68

Анонимен

преди 12 години

"...Който е умен вече е разбрал за какво става въпрос..."Хахахаха ... колко скрита ирония има в тая твоя реплика. :)))

67

Ташунко

преди 12 години

На *** ,*** и ДПСарите им дават по левче на коментар.Аз ще ви давам по 2 ако не пишете повече глупост комунистически подлогари и сюнетчии.

66

Анонимен

преди 12 години

На 9 септември партизаните излизат от горите убиват десетки хиляди невинни свои сънародници завемат им имотите през цялото време партизаните са се криели в горите ограбвайки честния труд на хората опитващи се да преживеят някак

65

Митко Палаузов

преди 12 години

Що? Какво е станало на девети септември?

64

ГЕНОЦИД

преди 12 години

TОЧНО ТАКА ДРУГАРЮ 31 , РУСКАТА *** - БОЛШЕВИЗМА ДОНЕСЕ НАЙ-СТРАШНИЯ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИЯ И САМО ЗА 26 ГОДИНИ УСПЯ ДА ИЗБИЕ ДВА МИЛИОНА / 2 000 000 / БЪЛГАРИ .

63

George1

преди 12 години

Homo-sasela pak pravi opit za izqva,kraino vreme e da nalapa golemiq 4len.

62

Анонимен

преди 12 години

"и да насаждате идеите,родени от гнилите ви и извратени мозъци."Ако не бяха тия идеи щеше да пасеш овцете по горските поляни и да садиш компири. Ха, май ще имаш възможност да си наваксаш при ГЕРБерското управление.

61

***

преди 12 години

Да не забравяме, че България е единствената държава реабилитирала своите фашисти.

60

Анонимен

преди 12 години

Да си честват каквото си искат *** от бсп, само да не пречат на нормалните хора

59

ГЕНОЦИД

преди 12 години

9.9.1944 Г. Е НАЧАЛОТО НА РУСКОТО ИГО В БЪЛГАРИЯ , НАЧАЛОТО НА ЧЕРВЕНАТА ЧУМА А ПРАЗНУВАТ ОСВОБОДЕНИТЕ ОТ ЗАТВОРИТЕ *** ТЕРОРИСТИ И РАЗБОЙНИЦИ .

58

Честита трагедия

преди 12 години

http ://forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=3945.0 (махнете интервала след 'http') - за всеки,който иска да научи повече за истинското лице на комунизма,такова,каквото няма да ви разкажат червените бабички и номенклатурните политици.Който е умен вече е разбрал за какво става въпрос.Който е ***-говори за монархо-фашизъм,врагове на родината и 'човек за човека е брат'.Единственият строй при който *** като румен221 се развиват,те затова и всички като него обичат соца,щото иначе щяха

57

Фашага

преди 12 години

50 000 лева за главата на всеки, който празнува 9 септември...

56

HARI (стар емигрант)

преди 12 години

ГЕРБ -- партията на отритнатите, завистливи провинциални комунисти, без никакви таланти, пренебрегнати от глезените, но образовани отрочета на Политбюро и ЦК, направили си партията БСП.

55

Анонимен

преди 12 години

"За какъв фашизъм до 9.09.говориш бе,червен задръстеняк."Тоя дето съвсем законно и правилно бе изтребен. За съжаление не достатъчно!

54

Анонимен

преди 12 години

"По случай светлия празник жителите на ж.к. Овча купел получиха нов магазин от веригата LIDL" Ааа,тя не е ли фашистка тая верига бе?!"Какво и е фашисткото на LIDL бе? Големи *** се изхождат в тоя форум в момента.

53

До 27

преди 12 години

За какъв фашизъм до 9.09.говориш бе,червен задръстеняк.Фашизмът настана след тази дата,когато почнахте да убивате,отнемате собствеността,да мачкате човешкото свободомислие и да насаждате идеите,родени от гнилите ви и извратени мозъци.Вие не сте по-добри от Хитлер.

52

Анонимен

преди 12 години

"По случай светлия празник жителите на ж.к. Овча купел получиха нов магазин от веригата LIDL" Ааа,тя не е ли фашистка тая верига бе?! Пазарувайте от гастрономите с празните рафтове,другари! И с праздником!

51

Анонимен

преди 12 години

В Италия Мусолини са го обесили, а в България Симоен само са го натирили в чужбина. Голяма грешка която ни излезе много скъпо!

50

но комент

преди 12 години

на 9.09.1944г. в България побеждава антифашистката съпротива.

49

ССС

преди 12 години

Честит празник