във вашия текст. ***,нетъп,комплексиран или не това си е моя работа какъв съм. Мерси за подробните анализи.Сега може да цункате на цар Киро *** и да му се похвалите че сте се изявили като некомплексирани умници.

730

Глутници

преди 12 години

Световната организация за защита на животните, се обяви в защита на *** в България. За глутниците побеснели ***, ще се финансират циганарници с пари от ЕС където ще бъдат прибирани, кастрирани и отново пускани на свободна социална помощ

729

Анонимен

преди 12 години

768И да допълня, проблема с това че някои тероризира друг е проблем на липсата на държава. Когато най после МВР си влезе напълно в ролята, съдът се изчисти от корумпираните и се работи ден след ден, по цял ден, тогава няма да има територия за расистите да си развяват задниците.

728

Анонимен

преди 12 години

768Точно както при всеки друг етнос.Нима СИК, ВИС, ***, .. са *** организации ?

727

ИЗБОРЪТ Е ВАШ!

преди 12 години

АКО НЕ СПРЕТЕ АГРЕСИЯТА СИ СРЕЩУ ***,ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА БОМБИТЕ. В БИВША ЮГОСЛАВИЯ ТАКА СЕ ЗАПОЧНА С КОСОВСКИТЕ АЛБАНЦИ,КОИТО ТОРМОЗЕХА СЪРБИТЕ ТАМ. ЗАПАДЪТ ПРЕДУПРЕДИ СЪРБИТЕ,А СЕТНЕ ПУСНА БОМБАРДИРОВАЧИТЕ. НАКРАЯ КОСОВО СЕ ОТДЕЛИ ОТ СЪРБИЯ И СТАНА НЕЗАВИСИМА ТЕРИТОРИЯ. СЪЩОТО МОЖЕ ДА СТАНЕ С БЕГЕ. СЛЕД 20 ГОДИНИ ЩЕ ГОВОРИМ ЗА БИВШАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,ТЪЙ КАКТО ДНЕС ЗА БИВША ЮГОСЛАВИЯ.

726

До 765

преди 12 години

Сега се включвам в дискусията ви, но не си прав. Наистина има и добри и честни ***, но те са 50% от общата ***. Това, че ти имаш такива съседи е добре, но това не означава, че затворите не са пълни предимно с ***. Голяма част от *** семейства по наследство мразят да работят, и масово извършват престъпления. Българите също, но при *** е масово. И лошото е, че *** масово тероризират българите в по малките села. Проблем има и не бива да се отрича. Част от *** са проблем

725

Анонимен

преди 12 години

Ще любопитно, ако бъде хванат онзи "български юнак" който запали колата на съдята от Пловдив дали няма да му "прилошава" в съда точно като "цоро", "сумиста", "релето", Галевите и т.н.

724

Анонимен

преди 12 години

Националистите мразят всички други етноси. Патриотите обичат родината си. В по голямата си част, вие коментиращите професионални *** сте националисти.

723

Анонимен

преди 12 години

755Данъците които плащам на държавата за година са повече от парите които ти получаваш за година. Работя, гледам си семейството и нямам никакви проблеми със съседите ми *** и българи. Когато проявиш уважение към човек, без значение от расата му, получаваш същото - уважават те. Един пирон не ми е изчазнал от къщата и децата ми играят с деца българчета и ***. нямам никаква причина да обвинявам за каквото и да е било ***, само защото бил ***. Аз съм българин,ти си един *** расист

722

Анонимен

преди 12 години

и къде и кога е имало насила? пълни глупости и манипулиране. това да не е от босфор ТВ

721

Ха Ха

преди 12 години

Тази подла манипулаторска американска организацийка, създадена с политическа цел, забрави че наскоро един *** бе екзекутиран в САЩ, за убийството на бял, без да има безспорни уличаващи доказателства. Тоест с възможност за грешка при присъдата. Тогава нищо не казаха. 30000 убити черни от НАТО и САЩ в Либия - геноцид. Пак мълчат. Чудя се какво видяха сега и какво искат. Може би искат място за американски ракети в някой *** двор в България.

720

аз

преди 12 години

Искам да призова Амнешънъл да дойда да опази БЪЛГАРИТЕ от *** , от политици, от защитниците на уличните кучета, от държавните институции , от монополистите ..........Е ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е ?

719

Анонимен

преди 12 години

755Расизма е само едно от проявленията на обикновено комплексарско същество. Такива 'хора' по правило са некадърно, ***, прости и нискоквалифицирани. Те са склонни да обвиняват всеки за собствените си проблеми и неудачи. Какво по лесно от това да обвиниш за проблемите си най бедните и онеправданите ?

718

Анонимен

преди 12 години

KOI SA TIQ I KAKVI SA I KADE SA DA IM GI PRATIM ROMITEEEE !!!!