168

Анонимен

преди 12 години

tovasi e za hvalene 2 magistrali i 2 sestroiat naiistinae posti6enie kolkoto i skromnodae noe fakt

167

83

преди 12 години

ГЕРБ СА ПЪТНИЦИ .ЕДИНСТВЕНАТА ПОДКРЕПА ЩЕ Е ОТ ПЛАТЕНИТЕ ПАРТИИНИ СЛУЖИТЕЛИ.ТОЗИ ИЗБОР МИ НАПОМНЯ ЗА КАЛИНКА И ЗА ОНАЗИ ОТ МАГИСТРАЛАТА.......ТОТАЛНО КАДРОВО ОБЪРКВАНЕ НА БОРИСОВ...

166

Анонимен

преди 12 години

Сьщият този усмихнат симпатяга обеща в едно телевизионно студио да о4исти избирателните списьци от фантомите,но така и не го направи.Е,няма да гласувам за него!

165

да ама не

преди 12 години

Лиляна Павлова е много слаб избор! Нито професионалист нито експерт нито има характер! Е това последното може би е наклонило везните към нея. Точният избор беше инж.Прегьов зам.министър в МРРБ, който е единствения професионалист в кабинета на министъра,но кога е имало значение професионализма? Днес е един лош ден за човека Плевнелиев,защото напуска администрацията и поста на министър с ОСТАВКА! Оставката се подава или когато не си съгласен с политиката на министър председателя или когато ти я поискват /уволняват/ ! Днес е един хубав ден за чиновника Плевнелиев защото всичките му обещания и ангажименти се зануляват и той започва на чисто на новото си място в Президенството! Днес е един лош ден и за експерта Плевнелиев защото от утре ще започне да осъзнава,че приемствеността в министерството е само пожелание и спира да ходи по магистралите и да лети с хеликоптери и да заснема ГПС точките и да прави регистър на дупките. Спира да ходи на правителствените заседания в сряда и да блясва острата му мисъл.... Рейтингът му започва да спада! Да се върнем на новия министър - Лиляна Павлова!Професионална кариера: 2002 2009 г. Началник отдел в дирекция Национален фонд, Министерство на финансите (Финансово управление, контрол и сертификация на средствата от ЕС) 2002 г. Експерт в дирекция Национален фонд, Министерство на финансите 1999 2002 г. Експерт в Координационно звено по ИСПА, Министерство на регионалното развитие и благоустройството 1999 г. Експерт по международни проекти, Институт за следдипломна квалификация към УНСС 1998 1999 г. Офис-мениджър, Програма ФАР, Темпус проект СМЕ-03051-97 Национален академичен център по мениджмънт и капиталови пазари 1997 1999 г. Финансов мениджър, Програма ФАР BG 9315 Програма за обучение на мениджъри Чужди езици: Английски, руски Както виждате типичният Чиновник се завръща в министерството нищо не разбира нито от строителство нито от управление на проекти, нито от регионално развитие и това е точният за Бойко човек. Тази е от класа на "Йес сър", пардон "Разбира се г-н Борисов" или по-точното "Конечно, товарищ Борисов"

164

leonsio

преди 12 години

Плевнелиев не може да бяга от отговорността си в това правителство- Как с гордо вдигната глава!? След като изведнъж излязоха толкова много "добре подготвени кадри", защо трябваше да се лишим от един изключително кадърен министър! Мирише ми на бягство от отговорност- министърът носи отговорност за състоянието на страната икономическо, социално. Да не би това да римейк на "Булката беглец"?

163

vini

преди 12 години

Това е човекът това е Президента на България.УСПЕХ

162

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.

161

...

преди 12 години

Е, как няма, нали ще сакаш да ставаш президент...Пульо...

160

Анонимен

преди 12 години

Да знаете - тоя един ден ще го изправят пред съда за далаверите на фонд ФЛАГ, които до днес му бяха подчинени! Запомнете това!

159

Анонимен

преди 12 години

И на кого оставя плановете за нови магистрали !Довърши една до Перник почна да довършва други и започна една нова.На това ли му викате УСПЕШЕН Събори къщите на рибари на морето и пенсионери на Искара.

158

Габи

преди 12 години

Плевнелиев постъпи коректно: Подаде си оставката като министър и се отдава на агитационната си кампания като кандидат-президнт. Вицето му като типичен юрист си остави ламаринка отзад: Ако не ги огрее победата, да се върне на поста си правосъден министър. Може би се усеща, че ако подаде оставка сега и не спечелят изборите, за нея връщане назад няма - тя не се оказа министър на място.

157

Анонимен

преди 12 години

И аз си тръгвам с вдигната глава..

156

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

До 188 Иван Бухов. Само един въпрос под Бог Бойко Борисов ли имаш пред вид? Щото той е единственият Бог на ГЕРБ!

155

za 188

преди 12 години

Ot men poluchavash goljam +Za gorda i silna Balgarija !!!

154

Иван Бухов/инж./

преди 12 години

Росене, Земльо, Все така НАПРЕД!!! Силен си! Зад тебе е ПИРИН планина! С теб да изкачим ХИМАЛАИТЕ! Слушай хората, но най-много себе си и Бог! Съветници ще има много, но твоите разум и съвест, са най важни!!! Бъди горд и верен Българин!!!

153

Germany

преди 12 години

Каква е истината за бизнеса на Р.П. в Германия ясно е, че без протекции не е могло да започнеш толкова бързо успешет бизнес там, особено в началото на прехода, когато трудно се взимат визи, още по-трудно стартов капитал. Ех Росенчо, надявам се, че няма да излезе някоя тъмна сделчица с твое участие.

152

Анонимен

преди 12 години

Всичко е цирк всичките са кукли на конци който обслужват олигархията банките и монополите. За да се запази статуквото трябва постояно да се стрижат овцете но бантускотовете си заслужават съдбата

151

Анонимен

преди 12 години

И този като знае какво натворим бяга, защото прокуратурата го чака! Падне ли ГЕРБ и са свършени!

150

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

Плевенлиев малко рано си подаде оставката ето заместничката му има мозък, не си я подаде, защото шансовете на ГЕРБ вече не са толкова големи, колкото те си мислиха. А номера министър става кмет няма да мине с министър става президент, защото два пъти да спретнеш един и същи номер няма да стане.

149

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ и в частност Плевнелиев ще са разочаровани:)