136

1234

преди 12 години

лелелееее, кво честно, ярко, неподкупно Слънце сме имали и къде се е крило толкова време бе!? само заблудена герберинка мое да поверва на такива приказки

135

комунета мрете

преди 12 години

плевнелиев е следващият Президент на България Аман от *** педофили ала първанов гнусният селянин от сирищник който цяла българияго разбра какъв *** президент е спящ с 12 год Ученички и после чудещ се откъде му е трипера Край комунистически *** Плевнелиев Е следващияпрезидент

134

Анонимен

преди 12 години

След като прочетох тази статия ...Я, един мормот завива шоколада в станиол! Ама ние не ядем шоколад.

133

Анонимен

преди 12 години

Четейки порфолиото на Плевнелиев,разбирам,че е уникален мениджър.Без него нито в Младост на бизнесмяните парка щеше да е наред,нито комлекса до Симеоновският лифт би просъществувал.Само питам?Що дири Серго в Симеоновският рай,преди няколко недели в неделя по обед?Туй се питам азе?

132

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев ли? Кой е този пък?

131

Анонимен

преди 12 години

133, 134, споко, природата го е ощетила.

130

Анонимен

преди 12 години

След като г-н Плевнелиев е човек държащ за закона, защо не нареди да бъде задържано лицето, с "нечестни намерения"? И защо не му каже името? Доказването на това ще е лесно - нали всичко се записва.

129

обикновен българин

преди 12 години

Плевнелиев досокоро ми беше един от малкото симпатични министри. Но никога не бих гласувал за него като президент. Човек, който заявява "твърдо", че "категорично" няма да се кандидатира, а впоследствие го прави, може да е само политик с морала на такъв. Как да му повярваш на предизборните обещания (не че е формулирал ясни такива до момента, само алабализми). По-скоро бих гласувал за скакауеца. Тъжно, но факт.

128

Анонимен

преди 12 години

Това е президента!!!Ако искате пишете и плюйте ама нито кадафи ...аааа... калфин нито кунева могат да се сравняват по достойнство, честност и управление с Плевнелиев. да не говорим за трактора или другите...

127

до132

преди 12 години

Уважаеми 132, драги ***, верваме ти! Извади си пръста от контакта! Плашиш с БАН, направи го, ***!

126

анонимен

преди 12 години

а герб колко получиха да продават бдж товарни превози.махайте се гербаджии крадливи

125

DGD

преди 12 години

Росен Плевнелиев, бе Росен Плевнелиев, докато не прие да стане "политик".Плевнелиев: Разбирам от строежи, не искам да съм президент.Плевнелиев: Не искам да съм президент, от мен политик не става.Плевнелиев: Категорично няма да се кандидатирам за президент.Плевнелиев: Не сме говорили с премиера да ставам президент, премиер или кмет.Рапонът е ухилен днес, много скоро може да си има отново нови кукли на конци, но защо трябва да платим всички за това ?Внимание ! Няма да стане това което говори Рапона, а това което мисли.Лошото е - група Американски учени са доказали, че Рапона не мисли. Доброто е - Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Докогато това е истина,това ще е истината.

124

до 132

преди 12 години

Ай банни ме бе, ***!Баси смешника дето си. Знаеш ли защо съм сигурен? Защото аз знам че не съм един и същи човек написал които постове си посочил. Хората от сайта също го знаят. Затова най-много теб да баннат ***!

123

до 130

преди 12 години

Айде ве кавал, чакам те да ми напишеш IP Адреса. Нали УЖ ги виждаш за да определяш кои постове са от един компютър написани, овца???!!!!

122

Анонимен

преди 12 години

Ey tay,na laf da se namirame,site prosto e tuka,barabar s men...xaxaxaxaxaaaaaaa

121

от 129

преди 12 години

127, не му се гепи на смешника!

120

Анонимен

преди 12 години

До 119. Левако, от днес.бг по понятни причини не биха си позволили официално да правят коментари на коментарите, както и да дават статистика за IP адресите. Много филми си гледал...

119

Анонимен

преди 12 години

2007..............а що е мълчал до сега???Тези съвсем ни взеха за мезе.

118

до 120 от 111 и 103

преди 12 години

***, я ми кажи IP адреса МИ като го виждаш. Чакам те! *** смотан!Що манипулираш хората тук?

117

цирк буш

преди 12 години

честито българи днес официално бе открит цирка от управляващите,от тук натаък очаквайте големи циркови спектакли от управляващите ни в момента много "кадърното" управление!буахаххааааааа мале мале цирка е пълен!!!!!