23

Ужаса е пълен

преди 12 години

Това определено няма да го чуете по казионните медии,телевизии и вестници. В Нова Загора десетки протестираха в дъжда срещу мафиота Борисов/има и снимки в някои сайтове от саморазправата с хората/. Бяха бити и няколко жени.......ТОВА Е НОВИЯ МОРАЛЕто го комунизма в управлението на Бойко!Скандална история около откриването на обновения площад на Нова Загора. Протестиращи от Инициативен комитет Свобода, както и кандидатката за кмет на ЕНП Станка Танчева, имаха близка среща с ченгетата, поради развяваните от тях плакати в присъствието на Бойко Борисов.Редови полицаи веднага се намесили и насилствено им отнели лозунгите, на които пише Дразним ви, защото вече подписахте, Прерязвате законите и други подобни цветущи писания.Определено текстовете върху плакатите не се понравиха на премиера който ги изгледа злобно , заради което и протестиращите си имаха гости.Явно и сега се действа като по време на комунизма, когато дръзналите да критикуват властта, на момента бяха вразумявани от милицията с помощни средства.Поведението на ченгетата е оправдано с изказването, че това не е митинг и пръчките, на които са били плакатите, са оръжие, при което протестиращите попитали защо тогава не са взели и чадърите от останалите те не са ли също оръжие?И те могат да бъдат оръжие, естествено, но ударите от написаното върху хартията, се оказва много по-болезнено за премиера Бойко Борисов, ето защо са предприети и действия.

22

СВИДЕТЕЛ

преди 12 години

Ще остана анонимен, защото тоя сайт е червен и несигурен. Ще ви напиша, обаче, че в Стара Загора има едно обменно бюро "Еврокредит", собственикът на което се хвалеше из целия град, че има покровител в София и се казва Алексей. Този веселин (това му е името) чрез районния съд в Стара Загора и записи на заповед иззе над 30 (той ми е казвал-32) апартамента на хора, взели малки суми на кредит! И веднъж, явно в момент на самодоволство, спомена за алексей петров и връзката му с изземването на имотите!

21

майка му

преди 12 години

Въх на мама защитничето на малкия и средния бизнес. Как ли биха оцелели без маминото синче? А ти синко успя да направиш не малък и среден а ОГРОМЕН БИЗНЕС с шашми, мошеничества, изнудвания, рекети и.... убийства.Евала синко, много си ми мил.

20

ГЕРБ са виновни !!!

преди 12 години

Ако помака, хамстера и доганя бяха в затрова Шенгена не ни мърдаше.... къФ Шенген , като тоз вместо да е умрял досега щото докторите казаха,че има нужда от 3 операции се кандидатира ?!?!

19

дан

преди 12 години

прав е човека, трябва да си създаде класа, която да рекетира после......защо нямаме един читав съд(или психиатрия), да приберетези ***

18

Анонимен

преди 12 години

*** гнусния ЗЛОВОНЕН алкохолик. Изглежда като човек, който редовно си бърка в носа... И говори баахти безсмислените тъпотии, които и най-големите нещастници на нашият политически живот биха ни СПЕСТИЛИ.

17

питам

преди 12 години

КАК Е ВЪЗМОЖНО ЕДИН ПОДСЪДИМ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ?ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НИКЪДЕ, АМА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА !!!Е как ще ни приемат в Шенген с тези изстъпления и беззакония....

16

ТКЗСар

преди 12 години

Тракториссссссссссссссссст!

15

обективен

преди 12 години

Тоя *** какво се прави на българин и родолюбец?Помаците се смятат за турци!Другият "родолюбец" загрижен за доброто на народа е.... Гей Станишев - украински ***.СВЪРШИХА ЛИ СЕ ЧЕСТНИТЕ И НЕПОДСЪДИМИ БЪЛГАРИ В ТАЯ СТРАНА ТА ТРЯБВА ПОДОБНИ ПРОДАЖНИЦИ ДА НИ БАЛАМОСВАТ И СИ ТЪПЧАТ ГУШИТЕ С МИЛИОНИ ОТ МАФИЯТА ???Помакът Ал.П. на съд и в пандиза за безброй престъпления описани в в 4 тома вече !!!

14

Рекет даден

преди 12 години

-рекет приет. Хм, защитаваше го, охраняваше го.....А за тези ,който твърдяха, че нямат нужда от охрана и защита, веднага им се доказваше , колко много грешат. Я ръка счупена, я крак, я глава... Стига вече пародий! Този е за прокурор.

13

Запознат

преди 12 години

Ако си мислите, че има разлика между Бойко Борисов и Алексей Петров много се лъжете. Двете мутри са като сиамски близнаци. Може би Петров е малко по-интелигентен, но с това се изчерпват различията.

12

Анонимен

преди 12 години

крадеца вика дръжте крадеца

11

6

преди 12 години

Какви *** сте всички не е истина!!! Тежко и горко на народа!!!

10

ddd

преди 12 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ КАНДИДАТ СПОСОБЕН ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ НАПАСТА ГЕРБ !!!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Ти си за затвора бе, Тракторче! Не си защитавал, а си изнудвал бизнеса! Е, такива като теб го наричат..... защита!

8

rumen221

преди 12 години

Приятели, - Сега научихме, че преди 1989г. Алексей Петров, е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името му (Омеров)Какво прави впечатление около Ал.Петров...???1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДС Въпрос: - Каква е Тайната, която свързва ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е иметоОколо изборите ще изубхне поредната гангстерска война у нас, твърди "Всеки ден". Тя старателно била режисирана от бивши служители на спецслужбите, които били под контрола на Октопода. За идеолог на очертаващата се кървава баня се сочел лично Алекесй Петров-Трактора.Целта била насаждане на страх в обществото и демонстрация как официалната власт не може да се справи с престъпността.Алексей Петров бил дал ултиматум - или получава 100 млн. лева или планът за бандитския конфликт влиза в сила. Той бил изчислил, че тази сума ще покрие пропуснатите загуби, които претърпял, докато бил зад решектике.Източниците на вестника твърдели, че доцентът преди два месеца бил осъществил личен контакт с двама от силни приближените до Таки хора. Офертата, която била дадена, гласяла: "Спирам медийната атака срещу вас, вие работите с мен". Отговор от човека от Южна Африка не последвал.Цялата очертаваща се битка щяла да мине през силовите структури на Антон Петров-Хамстера. Задачите се раздавали в заведение в близост до басейна "Спартак".

7

ппп

преди 12 години

Знаем знаем как пазеше магазините по витошка :D И си плащаха добре да ги "пазиш"

6

Анонимен

преди 12 години

Този не е добре с главата!!Субект който в 21 век говори за национализации и забрана на партии определено е за психиатрията ако не и за затвора.

5

Анонимен

преди 12 години

По-добре Алексей, отколкото к**вето Пръмова или Калфин!!!

4

ЦВЕТАН

преди 12 години

милиционер,айде стига вече