1032

колко хитро....

преди 12 години

Понеже 20 годишните управници вече не получават ---вече---, от цар Киро --нищо, то ТЕ го хвърлиха в устата на ---ТЪЛПАТА ---!Защо не го хвърлиха в затвора за 30-те години ...А?

1031

Секиро за Киро

преди 12 години

Момчето умира, Бойко асвалтира, а Цветанов се насира, мангасара Киро релаксира, а народа им гледа саира, и им точи остра секира, а Бенатова си го завира

1030

DO KURVATA

преди 12 години

NE BILA KORUMPIRANA -HODI V KATUNA NA KIRO I PO DOBRE NE IZLIZAI POVE4E PO BTV,4E NAMRAZIH I TV.-DRAZNISH HORATA I NIAKOI MOGE DA TI IZBYRSHE SOPOLA PO НДК

1029

Тъпа и проста

преди 12 години

Според Курволюба всички пишем от централата на АТАКА! *** курвоо продажна!

1028

до 1058

преди 12 години

А ти откъде го разбра?Или го научи от чалгаджийницата?Прочете го някъде,ако изобщо четеш?!Точно такива зомбирани папагали като тебе ни докараха до това положение!И не критикувам,а пиша с отвращение на такива самозабравили се *** от тълпата зомбита!Дано нещо стигне до гръбначния им мозък,че те са първосигнални!Ако разбираш-разбираш,но се съмнявам!А един ЧОВЕК бе казал:"Колкото повече опознавам хората,толкова повече харесвам кучетата"!Разбираш,зомбирано първосигнално същественце?!

1027

НН

преди 12 години

БЕНАТОВА - ДА ЗАРАБОТВА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО!!!!

1026

до 1057

преди 12 години

И ти си същия компютърен рицаркато тези, които критикуваш с такова упование.

1025

до1055

преди 12 години

Нали ти казвам-много сте силни пред компютъра и в тълпата!А ти спря ли един ***,озъби ли му се на наглостта му,защити ли една баба,една къща от ограбване,*** протоплазмена???Какво ми се правиш на герой,кратуно куха!!

1024

Анонимен

преди 12 години

БЕНАТОВА , ПРЕМЕСТИ СЕ ДА ЖИВЕЕШ В СТОЛИПИНОВО , ТАМ ТИ Е МЯСТОТО ...

1023

До 666-2

преди 12 години

По себе си ли съдиш, *** жалък?!

1022

Ега

преди 12 години

Бенатова, *** нагла - еничарска, да ти се случи нещо подобно(като на бащата на момчето)...

1021

666-2

преди 12 години

Обратно към първите ми редове!Я се скрийте в дупките си,герои на тълпата,ползата от вашите пияско-*** крясъци е нулева!Като крещите-добре...А след това какво???Чалга,ракия и плюскане!!!Като поизтрезнеете-няма ви никакви или на тълпички ще се биете като кучета за кокал!Смрад протоплазмена и зомбирана!Всеки може да ви зомбира за нещо и сте до там!Протоплазмата може само да плюска и да се размножава!И за вони когато се разлага!Безграмотна ***,тълпа от лумпенизирени ***!!!

1020

Възмутен

преди 12 години

Най-добре е да си подаде оставка, или да се разделят по "взаимно съгласие". Трябваше да прочета само тия нейни думи от четвъртия абзац: "Момчето е сгазено, вероятно нарочно". Това ми е напълно достатъчно, за да ме освободни от нейното присъствие на екрана. Значи може да са го сгазили и по случайност, по нейните думи!!!!! По същия начин и корумпираните съдии ще го оневинят това *** черно, дето карало буса!!!

1019

666

преди 12 години

Големи юнаци са се извявали тука,ама под калпаците им няма нищо!Не ме интересува БТВ-тя си е телевизия на тройните крадци,но всички тука,дето призоват за смърт,за саморазправи и се изявявят като защитници нека да кажат-къде бяхте,мухльовци,всичките тези години когато убиваха баба за два лева,изнасилваха ги,крадяха петдесет години труд на един народ?!!Бяхте в кухнята,пред телевизора и ракията,пред чалгаджийниците и сега станахте "герои"с пози пред компютъра и крясъци в тълпата!И след крясъците...

1018

Анонимен

преди 12 години

Не очаквайте много от телевизия, на която рекламата на собствените им новини завършва с "истината е въпрос на гледна точка" ...

1017

fuklo

преди 12 години

BTV=Босфор ТВ

1016

до 1044

преди 12 години

В слуая на Минетова за да я обидиш наистина, трябва да и пожелаеш да не го духа.

1015

hamster

преди 12 години

BTV са еничари и лъжлива телевизия

1014

ива

преди 12 години

МОЖЕ ЛИ В БЪЛГАРИЯ *** ДА ИЗГРАДЯТ СТАБИЛНО ОБЩЕСТВО,КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД,ЧЕ ТЕ НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНО ОБРАЗОВАНИЕ,КУЛТУРА,ВЪЗПИТАНИЕ,МОРАЛ? ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ НАЙ-ВЕЧЕ С КРАЖБИ,ИЗМАМИ И ДРУГИ ДОЛНИ НЕЩА,ТАКА СИ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА СИ И ТОВДА ПРОДЪЛЖАВА ДО БЕЗКРАЙ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЛОЖИ РЕД ПРИ ТЯХ.ТОВА Е ВИНАГИ БИЛОТАКА И НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГО ПРОМЕНИ.ДОКОГА ЩЕ БЪДЕ ТАКА?

1013

excrementory

преди 12 години

Да го духа Бенатова!