127

до Оцеола

преди 12 години

Ей мушморок ти наистина си Оцеола бе точно по индиански мислиш,той Цветанов е трябвало да се скрие зад врата и да го чака дядото да влезе с пищовите и като влезе щрак белезниците и хайде във вигвамът при Оцеола и шаманът, да бъде съден,толкова сте изпростели червените *** че трябва по-скоро да се връщате в пешерите и да се увивате в кожите така и на животни ще заприличате и на обществото нема да пречете,***.

126

АВ

преди 12 години

Работете бе, бездарници, нали искахте демокрация, работете, купете си жилища, купете си автомобили, какво само се оплаквате и все някой друг ви е виновен!

125

Анонимен

преди 12 години

Убийците и съдистите винаги са или *** или хора изповядващи западната КултУра...Факти !Изверги долни. Дано останете без семе..Като гледам натам сте се запътили.

124

Анонимен

преди 12 години

124 - Да та е.. в простата чутура крадлива! сигурно си реститука, мазна пу...:))) Я не пиши глупости! В България ако не крадеш нищо не може да си купиш! Явно е от кои си!

123

Bubbles

преди 12 години

Човешката простотия е безгранична!Просто не разбирам как е възможно да убиеш и изобщо да се караш с близките си заради парче земя и/или къща или какъвто и да било имот! Ама така е алчността и простотията в комбинация водят до такива работи!

122

Fabio

преди 12 години

ТУК НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОЗИ ПРОБЛЕМ БОЙКО БОРИСОВ!НЕ СЕ СПРЯХТЕ БЕ,БОКО ТА БОКО ЩЕ ВИ ДАМ ЕДИН БОКО!

121

Анонимен

преди 12 години

Дон 121И затова да иде и да ги застреля,включително и детето ли?!!!!Няма по-важно от живота...и всеки е важен!!!

120

до 120

преди 12 години

Младите хора никъде не могат да си купят имот, защото нямат пари кеш. Това че младите хора в България искат да имат мезонет и S класа без да работят е съвсем друг въпрос...С здрава работа и в България можеш да си купиш жилище. Но то не става само да мрънкаш и да чакаш наготово!

119

Анонимен

преди 12 години

Добре, че беше соца, че хората построиха нещо! Сега вече тече трепането за преразпределението на същото, независимо дали държавно или частно! При соца не се трепаха, защото имаха! Демокрацията не строи нищо, а демократите не са по работата! те са по приказките и Фейсбук и дори твърдят, ча като издоят кравата във фейсбук вече са допринесли за ръста на БВП:))

118

Анонимен

преди 12 години

Абсолютен дивак!За 200 лева някой пекан адокат щеше да му реши проблема,но нали му се свидят да ги даде.....

117

Анонимен

преди 12 години

Старецът бил виновен, че от роднините му и *** за зеле не става и са толкова некадърни, че не могат да си купят имот...Странна логика :-))

116

Анонимен

преди 12 години

До 107Не всеки в бг може да си купи имот.Особено младите хора.Особено в сегашната ни икономика.Особено с работа....в България.

115

VASILIS QNIS GERMAN

преди 12 години

KOLKO ZDRAVE I JIVOTI SCHTQHA DA BADAT SPASENI.......AKO VSICHKI IMOTI BQHA DARJAVNI..... MARKS

114

Анонимен

преди 12 години

В България всеки загубеняк вместо да се грижи за родителите си, чака те да умрат, за да им прилапа имотите! Жалка история, добре е направил стареца, аман от хрантутници, чакащи само наготово!

113

Адам Смит

преди 12 години

Алчните гадове са си получили каквото заслужават - къщи два метра под земята. Малко са им теснички, ама нищо.

112

do 103

преди 12 години

Напротив човече този е най-отявленият комунист от татово време.

111

Анонимен

преди 12 години

Защо да е луд човека, построил си е имота с честен труд и си го е защитил от алчните роднини, които само са чакали да умре, за да го вземат! Е, сега ще вземат...дедовия...

110

Анонимен

преди 12 години

107-Абе ***! Нали ти е писала жената, че плаща наем! Откъде мислиш, че си плаща наема да ти е.. майката проста! нали от работа бе простьо!

109

до 98

преди 12 години

И не само безпаричието.То е слеледствие, а не причина.Безработицата, бездействието,липсата на социализирано, не социалистическо общество и поведение.Там където цари единствено материалния стимул липсва мотивацията за душата.Наранен и обезверен народ не създава и не твори.

108

.

преди 12 години

Пак ГЕРБ ви е виновен *** народа...хахахах от хиляди години брат брата убива заради пари,имоти и т.н.Това опира до човек,а не коя партия управлява страната в дадения момент...Не вярвам толкова *** хора да има да обвинят ГЕРБ за това нещо,100 на 100 са платени БСП-рски писачи....