19

до 15

преди 12 години

Ало, Софиянеца.... Ше, одавна, слезоха, по тегаво... Като си живял в града, поне можеше да се научиш да пишеш правилно. Ама то от четкане на егото, забравяш, че си си един *** шоп от Горна Баня или Банкя. Когато почнеш да си пиеш кафето в 200 годишни кафенета, да се храниш в 300 годишни ресторанти, да четеш книги в библиотеки на по 800 години, се прави на големия гражданин. Иначе не си по - различен от пастира в с. Меча дупка - Ямболско....

18

Napushen-Buhal

преди 12 години

И аз така като дойдох в най-голямата и красива европейска столица се чудех дали да съм в двустаен в Дървеница под наем или да си купя една къща на 3 етажа в Бояна... и понеже съм *** селянин избрах първото... ти чуваш ли се какво говориш бе ***?! Хората нямат пари да си платят парното ти им обясняваш да живеели в къщи...

17

Даката

преди 12 години

Всеки има право да подобри комфорта си на живот в собственото си жилище. Понякога това отнема повече време и щом се налага ще изтърпи. Това е недостатъка да се живее в блок или кооперация. Възрастните хора са на мнението, че щом те сатават в 5 и вечер лягат в 20.00 всички трябва да сме така, но закона казва друго - шум и ремонти до 22.00ч. А на който не му харесва този факт - айде в гората, там само птички пеят и щурчета.

16

Анонимен

преди 12 години

Интелигентен начин за решаване на спор между "граждани" на европейска столица!

15

София 54

преди 12 години

Така ше става докато *** селяци които напълниха София продължават да се набутват по блоковете. Тепърва ше става по тегаво и опасно да се живее в блок. Хората одавна слезоха от дърветата и живеят на земята .Тоест в къщи.Сега отново маймуните се качват по дърветата т.е блоковете.

14

Анонимен

преди 12 години

Незнам каква е ситуацията, но в нашия предимно пенсионерси вход (които постепенно си хващат пътя към отвъдното) се настаняват все повече млади семейства (лошо няма), но лошото е, че денем са на работа и вечер се почва къртене, пробиване, чукане и друга строително-ремонтна дейност. Ако е за 2-3 дена - трае се, но като трае вече над 1 година цялата дандания е трудно човек да се сдържа. Ремонтите са от различни апартаменти, защото всеки новодошъл си прави ремонт. Ама не сме се избили де...

13

Napushen-Buhal

преди 12 години

Искам да помоля някой по-умен от мен да ми обясни следното... защо *** и Пульо трябва да има пистотлет?! Какво хубаво нещо може да направи с един пистолет... единствено да не го използва. А най-сигурния начин да не го използва е ДА НЯМА! Всякакви пенсионирани полицаи и 13-годишни гангстери се мислят за голямата работа...

12

Турчев

преди 12 години

Има и такива жени дето ще накарат и най-спокойният да превърти. Било е нужно да и пусне и един контролен в главата за да не занимава лекарите.

11

Анонимен

преди 12 години

Не оправдавам стрелеца, но за да изтрещи до такава степен сигурно има причина.

10

Анонимен

преди 12 години

И тъй като цензурата в дир.бг е чудовищна,ще си кажа мнението тук-твърде възможно е стрелецът да е пенсиониран ***-***.Знаем егото им,знаем сталинистките им разбирания,знаем античовешката им същност.Дано се оправи жената по-бързо.Благодарение на лекарите,разбира се.

9

Анонимен

преди 12 години

пуцай кумееее :Д

8

Азъ

преди 12 години

дъртия каманист - *** с пистолет да бъде застрелян на място.... до 2ри тази драма не е заради глад и мизерия а заради спор за ремонт, не можеш ли да четеш или са ти платили да плюеш по ГЕРБ и във всяка новина се за ГЕРБ си пишеш?

7

Анонимен

преди 12 години

от 5-ти"виновен",според вестника на Бор

6

мим

преди 12 години

и сега какво?ХОРА НИЕ КЪДЕ ЖИВЕЕМ,В ДЖУНГЛА КЪДЕТО ВАЖИ ЗАКОНА НА ПО-СИЛНИЯ,ИЛИ В ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ КЪДЕТО РАЗНОГЛАСИЯТА СЕ ИЗГЛАЖДАТ ПО ЦИВИЛИЗОВАН НАЧИН.ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ,НЕКА НЕ СЕ ВРЪЩАМЕ НАЗАД И ДА СТАВАМЕ ДИВАЦИ.НИТО ЕДИН ПРОБЛЕМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗРЕШИ С ОТНЕМАНЕТО НА ЕДИН ЖИВОТ.

5

Анонимен

преди 12 години

До 3Ами 2001 г. Костов беше виновен за убийството на Пепи.

4

Анонимен

преди 12 години

Какъв е бил съседът,65-годишен,с пистолет?Дайте версия.

3

Недоумяващ

преди 12 години

Пак ли Герб е виновен бе,другари?!

2

Килъра

преди 12 години

Просто не е истина накъде отива държавата от неакдърно управление, хората от мизерия вече няма какво да губят и този в пандиза ще яде по-качествено отколкото в тях, бъдете сигурни!

1

Анонимен

преди 12 години

Тия Софиянци изтрещяха тотално......