628

666

преди 12 години

От години не е било толкова напечено по този въпрос. Гражданството е пред революция, а т.нар. вътрешен министър се изявява като режисьор-постановчик на концерти в другия край на БГ...

627

Fearless___

преди 12 години

И да взимаш сега мерки Цвъцко свърши.България се надига на щурм срещу *** мешарета!

626

katsarov

преди 12 години

Браво, че хванахте убиеца ! Осъдете задържаните "хулигани ", а шофьора на буса го глобете, да види той ! После царя ще раздава подаръци.

625

Анонимен

преди 12 години

Колко е актуална информацията!? За днес ли става въпрос!?

624

песимист

преди 12 години

Гавра с българския народ! На всички ни на личните карти пише република България самоче явно ние сме бълъците от които се взимат пари от данъците, за да ни бият убиват и съдят ,че си търсим правата! Абдикиралата ни държава има единствено и само репресивни функции и явно прави социална политика само за малцинствата. Охрана,помощи опрощаване на всички задължения, а за нас балъците бой и гумени куршуми. Едвали апостола и Ботев за това се бореха.

623

Анонимен

преди 12 години

За мен по важно е какво правим с поръчителите на убийството!

622

bg

преди 12 години

Prodajnite svine gi boli za izgorenite *** nezakonni postroiki,a ne gi boli za ubitijat bulgarin.

621

Анонимен

преди 12 години

Цуци, преди 200 години БЪЛГАРИТЕ са биле по защитени от османския съд, отколкото сегашния Български.

620

bg

преди 12 години

Svinete tartor Kiro i Cvetanov trebva da budat ubiti edin do drug.

619

Бойчо

преди 12 години

Защо Ц.Ц. се изказва, нали е в предизборна кампания? Няма право! Добре е по-малко да говори, че каквото каже все проблеми за герб! Герб и без това вървят надолу, вижда им се края.

618

bg

преди 12 години

Gnusnoto *** Cvetanov vzima stranata na ***.

617

Анонимен

преди 12 години

Снощи полицията не спря протестиращите и ги остави да запалят къщите, защото ако се бяха противопоставили, днес цяла България щеше да скочи. Сега не малко от нас си казват "къщите изгоряха, хванаха шофьора, и това е нещо..." само че проблемът остава и той не е Катуница, нито пък в основата му са ***, а робовладелците от всички цветове, които допуснаха хора като Киро да си позволяват подобни волности и други като Бай *** да не плащат ток. *** не плащат ток, но хляба друг го взе...

616

Анонимен

преди 12 години

Мека китка и нахилена муцуна никога не реагират остро.

615

qwer

преди 12 години

Цветанов,ако бяхте реагирали като умни полицаи сега тези деца щяха да са живи,а мангалинът Киро с другите *** щяха да търкат наровете на следствения,а селото и цяла Б-я щяха да ви благодарят и уважават като институция,сега обаче сте най-мразените в държавата наред с тази *** ***,поне да бехте си спрели концертът в памет на двете жертви,ще излезете по-нагли от комуназите,а изглежда и по-*** след такова безобразно изказване.

614

Анонимен

преди 12 години

Аре бе сериозно ли можехте да реагирате остро на "посегателствата"??? Българи ли щяхте да убивате??? А когато убиват деца на улицата нещо "острото" реагиране липсва?! И не виждам как щеше да има жертви...освен ако не почнете да стреляте по тълпата?? И всичко е политика, когато вътрешният министър е шеф на предизборен щаб!!!!

613

ivan

преди 12 години

И аз като много други мислех да гласувам за ГЕРБ но след като цар Киро щял да подкрепя тази партия окончателно не .Ако и вие се надявате като кумонистите на *** гласове ще идете и вие в историята Бойко

612

Крети

преди 12 години

Цецо има повече ъкъл в главата от Бойко , който е недоволен от полицаите . Какво полицаите да бият Българи заради мръсният *** ли . Заради *** гласове Бойко изгуби всички български . Ако беше политик на място всички *** начело с царя им щяха да са зад решетките.Глупав си БОБИ

611

Анонимен

преди 12 години

И вчера Бойчето само ряза ленти.Май скоро само ши муа мас със нас.

610

Анонимен

преди 12 години

Абе зашо по нито една медия не беше излъчено "приятелското" посрешане и резане на лента от ББ в разград :)

609

пътник

преди 12 години

Кои щяха да са жертвите, пак българи ли ? Ето кой ви плаща заплатите ! *** ! Това си е чиста корупция и обратна дискриминация .... Все по този начин ... и накрая в *** ще останат само старци и *** !