172

95

преди 12 години

Признавам си ,не съм завършил пожарникарското,но не мога да схвана логиката на разсъждения на Борисов.........

171

Анонимен

преди 12 години

кога ли БЪЛГАРИЯ ще диша спокойно

170

Анонимен

преди 12 години

така се оплетаха вече незнаят какво правят

169

Еми...

преди 12 години

Браво! и сега кой ще го отнесе заради алчността на ония плешив ***? - сливналии! Ха останете си с разкопани улици до следващите избори и най-важното да сте здрави.

168

conko

преди 12 години

za dvaise godini SLIVEN ot edin prekrasen grad v koito vsi4ko varveshe gladko,bezproblemno i pe4elivsho,se prevarna v geto ot koeto i *** bqgat nadale4,tva se otnasq za celata ni RODINA,blagodarim vi mili upravnici ot sarce,4ukaite na darvo da ne doide red za naroden sad,semkata vi she propla4e sas sigurnost.

167

До Unufri

преди 12 години

Unufri, миличък,само тъпанче може да се "кръсти" така, но четейки написаното от теб имам някои съмнения. Но да те попитам нещичко, все пак - бедни духом човечета ли са Боко и Цеко, които вече две години си позволяват да "отсъждат" кой какъв е в държавата? Лъжливи ли са техните "тези" за злоупотреби и какво от техните твърдения беше доказано от съда? Много по-осъдително от раздаването на присъди "с клавиатурата" е безумното им пъчене по медиите и манипулиране на обществото с недоказани твърдения

166

КАРНОБАТ

преди 12 години

ще те ритна,ще те цункам по бузата,а ти и гражданите по ***

165

Анонимен

преди 12 години

Рекет, бой и стригане- така се печелят избори! Ама това напомня много на някои латино страни.

164

Unufri

преди 12 години

До 158Чичо Мишо, от бисквити "Катеричка", като ги отвориш не излизат катерички, така да знаеш :)Нали той е разпоредил да се спрат! Какво означава лично или не лично? По негово разпореждане са спрени.

163

JUDA

преди 12 години

Ne spiram da stoja zad Borisov,no zaradi Lechkov spiram da hlasuvam za GERB

162

leonsio

преди 12 години

За първи път Брюксел иска такова нещо от България. Спрени са парите.ЕК поискали спиране на проектите за Сливен още през август.Няколко писма от Брюксел пристигнали в различни министерства у нас с искане да се прекрати порочната практика.За скандала обаче така и не се разчу.Въпреки разкритията около Лечков ГЕРБ официално го подкрепиха за втори мандат, а Борисов лично отиде да го прегърне пред обективите на местните репортери.Та,кой спрял парите,не разбрах?Та,кой прегръща корупцията,не разбрах?

161

Сливен

преди 12 години

Като минат изборите бате Бойко пак ще целува голата тиква на Лечков

160

до 156

преди 12 години

Явно си много на далеч от проблема на община Сливен и за това не ръси мозък!

159

сливен

преди 12 години

Това са предизборни глупости ! Че Лечков да не краде сам,нали трябва да има и за партията !

158

Анонимен

преди 12 години

Боко тоз месец рано свърших парите.

157

Чичо Мишо

преди 12 години

Борисов, не ти ли омръзна да лъжеш, жалко лъжливо човече? Ти лично си спрял парите? Че да не ги даваш ти бре, мутро надута? Бреййй, няма ли да се отървем от тези недоразумения, които с глупостта си ни натресоха преди две години? Да им покажем на изборите, че сме поне МАЛКО по-умни от тях и да ги изритаме там, където им е мястото - на бунището на историята, пременени с раирани костюмчета!

156

До 147

преди 12 години

Аз съм писал, че е от Хр. Ботев, но явно те те затруднява или четенето или мисленето :)

155

Unufri

преди 12 години

Как всеки раздава присъди от клавиатурата си, много се кефя на такива хорица като вас :D.Аз казвам, че всички вие до един сте крадци, окрали сте милиони. Хайде сега чакам полицията да дойде да ви арестува, съда да ви тикне в затвора до живот САМО ЗАЩОТО АЗ ТАКА ТВЪРДЯ!От "има съмнения за злоупотреба" до "той е крадец" има балкан разлика и само един беден духом човечец може да набеждава по този начин.Излиза тука някой, поставя една лъжлива теза и върху нея започва да си развива теории. WTF?

154

до Бойко Борисов

преди 12 години

Срам, срам и пак срам! Срам и омерзение! Това цари в душата ми Бойко! Срамувам се от себе си, че веднъж гласувах за Герб! Омерзена съм от Вашите думи и действия! Защо подкрепяте човек, който показа, че не може да управлява община Сливен? По вина на Лечков Сливен е потънал в разкопки и прах! Сливен моли на висок глас за помощ! Дано дойде такава от вънка,защото от вътре явно няма да стане!

153

Анонимен

преди 12 години

лично ги бил спрял бахура вмирисан ама друг път