762

Анонимен

преди 12 години

С тези "мъжкари" сме за резил

761

До 795

преди 12 години

Картона е червен!!!

760

Демон

преди 12 години

И Стоичков перкуляса вече! Ице, що не си гледаш футболната топка, от която разбираш, и да оставиш политиката на тези, които разбират от нея. Виж Лечков как се наака. И ти ли искаш да станеш за резил сред хората. Пари си имаш, хората те обичат, що ти е да се цапаш с *** на Боко Тиквата, Цвъцко Стоте апартамента и Лъжливото овчарче Росенчо от Гоце Делчев?

759

Анонимен

преди 12 години

Задава се жълт картон за ГЕРБ, жалко, защото техният провал е провал за цяла България, а те се движат с пълна пара към него. Нищо ново под слънцето.

758

2

преди 12 години

Стоичков в спорта и Веселин Маринов в музиката са първенци по това да се залепят винаги за силните на деня, независимо от коя партия са. Нещо като компаньонки.

757

Анонимен

преди 12 години

aide stiga s tiq pisma do mediite....nikoi ne vqrva veche na nishto.....

756

Анонимен

преди 12 години

Колкото си по *** толкова си по щастлив защото си вярваш.

755

saki

преди 12 години

Според мен между подлизуркото и нагаждача Стоичков и оня мазен *** дето си беше татуирал физиономията на бай Доган на бицепса си няма никаква разлика. Еднакво мазни, долни *** готови да вържат връзките на обувките на идолите си ,наведени със *** си към тях.

754

На дали

преди 12 години

ХА ХА !ТИ ЛУД ЛИ СИ??!!!!!ТАЯ НИКОГА НЯМА ДА Я БЪДЕ!!!!

753

Анонимен

преди 12 години

аз съм жена и не харесвам Борисов. Обидно ми е да говорите че жените го харесват.

752

до 779

преди 12 години

Дека са овчарите? За безслужбените/неработните и чакащи на социални или високи постове се знае ??? Ама креслото е едно, а "височайшите особи" много.Избилателят нема избор, ... освен да подкри кандидата за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев! Останалите са подигравка с хората!

751

Анонимен

преди 12 години

"За да бъдеш мъжкар освен мускули трябва да имаш и мозък"Що? Я го виж Боко. *** като ***, ама тетките и гейовете примират за него!

750

Анонимен

преди 12 години

За да бъдеш мъжкар освен мускули трябва да имаш и мозък

749

Анонимен

преди 12 години

Щом това са мъжкарите на България - ЖАЛКО.

748

Анонимен

преди 12 години

"Борисов кани Роската за министър!Роската каза,че нито са му искали нито е давал подкуп!Обаче не може да се сети кои са били лицата!Кой ще ме светне какво става""Мижи да те лажем" става.

747

123

преди 12 години

Мъжкари били ???ОВЧАРИ като СТОИЧКОВ, Борисов и Плевнелиев могат да издоят още много от българските крави, които гласуват за тях !!!!

746

Анонимен

преди 12 години

"Кои тогава се занимаваха с разкриване и прекратяване на престъпления ? Това не бяха ли Румен Петков и доц. Ал. Петров ? Какво направиха те по въпроса ?"Преди да се задавиш от пяната дето ти е избила, си задай въпроса - "Подал ли е сигнал Плевенлиев за НЯКОЙ подкуп?" - и ако не, какво искаш да се разследва по-точно?

745

Василев

преди 12 години

Нещо не мога да схвана нишката и от два три дена главата направо ми изпуши!През 2007г.Роската е в частният бизнес иработи върху проекта Бизнес парк София!През това време кмет е Бойко Борисов!Цветанов е председател на ГЕРБ!Трима общински отиват при Роската и му искат подкуп да уредят работите!Един от тези трима и досега е в ГЕРБ!През 2008г.Борисов кани Роската за министър!Роската каза,че нито са му искали нито е давал подкуп!Обаче не може да се сети кои са били лицата!Кой ще ме светне какво става

744

Избирател

преди 12 години

В коя държава Министър председател интимничи с футболист???!!!! АМИ ЗАЩО ТОГАВА НЕ ИНТИМНИЧИ С ОВЧАРИ???!!!!А КАРА НАШИТЕ ВСШИСТИ ДА ХВАЩАТ ТОЯГАТА И ДА СТАВАТ ОВЧАРИ ,ИЛИ ДА САДЯТ КАРТОФИ???ААААА????!!!!!!!

743

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Истината си е истина, независимо кой я казва... - дори и Христо Стоичков...