137

Sofia

преди 12 години

Днес на бул. Царица Йоана и бул. Луи Пастьор (кв. Люлин) към 20:00, заради ремонтни работи се получава огромно задръстване, а полицаите се скрили в един храст и дебнат за светофар. Кажете ми какво уважение искат да имат хората към тях, като вместо да вършат някаква работа те се крият по храстите.

136

ХАХХХА

преди 12 години

и кво ще направят КАЧУЛАТИТЕ ???В захарна фабрика кво стана бе????с вили брадви и ножове цяла вечер някой да беше арестуван от твойте качулати ?????АААА??А могат да бият учители и безработни миньори !!!тва могат --другото е да искат ЗАПЛАТИ

135

Анонимен

преди 12 години

Пичове тук в Чехия конни полицаи биха протестиращи срещу *** набези.Показват го по TV Прима.Сега се опитват да заведат дела за прекомерна употреба на сила срещу ченгетата.Ако това ви успокоява,чехите са по големи *** от нас.

134

Анонимен

преди 12 години

Голяма грешка на двамата полицая, че не са изчакали подкреплението от качулатите, хубаво че не са ги претрепали тея ***.

133

Казах!

преди 12 години

Смотан ако не си разбрал *** са електорат на всички партии. Кво си мислиш, че боковите хубавци не плащат за гласове на ***... каде живееш пич. Не си затваряйте очите, защото така ви оттърва. Трябва като в Армения 5 човека с калашници в парламнета да открият заседанието и след това да приемат закона за референдумите, за да може наистина ние да оправляваме съдбата и живота си както е в Швейцария. Тогава няма да зависим от интересите на шайка безкруполни ***-хиляди в национален мащаб.

132

Ради

преди 12 години

ще ги бият защото когато те бият ги уволняват като последния случай у трето районно с онзи полицая Николов аман от тая държава като не си пази служителите не знам какво правиме тука е като мене по чуждите държави и това е

131

тцтцтц

преди 12 години

Алоо, внимавайте с правата на ***, щото май ще има АВТОНОМИЯ!Хахаха не им трябва автономия на ***, с това застаряващо българско население до 20-г. изчезват и остават само ***!! Така,че за какво им е автономия ние сами ще си я дадем без бой.... тъжно, ама неизбежно.

130

ХАХХА

преди 12 години

другаря СЕДЕФЧО как помилва престъпника дон цеци *** тартор и колко гласа ви осигури за КЮЧЕЦИТЕ ПРЕД НДК-ТО!???????????????????и защо БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ТИ ПЛАЩА *** КЮЧЕЦИ ДС АГЕНТЕ???

129

radi

преди 12 години

ште ги бият защото когато те бият ги уволняват като последния случай у трето районно с онзи полицая Николов аман от тая държава като не си пази служителите не знам какво правиме тука е като мене по чуждите държави и това е

128

Анонимен

преди 12 години

До 123Ако Ворлик не даде оръжие на *** и CNN не ги представи като жертви, нищо няма дасе случи.

127

ХААААААААААААААААААА

преди 12 години

Мария живее съвсем сама в ромския пернишки квартал Рудничар. До старата селска къщичка се стига по тесен, прашен път. Някога там е живял държавният глава Първанов, който завършил в Перник математическата гимназия.Георги си идва много често. Почти всеки ден минава с големите коли със сините лампи и отива да обядва при майка си, разказаха добре осведомените съседи на Мария.

126

ХХХХХААААААААААААА

преди 12 години

В квартал Рудничар няма ром, който да не знае къде е къщата на Първанови. За сметка на това никой извън махалата не се сеща кои са тези хора и къде е къщата им. Да ви се-ра на демокрацията и *** ПРЕЗИДЕНТ СЕДЕФЧО

125

Казах!

преди 12 години

*** трябва да се разбият, те живеят в собствена държава. Незнам за махалата на това село, но има села кадето не можеш да пристъпиш, защото са ги направили крепости. Цяла Европа знае, че от тук се командват армия от джебчии, крадци, сутеньори и измамници и все от ромски произход. Нищо не се предприема, как няма да живеят с усещането, че са недосегаеми. Нападнали 30 роми гангстер в Плевен, каде го има това. Поне са реагирали адекватно и са отстреляли два ***. Евала на пичовете!

124

СЕДЕФЧО ПАРВАНА

преди 12 години

а с мойте *** избиратели недейте така---те могът да -Крадът убиват и изнасилват българите дето си плащате!аз *** ПРЕЗИДЕНТ ПАРАВАН дс ку-рвето ще помилвам още ПРЕСТЪПНИЦИ *** ОТ ЗАТВОРА ДА ВСЕЯТ СМУТ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ

123

Анонимен

преди 12 години

Какво ли би се случило с *** в ханска или царска България, ако си бяха позволи такава волност?

122

Казах!

преди 12 години

Аз съм за полицаите да "респектират", да стрелят, да проверяват и всичко ,което е нужно баба ми на село да не я убие *** за 20 лева и буркан с компот или да влезе пич в къщи, в моята "крепост"докато с жена ми и децата спим, за да ми вземе остатъка от мизерията в която живея. Но да ги обучат хубаво, да назначават на работа хора издържали истински психо тестове, за да не страдат невинни. Въпреки че война без жертви няма, не живеем в утопия. Който не иска свадба, за него брадва!

121

Анонимен

преди 12 години

"Тъпата държава кога ще схване ,че като застреля 200-300 *** ще се наврът в миши дъпки и ще станат по ниски от тревата ."То и сърбите така за албанците си мислеха и сега ще трябва да признават независимо Косово.

120

Анонимен

преди 12 години

А СЕГА очакваме появата на тримата ***(ястреб,гурбетчия,охранител)

119

до 111

преди 12 години

ти май нещо не си в час

118

dll

преди 12 години

до 114, и всички интелектуалци, които отричат факта че ежедневно и те самите са обекти на простотията на редовия полицейски служител...отвори багажника, затвори багажника, какво работиш, къде отиваш, и т.н. Едва ли са повече от 15-20% читавите полицаи мой...но за сметка на това системата е тотално покварена. римерите за това са може би хиляди. И точно за товастава дума - бият ги защото от тях нищо не става ! Представи си само 1 въоръжен с КНО и 15 костилки...дали ще го бият с колове ?