122

до 148

преди 12 години

Жорка ли си, кво си, но просто от поста ти си личат комплексите, набивани на село, че който кара колата е безсмъртен и всичко му е позволено. Естествено, на село това колата е голем лукс и само баровците си ги имат...

121

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Я па я тая, в Рим и заковавали а тука не. Я ми кажи ти, кое се спира по-лесно 2 тона или 50 кила намочано месо а? Като ти спират у Рим, ходи там да живееш. И тука спират стига не се мислиш за много прекрасна и да искаш и да ти заковават. Оти оня като заковем и оня отзад ме е наденал мене барабар с тебе. Айде със здраве.

120

yo yoy

преди 12 години

sudeiki po vota ot komentar 148 qvno dosta hora se vozqt v avtobusa :D

119

Анонимен

преди 12 години

Пешеходците и те да вземат да гледат малко! досега и аз хулех само шофьорите, но май не съм бил прав! И как така изпуснала детето и тръгнала да го гони! Май и майката е била безотговорно, но нали е починала, то вече необходимата жертва е шофьора, за да се успокой общественото мнение! Дреме ми за общественото мнение ако вкарат в панделата невинен!

118

до 149

преди 12 години

Ти какво направи след това? Полиция викна ли? Такива самоубийци като тоя трябва да ги режат като прасета за органи.

117

Анонимен

преди 12 години

Аз пък днес си карах с 40 и един *** пешеходец се хвърли пред колата! после се оказа, че не му стигали парите и решил да се самоубие! Хайде смотльовци! Отговорността е взаимна! Един път сме пешеходци, а в друг шофьори! И в двата случая отговорността не е излишни, защото както има шофьори ***, така има и пешеходци ***!

116

jorkata

преди 12 години

Занете ли защо повечето тук защитават пешеходците? Знаете ли защо са против шофьорите? Отговорът е ***: Против шофьорите са, защото те през целия си жалък животец не са успяли да си купят кола, цял живот се возят в автобусите, затова са им криви шофьорите! Гроздето е кисело!

115

Анонимен

преди 12 години

българите стават все по-големи ***,не знам има ли граница за изиотизма...

114

До SirT

преди 12 години

Бе, що не почнеш ти да мислиш малко?!Как в Рим, където карат като извратени асоциални екстремисти, на пешеходна заковаваха и не ми се налагаше да се оглеждам, да се надявам или да хвърлям боб дали някой ще спре или не?Как може там да се заковават, аз да им благодаря, а те да ме гледат като изкопаемо, понеже явно за тях е нормално да се заковат?Тъй че ти почни да мислиш, ако обичаш! Или ти е трудно?

113

аз

преди 12 години

Иначе този сайт заблуждава хората, не е така както те го пишат!Гледах по новините и казаха че детето изневиделица е изкочило на пътя, майката е тръгнала да го спира, спасила го е, но камиона я е завлякъл със задната си част :((В случая мисля е трудно да се каже има ли виновен - и майката е виновна че е закъсняла, може би и шофьора...кофти :(

112

аз

преди 12 години

мноого плямпате и знаете прад компютъра,но не може да си мръднете *** да протестирате по улиците за хиладите безобразия в тая държава!

111

SirT

преди 12 години

... Ама разбира се, той шофьора я гледа и хвъря боб дали ще пресече или си върви по тротоара и тъкмо когато мине покрай нея тя да се метне под колата. Защото имала право. Хайде да започнем да мислим малко за да няма инциденти!

110

fck

преди 12 години

****ка му с*ара еййййййййййй остави детето сирак бе как може 21 век сме такива ужаси да се случват... горкото дете горката жена бе очи няма ли тоя с "тежкотоварния автомобил" лелеееееее мразя да гледам такива новини! Леле ужас е в тая държава просто! ще бегам далеч то се е видяло.. незнам кой е виновен знам само ,че в бг пешеходни пътеки няма.. или има ама никой не го *** за тях.. за шофьорите говоря и после що има мъртви.. еми ЩО!? ЩО??

109

буба до 134

преди 12 години

батка, казах го иронично, защото за наглите шофьори все пешеходците виновни!При скорост 70км/ч, аз стъпвам на пешеходната...той е на 25м от мен, кажи мой има предимство ?------------------------70км/ч, това е 20м/сек почти, момчето му трябва поне 0.6сек да се усети, т.е. минава поне 12м, докато натисне спирачката...спирачния път при 70км/ч е около 20м, т.е. пича ще спре след 32 метра след като ме е видял!т.е. поне седем метра ще ме влачи или гази по пътя.затова има закон - В ГРАДА 50км/ч

108

пак от 138

преди 12 години

и да не увеличава газта, щото ще си изпусне зеленото и ще трябва да чака цяла вечност - от 20 секунди до 1 минута според зависи от кръстовището!

107

Хетфиелд

преди 12 години

Не си играй с огъня, аз съм дяволът, много съм опасен зад компютъра!

106

до 134

преди 12 години

Извинявай, но щом шофьора приближава към пешеходна пътека (за което имаш знак доста преди да я достигнеш) е длъжен да гледа нея, а не мацката с високите токчета и изкуствените цици, която се движи по тротоара!

105

До SirT

преди 12 години

От нужда да се оглеждам, понякога съм киснала на пешеходна по 5 мин, докато някой благоволи я да спре, я да притичам, когато няма коли!Догуша ми дойде от бързащи ***, които не са чели правилника. НА ПЕШЕХОДНА СЕ СПИРА! Кое му е толкова трудното за осъзнаване?? Наистина,а *** наистина не мога да разбера, кое му е трудното

104

Анонимен

преди 12 години

Пак трагедия!Някои питат защо,и докога?Може би един от отговорите е:Вижте част от коментарите под новината за вчерашната катастрофа на АМ Тракия(те стоят още,макар и толкова гнусни,злобни и античовешки).Същата тази злоба,гнусотия и античовещина прелива в реалния живот,и ни трови ежедневието.

103

за хетфиелд

преди 12 години

давай адреса, отворен, нали си искал да ме биеш, аре, още тая вечер, мъжки