976

Censor

преди 12 години

Това може да си го позволи само български държавник, но пък е честно, човека ви показва че от нас нищо не зависи, ние сме просто свинферма имаща едничката цел да осигури благата на самозабравилите се! Приятно гласуване!

975

СЕЛЯНИ, ... заслужав

преди 12 години

СЕЛЯНИ, ... заслужавате си го Бойко. СЪВСЕМ СКОРО, когато почнете да виете от глад и да се самоубивате, и убивате близките си - пак от глад - ще ви дойде акъла, но ще е късно .ПАК ЗА БОЙКО гласувайте !

974

до 976

преди 12 години

Относно апартаментите на Цветанов от сто години,да ама Цветанов има брат и той му дарил така апартаментите без нищо от братска любов.Истината сигурно е,че Цветанов му е наплатил половината но без документи и данъчните не могат да го докажат.Как наследствен апартамент остава на единия брат ами много просто като другия наплати половината от общото наследство.Но номерът на Цветанов минава а щом минава значи работи за пред народа.

973

maria

преди 12 години

Едно умно изказване!

972

leonsio

преди 12 години

Уникално: За първи път в историята премиерът си прави публично сепуко! Не знам какво означава, но той би трябвало да знае!

971

Василев

преди 12 години

1000 коментар е наш!!!Изядете се от яд!!!

970

Неразбрал

преди 12 години

Само не мога да разбера, след като е толкова коментирана и важна тази новина, защо е добре скрита в ъгъла.

969

Василев

преди 12 години

Победа и пак победа!!!

968

Василев

преди 12 години

Герб завинаги в сърцата!!!

967

Василев

преди 12 години

Супер Бойко пак лющи червени ***!!!Гарантирпано от ГЕРБ!!!

966

Василев

преди 12 години

Ние сме носителите на нов морал в политиката!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

965

Василев

преди 12 години

Ние ще смачкаме главата на Октопода!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

964

Анонимен

преди 12 години

Ако вотът за НС е днес: 5% между ГЕРБ и БСП . Драги ***,времето ви изтича

963

Анонимен

преди 12 години

Ако така се беше изразил във Франция,щеше да му отрежат главата на момента,както на Антоанета.Да извини публично или ще му закачим един процес във Хага,тоя къде се намира...Тоя *** на народа ли се дърви бе!Ами комунизма отдавна свърши Другари от всички партии.До изборите трябва всичките да са свалени защото България ще се превърне в диктатура.Не си ли задавате въпроса защо лидерите на останалите партии не реагират на това арогатно,немприемливо и скандално поведение на Другаря борисов

962

Анонимен

преди 12 години

с газ за 300 години, който ще плащаме до стотинка на "Шеврон"... замърсяването си е за наша сметка... Чиста далавера

961

Анонимен

преди 12 години

Борисов към скандиращи: Спрете, иначе подписвам на инат!ПОЖАРНИКАРЮ , А КАКВО ЩЕ КАЖЕШ НА ИНАТ ДА ТИ СЕ ИЗСИПЯТ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ 2 000 000 БЪЛГАРИ ОТ ОНИЯ - КУЧЕТАТА ИЛИ МАТРИАЛА КАКТО ГИ НАРИЧАШ.ТИ БОКО ЩЕ СИ ПЪРВИЯ ПРЕМИЕР КОЙТО САМ ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ХОРАТА ДА ДОЙДАТ И ДА ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ВЛАСТ , НЯМА ДА СЕ ЧАКА ОРГАНИЗИРАНЕ ОТ КАКВИТО И ДА БИЛО ОПОЗИЦИИ ...............

960

leonsio

преди 12 години

Миналата седмеца завърши с арест за един, който боядисваше пешеходно пътека, тази седмеце започва със салюти за друг, който прави същото! Даже не съвсем- поне да беше ударил една боя! Кой краднА логиката!?

959

до 981

преди 12 години

Където се добива в тези страни е на такива места пустеещи , където в окръжност от 500 километра няма население - къде в малка България има такова място бре ...................ей Гейбери , не се спряхте бре , то разбрахте че сте за малко и по погрешка на власт и айде ........... да гепим всичко ........юруш на маслините

958

981

преди 12 години

На хамериканците газ е потекла по чешмите на хората и го забраниха веднага.Ти съгласен ли утре децата да пият газ.Мислете за децата ви утре бе.И дори този газ да текне,това ще 17% от нуждите на България,и оставаме зависими от Русия,както цяла Европа

957

Анонимен

преди 12 години

"Нищо няма да се случи, ако не ме дразните. Продължавайте така и може да подпишем на инат"Навсякъде на това нещо му се вика изнудване и е криминално деяние. Как гледате на управлението на една държава и на един премиер, който открито, съвсем явно и абсолютно безнаказано изнудва народа си?! Подобно нещо май не се е случвало у нас от ... може би 22 години насам?