64

Анонимен

преди 12 години

значи-мутрите да си поръчват,и трепят-това не е работа на нас,обикновените българи!те да си се оправят,а нас не ни закачат,щот ше ми земат дедовия!нас ни интересува,битовата престъпност,и *** кланове дето си мислят че са недосегаеми,мен ме интересува да не нападнат старите ми родители на село,а това нито трактора нито гришата ще направят,ЯСНО!знаете кой обира старците!

63

Анонимен

преди 12 години

Боко хептем го е втасал, и той като Цв, е застанал с главата надолу-поза, "челна стойка"

62

Анонимен

преди 12 години

Бая народ в сайта е ангажирал помака .ц ..

61

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ......

преди 12 години

..Е УБИЕЦ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ КАДРИ НА ДС\БКП!***, БЕЗ РОД,ВЯРА И МОРАЛНИ ЗАДРЪЖКИ!АБСОЛЮТЕН ,КОМУНИСТИЧЕСКИ ***!!!!!!САМО ***, МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТОВА МРЪСНО ЧЕНГЕ НА БКП!

60

Анонимен

преди 12 години

Бойко, продължавай да дразниш Алексей Петров и ще ги рониш крокодилски в затвора. Ако пък се паднете двамата в една килия, ще е много весело, да знаеш.

59

Анонимен

преди 12 години

Като гледах тази пресконференция за пореден път се убедих, че тук всичко е цирк и балони. Журналистите се нападнаха безумно, този се объркваше в нещата, които твърди, въобще не му повярвах, не вярвам и на Алексей, разбира се, но че всичко е поръчкова история си пролича. Мълчал си е с години. Защо?

58

Ганчев каза:

преди 12 години

30 септември 2011, 17:30София, БългарияЕдинствено пред .. Гриша Ганчев лаконично коментира казаното днес на пресконференция на Пламен Устинов, че Алексей Петров му е предложил 170 000 евро за ликвидирането на проспериращия бизнесмен и футболен бос. Той се поинтересува къде може да изгледа пресконференцията и поиска да говори след това, ако изобщо реши да направи какъвто и да било коментар. Гриша Ганчев каза: "Не съм виждал Алексей Петров от 15 години. Защо ще ходя при президента, откъде-накъде?!"

57

Анонимен

преди 12 години

Боко го е страх от Алексей Петров и пълни гащите, да не би той да изприказва, каквото знае за мутренското му минало. Не мина номера със скалъпеното обвинение, сега пък Устинов поема щафетата... Това е политиката на България - мутра до мутра и до мутрата пак мутра...

56

Анонимен

преди 12 години

Не защитавам Алексей Петров, но това (гледах цялата пресконференция) е гаден ченгеджийско - чалгаджийски пасквил. Бойко, спри се бе човек, гражданите не са такива ***, за каквито ги мислиш. Ние виждаме много повече, отколкото ти - нещата се случват тук при нас редовите граждани, при вас престъпността е представена само предимно като крадене на пари и корупция (продажничество), което вие не считате за пресъпление, но всичко останало се случва при нас. Живота го разбираме някак си.

55

Анонимен

преди 12 години

"Така според Пламен Устинов се стигнало до среща при президента, на която били повикани Петров и Ганчев."Ех тоя Боко, ех тоя Цоко! Голям замисъл! Няма как да се докаже това което приказва, свидетеля при когото явно ходят хора за да поръчват убийства, но и не е нужно.С една непроверимо твърдение се цели да се ударят кампаниите на Калфин и на Петров. :)))И да се отклони вниманието от тесните връзки между ГЕРБ и цар Киро. :))))

54

AHMET

преди 12 години

алексеи ти си за затвора.това е истината но прокурорите на тройната коалиция няма да те спасят...сега БОЙКО Е НА ВЛАСТ....БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗчИСТИ ОТ ТАКИВА ХОРА

53

ббб

преди 12 години

абе 53-ти !! кой промотира ,крепи,защитава че и толерира ***?? а тия които го толерират и с които е аверче -тия вие пък ги избирате ,крепите,търпите ,толерирате-и те грабят все повече!!ТАКА ЛИ Е<ПИТАМ??

52

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ

преди 12 години

Е УБИЕЦ И МУТРА ДОЛНА. За протеста, трябва да бъде насочен срещу двамата. Алексей е *** и това не му е истинското име. Той е продукт и добър изпълнител на ДС. Цар Киро е добър изпълнител на поръчки от Дс.

51

Анонимен

преди 12 години

'Устинов заяви още, че Алексей Петров го повикал на басейна "Спартак" през февруари 2008 година и му дал задача да ликвидира Ганчев.'Защо сега чак след 3 години го казваш това бе, УЗУНОВ?Нещо компромат от Боко ли преди изборите?)))Как са навързани като свински черва не е истина! И се злепоставят!)))

50

Шиклгрубер

преди 12 години

а на мен пък БГ народа не ми поставя никаква поръчка-за да се разправя с всеки от тези поединично ,а и като цяло....

49

Анонимен

преди 12 години

Докога българският народ ще стада от *** терор! Докога! А в същото време медиите ни занимават с компромати срещу доцент Алексей Петров! Докога ще търпим дерибея Цар Киро да убива нашите деца. Бъгари - събудете се!

48

Анонимен

преди 12 години

Пламен Устинов,бивш служител на НСО тръгнал да се изповядва пред медиите по време на предизборна кампания.След като на него са предлагали мокри поръчки,то е имало и други като него,които не са ги отказвали.Ако това което говори е вярно,то ВЕДНАГА трябва да закрият НСО защото излиза,че тя е инкубатор за килъри и обслужва политически интереси.А ако всичко което казва е истина,то тя трябва да се докладва на прокуратурата а не на пресконференции!Уточнявам,че съм ЗА,Борисов и ГЕРБ,но тук има гаф!

47

Анонимен

преди 12 години

На прекия въпрос на Сашо Диков,дали Устинов има доказателства или свидели,той отговори,че няма ,но хората трябвало да му вярват!БЕЗ КОМЕНТАР!

46

ГЕРБавия

преди 12 години

Гриша ГАНЧЕВ отишъл при ГОЦЕ Първанов ??????????????? Това не е ли като да се отиде при боса на босовете на Мафията, червената мафия ???????? Освен че Гриша Ганчев е от хората на Гоце, той е и недосегаем, защото го пазят съдии, следователи и прокурори !!! Мафия ни управлява !!!!

45

ясен

преди 12 години

абе,да ви светна,всичко е на длан,под носа ви-аме не хващате! всичкото е спектакълче което се контролира от ***!забравихте ли-преди време ви казаха че сте като кучета.та,ето:номерът е да ви залъжат че ще ви пуснат къшей хляб като на ***-и това е случая с ***.Целят се разни неща:да се вдигне активността(избиращите ги заблудени се увеличават!),да ви държат УЖ неапатични..Може да ме опровергаете само ако ги смъкнете!! Тук и сега! Противното доказва че ви контролират и манипулират!