48

Зоолог

преди 12 години

Под прасе разбирайте мен.

47

Анонимен

преди 12 години

"В момента тече процедура за един милион и 900 хиляди лева за подобряване условията на работа."По-големи бюра и по-меки кресла. А, и достатъчно телевизори, че да гледат по новините какво се случва на цивилните.

46

Анонимен

преди 12 години

Нашите пари - за апартаментите на Цвъцко

45

Анонимен

преди 12 години

Абе хора стига писахте глупости. Кой знае кой ви плаща по 5лв на ден да седите и да плюете против хората който за първи път от 20г се мъчат да направат нещо. Засрамете се

44

gtf

преди 12 години

до 39 дянков ти е пуснал най-накрая надницата а ?

43

Amigo

преди 12 години

Сега се прибирам,отворих сайта и видях че 2-мата платени герберски *** от безпомощност пишат цинизми във форума,неприлични думи...Това им остана ,яростта и безпомощността ще ги погубят. Браво на *** че не допускате цинизмите на герберските нещастници ,триете противните им думи като така нормалните хора се завърнаха отново в сайта !. ГЕРБ СИ ОТИВА - СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА !. Но след това няма да ги оставим със заграбеното,а съд и в затвора !

42

Зоолог

преди 12 години

На прасе и теракота да му сложиш, пак си е прасе.

41

Луцифер

преди 12 години

,,Цветанов пръска 2 млн. лева за.....,,. Че защо да не пръска,да не са негови ?

40

Анонимен

преди 12 години

Единия магистрали,другия работни места на полицаите.А къде са работните места на полицаите-по улиците .Да сте видяли полицай да следи за реда по улиците-НЕ.Айде стига от вашите глупости,писна ми,помислете за ХОРАТА.

39

Анонимен

преди 12 години

.... пръска 2 млн. лв. .......Това е много точно казано.Обикновенно като пръскаш пари резултат няма,само се кефиш.

38

кико

преди 12 години

Цветанов ти пръскаш 2 милиона, а тъща ти и тъста събират парички за друг апартамент. ПРЪСКАЙ И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ

37

Jitan-полицай

преди 12 години

Мене не ме интересуват химикалките и меките столове в РПУ,а искам правото да тръшна по всякакъв начин бандита,а не тоя дето документите са му с изтекъл срок на годност преди месец или година...и никак не искам да предупреждавам тоя дето ми посяга или стреля срещу мене да не го прави втори път!

36

Иван

преди 12 години

Прав е Яне,особенно тези негови думи че ГРОБ дойде на власт благодарение на полицаите и техните семейства. България е на 1-во място по брой полицаи на човек от населението./ А какво правят тези търтеи- имат заповед от тиквата да съставят масово актове на всеки автомобил който спрат за да пълнят бюджета. 63 000 полицаи средна заплата 1 460 лв. са 94 милиона лв. на месец а за увеличение на мин.раб. заплата и пенсиите трябват 25 мил. на месец.....Оставка тикво оставка. прав е Яне.

35

Металик

преди 12 години

Ще се подобрят условията на работа на "дебелите" лелки и *** в системата,които смучат яко от парите на редовите и добрите полицаи...Да живеят хрантутниците...Изчистване на системата от бивши военни и ***,физически тестове и полицаи като Арийци ;)))

34

Речта на Яне на вота

преди 12 години

Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.

33

Istinskite ubiici

преди 12 години

Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!Днес се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми, пише в писмото си топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на Български пощи- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам Голдмън Мениджмънт АД от фирма Български пощи АД, ще бъда физически ликвидиран.По нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на Български пощи ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?

32

Анонимен

преди 12 години

Браво. Евала. от години нищо не се е правило за тази държава.

31

Истината

преди 12 години

Ето проучване хората дали вярват на МВР и хванати ли са истинските убийци на Яна .............Смятате ли, че МВР хвана убийците на Яна Кръстева?548 гласувалиНе , Цветанов и ГЕРБ лъжат за всичко50%Не, Цветанов бърза да отчете "разкритие" преди вота на недоверие 275 гласа24%Не, когато МВР разказва доказателства, обикновено ги няма 132 гласа10%Да, изнесеното от МВР звучи убедително 55 гласа9%

30

Анонимен

преди 12 години

В Русия съм!:)

29

Истина

преди 12 години

Полицейска държава, и в предната тема го казах, но ченгетата ми натряскаха минуси :)Към 65 000 хрантутника са, вземете елката и сметнете на месец заплатите им без облеклото и другите привилегии. Псле нямало пари за увеличение на пенсии и заплати....