61

123

преди 12 години

предлагам Петьо-Евреи да учи *** на правопис"не може така да се продължава вече!!! ас предлагам да се одели не много земя във индия така как *** са индийско племе и индийците трябва да носят най голяма отговорност за тях и земя у тях има пре достатачно и там да се направи *** държава ромалия или цигалия..... и там да се пресели всичкото *** щом не искат да се асимилират и да спазват законите и обичаите на сраните във които те живеят това ще ...

60

до 53

преди 12 години

тази *** е наша. За това ние трябва да ги интегрираме, а не те. Хитлер е решил много лесно проблема едно време. Написал съм го в предния ми коментар. Жалко че ние не сме го направили тогава.

59

до 42 SAUER

преди 12 години

Да се оплачат в *** посолство ако искат. През 40 те години имаше много хубави влакове бесплатни до някои курорти като Дахау и Аушвиц. Там трябва да ги експулсират. Да вземат там последен душ и комендата да каже- Честита баня ***!

58

Петьо-Евреи

преди 12 години

*** живеят повече от 600г във европа и не са се асимилирали и променили и повече от 600г я тероризират особенно българия!! кой наивен човек мисли че *** ще се променят??

57

Анонимен

преди 12 години

в европа не ги искат,а нас ни натискат да ги интегрираме.браво на европата,добре че ЕС потъва и скоро няма да има нужда да им слушаме високопарните глупости

56

Учуден

преди 12 години

Нали БХК и разните им сродни *** организации ще правят ромски прайд... Нека да пратят прайда към Париж, а от там към Лондон... Нека и на запад хората да видят какво представляват ***...

55

Анонимен

преди 12 години

Карайте ги в лагери, аз после ще си копувам ***. Аман от тази пакистанска напаст. Правозащитниците да си ги приберат в задния двор.

54

расисти!

преди 12 години

Франсетата винаги са били високомерни и расисти! Да не припомням зверствата им като колонизатори на Индокитай, Африка, Южна Америка...

53

Петьо-Евреи

преди 12 години

не може така да се продължава вече!!! ас предлагам да се одели не много земя във индия така как *** са индийско племе и индийците трябва да носят най голяма отговорност за тях и земя у тях има пре достатачно и там да се направи *** държава ромалия или цигалия..... и там да се пресели всичкото *** щом не искат да се асимилират и да спазват законите и обичаите на сраните във които те живеят това ще бъде най правилното решение пък какво ще правят във своята държава вече си е тяхен про

52

123

преди 12 години

Защо не ги интегрират ааааа? Защото не могат, тая *** не може да бъде интегрирана.От 10 века живеят в Европа и щом не са се интегрирали досега, няма и да го направят.Иначе нас карат да го правим.

51

Mengele

преди 12 години

СИЧКОТО *** НА L'OREAL............

50

Ivan Grozni

преди 12 години

Ааааааааааа Франсета - без таквиа номера - интегрирайте и обгрижвайте...

49

999

преди 12 години

решението е просто. качват ги на голям кораб с дупка и го пращат в открито море

48

123

преди 12 години

Фондация "One Way Ром Дром" събира симпатизантиПрогарама на фондацията1. Във всички *** гета в България да се поставят рекламни билбордове рекламиращи живота във Франция2.Във всички *** гета в България да се организират центрове за Скайп връзка с *** намиращи се във Франция2.1. Обучаване на *** в използването но Скайп, с цел тяхното по-бързо интегриране

47

Анонимен

преди 12 години

Френските *** до преди 200 г. ги гориха на клада , а останалите ги прогониха към нас и сега продължават!!! Тези *** са колкото "наши" толкова и техни!

46

Анонимен

преди 12 години

*** и на снимка да видиш,удари му шамар

45

Анонимен

преди 12 години

Айде сега пораждало паралели с втората световна война - няма проблеми, те ромите книги не четат и Hisotry Channel не гледат - не знаят какво и кога е станало преди 70 години. По ПЛАНЕТА ТВ такива популистки, манипулативни информации не дават.

44

jj

преди 12 години

За ромския проблем са виновни политиците и обществото ни. Трябваше да се измислят някакви социални програми за стимулиране на образованите и осигурените, трябваше да се спрат помощите при липса на трудов стаж, трябваше да се измисли начин да бъдат принудени да работят и да се променят наказанията за кражби и други ромски навици. С проста омраза нищо няма да стане, защото сме смешни - мразим и плащаме. Дундуркаме си ***.

43

асфалт

преди 12 години

Пожарникарят: Че построим трамвайна линия от Франция за България, специално за ромите, специално за изборите. И че асфалтираме тази трамвайна линия! И трамваите че фърчат с 200 километра в час по асфалта!

42

онбашията

преди 12 години

къде спят правозащитниците, бърже на протест пред френското посолство и да задължат франция да дава по 1000 евро месечно на всеки *** който иска да живее там!